עבור לתוכן

פיראטיות ברשת

Featured Replies

פורסם
תראה לקנות דיסקים זה מייגע .

להוריד אלבום הרבה יותר נוח .

ויש הרבה חובבי מוזיקה שבשבילם LOSSY זה תועבה ודבר של בל יעבור .

אפל לא מספקת את זה כרגע . מה הם השיקולים לכך ?

לא קראה נכון את השוק ? קשה לי מאוד להאמין בטח קיבלה אלפי פניות לשים LOSSLESS

יכול להיות משיקולים של איחסון או משיקולים של משאבי רשת ? קשה לי להאמין , לחברה כמו אפל יש יכולות כלכליות בשביל זה .

כנראה עינין של זכויות יוצרים ושיקולים מסחריים כאלה ואחרים .

ואולי כי לציבור הגדול, הטינאייג'ר הממוצע, האדם העובד, לא ממש אכפת לגבי מוזיקה LOSSLESS.

כזאת מוזיקה כנראה תהיה יותר יקרה למכירה (עקב העלויות הנוספות שכרוכות בכך, אם זה אחסון או בירוקרטיה) והאדם הפשוט לא יבין על מה המהומה, ויקנה במקום אחר או יוריד פיראטית.

לאנשים אין מקום על המכשיר הסלולרי, שהוא מכשיר הצריכה העיקרי של המיינסטרים למוזיקה ששוקלת 40 מגה או יותר לשיר, במכשירים שרובם מציעים 8, 16 או אפילו 32 גיגה.

• תגובות 119
  • צפיות 15.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אז בעצם לא אמרת כלום, כי לפי הנ"ל לא יכולה להיות תופעה כזו.
מהסיבה הזו אני לא רואה בפירטיות בעיה שיש לפתור אותה כדי להפוך את העולם ליותר טוב. מבחינתי זה פשוט חלק מהעולם, חלק מכללי המשחק, שכל מי ששוקל להתפרנס מיצירה פשוט צריך להכיר בקיומם. בדיוק כמו שכל מי שהולך לעבוד כשוטר/כבאי יודע שהוא מסכן את חייו מידי פעם, וכל מי רוצה קריירה בתור רופא כירורג יודע שיצטרך לראות הרבה דם.
אתה לא יכול להגיע למסקנות כאלה בלי לדעת את הנסיבות של אותו אדם, ואת הסיבה שהובילה לבחירה. וכן, לדעתי בהחלט יש כאלה שעשו בחירה אקראית (בערך) מתוך אוסף האווטרים שהפורום מציע.
למען הסר ספק, אף אחד מהאווטרים שהם מבחינתי מעצבנים מספיק כדי לחסום הוא לא מתוך אוסף האווטרים של הפורום. :)
פורסם
  • מחבר
ואולי כי לציבור הגדול, הטינאייג'ר הממוצע, האדם העובד, לא ממש אכפת לגבי מוזיקה LOSSLESS.

כזאת מוזיקה כנראה תהיה יותר יקרה למכירה (עקב העלויות הנוספות שכרוכות בכך, אם זה אחסון או בירוקרטיה) והאדם הפשוט לא יבין על מה המהומה, ויקנה במקום אחר או יוריד פיראטית.

לאנשים אין מקום על המכשיר הסלולרי, שהוא מכשיר הצריכה העיקרי של המיינסטרים למוזיקה ששוקלת 40 מגה או יותר לשיר, במכשירים שרובם מציעים 8, 16 או אפילו 32 גיגה.

אז לא אני ולא עוד אלפי אלפים נקנה מאפל . מרוצים ? נסתדר גם בלי אפל .

פורסם

צריך להרגיל יוצרים (של כל דבר, לא רק מוזיקה) למכור בעצמם את יצירותיהם. בערך כמו בסטות בשוק. אני הייתי מפסיק לקנות באמאזון ואייטיונס (אפילו במחיר יותר גבוה) אם הייתי יודע ש-100% (מינוס החמיסה של רשויות המיסים, חברות האשראי, הבנקים וכל אוכלי החינם הערמומיים בדרך) מהכסף מגיע ליוצרים.

פורסם

יש שירותי הורדות מוסיקה חוץ מאפל אתם יודעים....

לגוגל יש שירות שכרגע חסום בארץ אבל הוא יגיע כמו כל דבר אחר

יש את אמזון,bandcamp לאמנים פחות מוכרים,napster,rhapsody וכו' וכו'

פורסם

גם אמאזון חסום בארץ, לא רק גוגל.

אני מחכה ליום בו ייפתחו בארץ כל שירותי התוכן האלה...

פורסם

זה מה שitunes יעשה לכם-

South-Park-007.jpg

פורסם
גם אמאזון חסום בארץ, לא רק גוגל.

אני מחכה ליום בו ייפתחו בארץ כל שירותי התוכן האלה...

מי שאתה צריך לכעוס עליו זה חברות הפצת המוזיקה בארץ (קראתי ממזמן על ההתנגדות של הד ארצי לחנויות המקוונות בארץ)

פורסם

איזה ניתוח פסיכולוגי בגרוש עשיתם לתמונה חסרת של משמעות. אשריכם.

פורסם
מי שאתה צריך לכעוס עליו זה חברות הפצת המוזיקה בארץ (קראתי ממזמן על ההתנגדות של הד ארצי לחנויות המקוונות בארץ)

אכן. זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה הראשונה שלי בדיון הזה (בעמוד הראשון).

פורסם

ללא הפיראטיות שום דבר לא יזוז.

זאת הסיבה שהפיראטיות לא רק שאינה מזיקה לחברה(כולל היוצרים שבה), היא יוצרת שינויים חיוביים נחוצים.

אתם חייבים להבין שהמעט יוצרים במעט התחומים בהם אולי כן יש להם נזק מסויים, ניזוקים אך ורק בגלל שהם עובדים מול מערכת תגמולים קלוקלת.

אי אפשר לרפא סרטן מבלי לפגוע בתאים החולים.

אי אפשר לעשות חביתה מבלי לשבור ביצים.

ללא הפיראטיות לא היתה שום דרך לעקוף או להפעיל כוח על אותם שיטות חברות ואירגונים שיצרו מודלים שאינם מתאימים לעולם המודרני, ואינם פועלים לטובת הציבור שלא ממניעים אנוכיים נטו.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא חושב שיש פגיעה ביוצרים וכתוצאה מכך פגיעה באיכות התכנים העתידיים .

פורסם
ללא הפיראטיות שום דבר לא יזוז.

זאת הסיבה שהפיראטיות לא רק שאינה מזיקה לחברה(כולל היוצרים שבה), היא יוצרת שינויים חיוביים נחוצים.

אתם חייבים להבין שהמעט יוצרים במעט התחומים בהם אולי כן יש להם נזק מסויים, ניזוקים אך ורק בגלל שהם עובדים מול מערכת תגמולים קלוקלת.

אי אפשר לרפא סרטן מבלי לפגוע בתאים החולים.

אי אפשר לעשות חביתה מבלי לשבור ביצים.

ללא הפיראטיות לא היתה שום דרך לעקוף או להפעיל כוח על אותם שיטות חברות ואירגונים שיצרו מודלים שאינם מתאימים לעולם המודרני, ואינם פועלים לטובת הציבור שלא ממניעים אנוכיים נטו.

מה שאתה אומר נכון רק כל עוד הפיראטיות נשמרת ברמה מתונה וסבירה. הרי ברור לך שאם אף אחד לא היה משלם על תוכן, לא הייתה הרבה יצירתיות ואמנות בעולם. בסופו של דבר, מישהו צריך לממן את היוצר.

פורסם
בדיוק כמו שכל מי שהולך לעבוד כשוטר/כבאי יודע שהוא מסכן את חייו מידי פעם

בלי קשר לרמת ההסכמה שלי עם שאר דבריך, הדוגמה הזו ממש לא מוכיחה את מה שהתכוונת להוכיח, ולהיפך - האם העובדה ששוטרים וכבאים מוכנים לסכן את חייהם, פירושה לדעתך הוא ששריפות ופשע הם "חלק מהעולם" ולכן אינם בעיות שיש להשתדל ולנסות ככל האפשר למנוע או לפתור?

פורסם

נראה לי שהורדות בלתי חוקיות זו כותרת רחבה מדי..

יש המון תחומים שאפשר לדון לחיוב או לשלילה בהורדות האלה..

ראיתי שבעיקר מדברים פה על מוזיקה אז בגדול אני גם חושב כמו כמה פה שהתופעה הזו לא מזיקה מאוד לתחום,

אבל יש תחומים אחרים שהתופעה כן מזיקה- בעיקר דברים של מפתחים עצמאיים או עסקים קטנים ואני כן חושב שבנושא הזה יש פה פספוס שלנו

של מוצרים\ידע\וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים