עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך לא למשחקים ולא לצפייה בסרטים. כרטיס מסך על הלוח.

בעיקר לאינטרנט ועבודה עם מסמכים וטקסטים. גודל 22-24 בא בחשבון.

על הלוח יש יציאת DVI וגם HDMI.

האם זה חשוב שלמסך תהיה כניסת HDMI ?

פורסם

dvi בהחלט מספיק.

מה התקציב ומה השימושים

פורסם
  • מחבר

כמדומני ציינתי מה השימושים.

תקציב עד 1500

פורסם

לך על הDELL U2412M. אפשר לחסוך קצת ולקחת את הU2312HM/P2414H, אבל הם ברזולוציה קצת יותר נמוכה.

פורסם
  • מחבר

האם טכנית ניתן לחבר מסך אחד לשני מחשבים (אחד VGA והשני DVI) ולזפזפ בין שניהם ?

פורסם

כן.

פורסם

הייתי מוסיף לאפשרויות את DELL U2414H החדש.אמנם 16:9 ולא 16:10 אך מסך מעולה למי שזה לא משחק תפקיד עבורו.

פורסם

רק שתדע שלשימושים שהזכרת אין לך צורך במחיר כזה ויש בקצת יותר מחצי מזה מסכים מעולים למטרתך

פורסם
  • מחבר

יש לנו בבית במחשב נוסף כבר מספר שנים מסך DELL דגם 2209WA שאין לי מילה רעה להגיד עליו.

חשבתי ללכת על מסך ברמה לא פחות ממנו ועושה רושם שהU2414H עולה פחות ממה שעלה ה2209 לפני 3 שנים.

מה המשמעות של 16:9 ולא 16:10 ? מה עדיף לי ?

פורסם

16:9 ו 16:10 זה היחס בין הרוחב לאורך (כלומר 16-9 הוא מסך מלבני ורחב וה:10 יותר מרובע).

כהיום בעיקר בתחום המדיה (סרטים וכו) הסטנדרט הוא הרחב יותר (הסרטים עצמם רחבים ונמוכים) לשימושים אחרים כמו אינטרנט וכו' בהחלט ייתכן שעדיף מסך עם יותר גובה שכן חלק גדול מאתרי האינטרנט בנויים לאורך.

היות ולא מדובר על מדיה ו\או גרפיקה אין לך צורך ביותר מ1920x1080 - מה שנקרא פול hd. בשימושים רגילים לדעתי לא תשים לב להבדל בכלל.

בקשר לגודל המסך: שים לב שההבדל בגדלים אלו יכול להיות משמעותי בכסף, הרבה יותר מהגודל שתרגיש.

אני ההיתי ממליץ על 23'

באופן כללי ממליץ על הדל השונים בעיקר בגלל האיכות , השירות (במקרים של מימוש אחריות) והתכונה של חלק גדול מהמסכים שלהם שניתן להטות להגביה לסובב כמעט בכל צורה שתעלה על דעתך.

לסיכום המלצה שלי 2314H.

פורסם
  • מחבר

אין לי בכלל בעייה ללכת על גודל 23. הדגם הזה 2314H הוא באיכות מקבילה ל2414H ?

לפי המפרט שניהם 16:9. יש בכלל 16:10 של DELL ?

פורסם

16:10 של דל זה U2412M הישן והטוב שעדיין מיוצר ומשווק.לגבי 23 אינץ , אם זה הגודל המעודף אני מצטרף להמלצה על P2314H (עומד לי כרגע על השולחן).

פורסם
  • מחבר

הדגם P2314H הוא לא 16:10 אלא 16:9, אז אם אני רוצה 16:10 אז רק בגודל 24 קיים של DELL ?

פורסם

אם אתה רוצה 16:10, אז כרגע יש כאלה רק בגודל "24, בלי קשר לDELL או לא.

פורסם
  • מחבר

אז שיהיה 24. לא מפריע לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים