עבור לתוכן

חיבור הארדיסק חיצוני דרך USB3 תוקע את המחשב

Featured Replies

פורסם

בעיה שנמשכת כבר כמה זמן ועכשיו נמאס לי -

קניתי לפני כמה חודשים Transcend StoreJet 1TB. כשאני מחבר אותו ליציאת usb3 הכונן במקרה הטוב פועל 5 דק' ובמקרה הרע תוקע את המחשב. כשאני מחבר ליציאת usb2 הכל פועל כרגיל. בנוסף חיבור usb3 פועל במחשבים אחרים.

בקר usb3 מעודכן מהאתר של אינטל (renesans controller).

רעיונות???

פורסם
  • מחבר

כנראה שהבעיה ספציפית בלוח אם שלי. אותו דגם במחשב אחר עובד מצויין...

לדעתך יש סיכוי למימוש אחריות? (לפי האתר של אינטל 3 שנות אחריות, נשאר לי חודש)

פורסם

פותח האשכול - איזה לוח יש לך?

אני שואל, כי לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני נתקל בבעיות מוזרות גם כן, וכם לי זה קורה עם כונן של טרנסנד (אצלי זה הפוך, המחשב חדש והגונן ישן אם כי אני חושב שהוא עדיין באחריות). גם אני התקנתי דרייברים לא מזמן. הבעיות אצלי הם לא חמורות באותה מידה כמו שלך, אבל עדיין. אני צופה בסרט, ופתאום הכל נתקע. הכונן מהבהב בקצב גבוה ואני רק יכול לסגור את החלון של הנגן. אם אני ממתין בערך דקה או שתיים, הכל מסתדר. אם לא (אם אני מסנה ללחוץ על משהו בתקיה של הכונן), המחשב כולו נתקע לכמה דקות. היה סרט אחד שזה קרה לי בו פעמיים. לא היו לי מספיק הזדמנויות בשביל לתת הערכה טובה של מה התדירות שזה קורה, והאם יש סימטומים או תנאים קודמים לכך שזה קורה.

KSKSDU - גם אם מדובר הסדרה כולה, למה לא אוכל לתבוע את האחריות? האם זה נכון גם אם מדובר במחשב חדש (פחות מחודש)?

פורסם
  • מחבר

לוח אם של אינטל DH67CL

הכונן עובד ב-USB2 אצלי, וגם ב-USB3 במחשבים אחרים. בנוסף, במחשב עם לוח זהה גם כן עובד על USB3. הכניסות הן מאחורה ושתיהן תוקעות את המחשב.

מרגיש לי כמו ענן גשם בדיוק מעל הבית שלי, במיוחד שחיפוש בגוגל לא מצא שום איזכור לבעיה כזאת.

Hargol, אצלי סרטים רצים בלי בעיה. נסה נגן שונה כמו mpc-hc. דבר נוסף שהייתי מנסה זה פירמוט ובדיקה שהכונן תקין

פורסם

KAKADU999 - סה"כ התחלפה לי האות A ב- S. לא צריך להתעצבן. הן אחת ליד השניה...

לא היתה לי היכולת לבדוק את הכונן שלי על מחשב אחר עם לוח זהה. רק על מחשבים אחרים עם לוחות אחרים. בכל אופן, אני מחבר את הכונן ליציאה האחורית גם ככה. אני אגש לחנות בהזדמנות ואראה מה ניתן לעשות. כמו שאמרתי, זה מחשב חדש. מקווה שלא תהיה בעיה.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים