עבור לתוכן

Logitech G27 Racing Wheel

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות אחד אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום

חיפשתי ובזאפ והוא מופיע בשתי חנויות ב 1700 שקל 1790 שקל

ניסיתי לראות כמה יעלה דרך אתר BUY2USA בלינק שמעתיקים מאמזון והם עושים את כל השאר ויוצא באזור של 1650 שקל

אפילו פחות מחנות בארץ

קצת פוחד להזמין מחול אם תהיה בעיה אני נכנס לסיפור

למישהו יש את ההגה? מומלץ? כמה קניתם אותו ואיפה

אם היה בחנות קרובה ומרכזית כנראה הייתי מבצע קניה

פורסם

TMS מוכרים את ה-G27 ב-1549 ש"ח:

http://www.tms.co.il/product/10827

עריכה: הקדימו אותי בכמה שניות.

פורסם
  • מחבר

ואו לא מבין איך פספסתי את זה הרי אני תמיד בודק שם מה שאני צריך

אני מאשים את התפריטים הלא ברורים שלהם עובדה חיפשתי אצלהם ולא מצאתי

יכול להיות שאני נכנס לשם בימים הקרובים ...

על פניו ההגה לפי הסרטונים שראיתי פשוט מעולה השאלה כמה יוכיח את עצמו לאורך זמן ההוצאה הכספית מול השימוש וההנאה

עכשיו אני מבין למה לא מצאתי אתה נכנס לקטגוריה "פרו גיימינג" עושה סידור מיקר ביותר לזול

ולא מופיע ההגה צריך ספציפית ללחוץ מוצרים של לוגיטק ורק אז מופיע

אגב אני שם לב יש להם גם גיימפאד F510 שבכלל לא ידעתי שקיים לפני שבוע קניתי F310 ו F710

הייתי קונה F510 הוא באותו מחיר של 310 ויש לו ויברציה לפי מה שאני מבין וגם ה 710 יותר זול אצלהם מ KSP

אני בדקתי אצלהם ובגלל התפריטים שלהם לא מצאתי חבל הייתי מבצע קנייה אצלהם

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להשיג אותם בטלפון כמה פעמים עד שהצלחתי בסוף התקשרתי לסניף נתניה אמרו לי שאין במלאי ואפשר להזמין לוקח שבוע

אמרתי לו שאני התכוונתי לקפוץ לרכוש במזומן ואין לי כרטיס אשראי אז פחות או יותר ניתק לי תוך שניה

חבל נמתין שיהיה ההגה באיזה מקום

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על זה?

אם אני פשוט מנסה להזמין ישירות מאמאזון זה נראה כאילו הם ישלחו ישירות לארץ

והסכום יוצא 1300 שקל

יוסיפו לי על זה עוד כסף בכניסה לארץ ? 200 שקל פחות מהחנות הזולה ביותר ועוד אין להם אפילו במלאי

פורסם

כנראה שלא יהיו שום בעיות כי אמזון מחשבים מראש את המס והם אמורים לספוג את ההפרש אם יהיה.

בכל מקרה ההפרש הוא 15% ואם לחנויות בארץ יש אותו אולי שווה לך לקנות פה גם מבחינת מלאי וגם מבחינת אחריות (זה לא מוצר קטן).

נ.ב. תבדוק אם לא שווה לך להזמין בדולרים שהמרה תיהיה בכרטיס אשראי שלך.

פורסם
  • מחבר

צודק לגבי ההמרה כבר שיניתי את זה כרגע

הכרטיס עצמו הוא כרטיס דולרי ויזה נטען וכבר עשיתי את הטעות הזאת בעבר ועלה לי כמה שקלים

על פניו נראה שאפשר להזמין רק זה הימור אם המוצר יהיה תקול לא יהיה לי ראש להחזיר

אגב עכשיו טיילתי באמאזון שמתי דברים בעגלה והסתכלתי כמה הם עולים עם משלוח לארץ

כמעט כל דבר ששמתי שם כולל מסכים כרטיסי מסך ועוד כל מיני דברים יוצאים יותר זול מהחנויות בארץ

ככה שבעקרון אם באמת לא מוסיפים כספים מעבר למה שרשום היה אפשר לחסוך אפילו 1000+ ואולי יותר שקל בהרכבה של מערכת שלמה

פורסם

לא ממליץ על ההגה, אומנם הנסיון שלי הוא רק G27 וDriving Force GT אבל יצא לי לקרוא על זה די הרבה בפורומים של IRACING, ASSETTO CORSA וRACEDEPARTMENT

הG27 סובל מאוד מ2 בעיות :

הראשונה היא שטח מת של הFORCE FEEDBACK - הוא לא מגיב בכלל עד שאין עוצמה של כ15% מהמשחק, וגם אז כמעט ולא מגיב ורק בעוצמה של 20%+ הוא מתחיל להגיב יחסית לינארית. ההרגשה בפועל היא שאין לך שום התנגדות בהגה כשאתה נוסע בקו ישר. מאוד לא ריאליסטי ולא מרגיש טוב.

הWORKAROUNDS זה לשים 107% עוצמה של FFB בדרייבר, ואז כל הכוחות החזקים נדחסים לתחום צר ולא יהיה לך שליטה טובה מתי שאתה צריך את הרגש הטוב ביותר מהFORCE FEEDBACK. או שיש בIRACING (סימולטור שעולה 10 דולר לחודש ועוד 15 על כל מסלול\מכונית) ובRFACTOR2 (סימולטור עם גרפיקה של שנות ה30 ופיזיקה בינונית) אפשרות להגדיר Minimum FFB force, כנראה בעתיד יהיה את זה גם בASSETTO CORSA (הסימולטור הטוב ביותר שכנראה נראה ב10 שנים הקרובות - ובאמת שאני לא נוקט פה דעה אישית, זה המצב)

והבעיה השנייה היא התגובה המזעזעת שלו לויברציות מהמשחק. אם אתה לא משתמש בFFB פילטר מהמשחק שמחליק את האות (ומוסיף דיליי ומוריד את איכות הFFB), ההגה נותן ויברציות מטורפות עם רעשים מאוד חזקים (השכנים שלך ישמעו את זה בלילה בוודאות אם ההגה על שולחן מעץ), מרגיש ממש גרוע.

ובעיה נוספת היא שאין לו כ"כ מהירות. המנוע שלו חלש מאוד וכדי לפצות על זה בנו גיר שמאפשר לו להוציא כוח סביר שתרגיש בהגה, אבל כמו שאתה נוסע בהילוך ראשון במכונית ולא יכול להגיע למהירות גבוהה, התוצאה היא שההגה לא יכול להסתובב מהר. זה הופך את הדריפטינג ללא ריאליסטי ואתה צריך "לזרוק" את ההגה לצד ההפוך אחרי שהתחלת את ההחלקה, במקום שהוא יזרוק את עצמו. אבל לא כ"כ קריטי למירוץ.

אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל ויש לך את הכסף אז תסתכל על הT500RS של THRUSTMASTER, יש גם מגוון הגאים של FANATEC אבל הם מונעים ברצועה מה שנותן FFB פחות ישיר.

פורסם
  • מחבר

כן בשבוע האחרון הרצתי הרבה סרטונים ביוטיוב והבנתי בצורה די ברורה שה T500RS הוא רמה אחרת לגמרי

וראיתי את זה בפעולה בכמה סרטונים שממחישים את זה ממש טוב

העניין הוא שמדובר פה על הגה שעולה 3000 שקל ומגיע בלי תיבת הילוכים שעולה עוד 800 שקל אני חושב

מול ה G27 שעולה 1500 או אפילו פחות

אנשים שמשווים את שנייהם אומרים שה G27 הוא כמו צעצוע אחרי שימוש ב T500RS אבל אני פחות או יותר הולך לקנות את זה לכיף

ולא הולך להשקיע 4000 שקל

גם כן בתחום הפדאלים כולם מסכימים שהכי טובים הם ה ClubSport Pedals V2

אבל הם גם עולים איזה 1500 שקל רק הפדאלים

אם להסתכל על המציאות שעדיין אלפי אנשים נהנים מ G27 ויש להם דברים טובים להגיד כבר שנים אז באיזון עם סכום הקנייה נראה לי הכי סביר

http://youtu.be/FR6tdZvq8cw

בסרטון פה רואים ממש יפה איך ההגה חוזר למקום מהר נראה בצורה ממש טבעית

פורסם

מה לגבי הDFGT ?

התיבת הילוכים די גימיקית לדעתי, אני בקושי משתמש.

קשה מאוד למקם אותה בצורה טובה. אם תמקם אותה לצד ההגה על השולחן זה ממש לא ריאליסטי ומרגיש דבילי ולא נוח.

כל המכוניות המהירות המודרניות בכל הסימולטורים הם רובוטיות ובכלל לא ידניות. רק רכבים ישנים יחסית או רכבים לא קיצוניים, מה שכדאי שתשחק בחודשים הראשונים אבל לא תמשיך לשחק איתן. ככה שהתיבת הילוכים בכלל לא תתמך גם אם תרצה.

וסך הכל זה יאט אותך, ומה שאכפת לך אחרי שכבר חרשת מאות הקפות של רכב+מסלול מסויימים ומנסה לשפר כמה מאיות שניה בשיא ההקפה שלך, זה רק זמן ההקפה שלך. ובמירוץ במולטי יש לך בכלל את האפשרות הדי סבירה לפספס הילוך, וזה מספיק כדי לפספס את כל המקומות המובילים.

סה"כ זה לא נותן הרגשה כ"כ ריאליסטית\ IMMERSION כי אתה לא הולך לשלב את הקלאץ' בעדינות או להרגיש מכה כשאתה זורק אותו, אתה פשוט תעיף את הידית הילוכים ואת הקלאץ' ותעביר הילוך במשהו כמו 0.1 שניה.

החסרון הגדול בDFGT זה שאי אפשר לבצע דריפטינג ושהוא רועש. הוא נורא כבד אם אתה רוצה לסובב אותו מהר מאוד, בלי שום קשר לפקודה שהמשחק נותן. דריפטינג תהיה עבודה פיזית קשה ולא מהנה, ובכלל תיקונים מהירים של OVERSTEER הם די קשים לעומת הG27. אבל אם אתה לא הולך להכנס לזה חזק מאוד, זה יהיה אחלה התחלה (הDFGT) ואם תרצה להשתגע בעתיד תוכל להזמין מחו"ל אם תוכל להרשות לעצמך אחד מההגאים היקרים.

אישית אני משהו כמו שנתיים עם הG27 ושהוא היה בתיקון למשך כחודש וחצי לא מזמן, הייתי עם הDFGT. בגלל שאין לו כמעט שטח מת של הFORCE FEEDBACK, ושיש רק מנוע אחד, הוא יכול להעביר FFB "חד" בלי לעשות רעש מטורף ולהרגיש זוועה, ועם המכונית שמחקה פורמולה 1 בASSETTO CORSA הייתי הרבה יותר מהיר ומדויק עם הDFGT. מאז שחזרתי לG27 הפסקתי לשחק איתה, לפורס פידבק שלו פשוט אין את הדיוק וההרגשה שצריך כדי לנהוג בה על הקצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים