פורסם 2014 במאי 411 שנים שלום לכולם,כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GBשניהם בנויים בRAID0מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7.היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר.בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר.האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף.תודה רבה.
פורסם 2014 במאי 411 שנים אמת.אבל אם החלונות שאתה מתקין אין לו הדרייבר המתאים ללוח האם שלך ההתקנהלא תגלה שום קשיח במצב AHCI.תשנה ל IDE ותראה אם הקשיחים מזוהים עכשיו ואל תמשיך בהתקנה.אם כן יהיה עליך כנראה להשיג את הדרייבר המתאים ללוח האם שלך ולהשתמש בו בהתקנה בממצב RAIDמהאתר של יצרן לוח האם.
פורסם 2014 במאי 411 שנים לאן בדיוק מחוברים הקשיחים ?יש לך 2 קונטרולרים שונים ! נסה לחבר אותם לקונטרולר האחר.פרטים יהיו בחוברת של לוח האם.
פורסם 2014 במאי 411 שנים מחבר לא נראה לי שזאת הסיבה, לפי מה שראיתי באיזה מדריך צריך איזה BOOT DRIVER אבל איך יוצרים את זה?
פורסם 2014 במאי 411 שנים לא נראה לך ?ומה בדבר תשובות לשאלות ?המשך מצידי אם יהיה רק מחר אחה"צ. נערך 2014 במאי 411 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.