עבור לתוכן

** IBC העלתה לאוויר את אתר האינטרנט שלה

Featured Replies

פורסם

האתר של IBC, החברה הפורסת של רשת הסיבים האופטיים והמתפעל את המיזם, העלתה את אתר האינטרנט שלה לאוויר.

בשלב הזה הוא רק באנגלית אך החברה מבטיחה גרסא עברית בקרוב.

http://www.ibc.net.il

פורסם

several 100Gb per router system...הם נותנים יותר מידע מחברות אחרות אבל לא הייתי קורה לזה שקיפות...כמה מאות יכול להיות 200 ויכול להיות 900.

לפחות הם זכרו לחבר את ירושלים, לא זכור לי שראיתי אותם עובדים בעיר בכלל, נראה מתי יהיה אפשר להתחבר ובאיזה מחיר כי הוט בתנהלים בצורה נוראית בשנה האחרונה ובזק חיים בסרט (לא מוכנים להתחייב למהירות סבירה).

פורסם

תודה על הפרסום,

אני ממש מקווה שהמיזם יתחיל לפעול בקרוב, שלחתי להם מייל עם כמה שאלות אני מחכה לתשובות.

שבוע נעים לכולם:hi:

פורסם

וואו!!!

אתר אינטרנט רישמי של חברה בסדר גודל כזה, שפועל על מערכת וורדפרס חינמית....

מאוד נדיר בנוף הישראלי שלנו שבו החברות האלה עושות "מכרזים" ונותנות סכומי עתק לחאפרים מקורבים לצלחת שבונים אתר ששווה 10 שקל בתמורה ל-100 אלף דולר...

פורסם

אתה רציני? מה אכפת לך בכלל על איזה מערכת האתר פועל?!?!

זה נשמע כאילו היית מעדיף שייבנו אתר ב100 אלף דולר, מעניין מה אז היית כותב...

והאתר נראה טוב..

פורסם
אתה רציני? מה אכפת לך בכלל על איזה מערכת האתר פועל?!?!

זה נשמע כאילו היית מעדיף שייבנו אתר ב100 אלף דולר, מעניין מה אז היית כותב...

והאתר נראה טוב..

הבנת בדיוק הפוך מהכוונה שלי יא מטומטם.

למשתמש הממוצע, האתר נראה טוב ועובד בסדר גמור, באמת שזה לא משנה על איזו כתובת או איך הוא יושב.

למען השם, כשזה באמת יעבוד, ממש לא משנה מי מה ואיך. כל עוד ויזואלית זה נראה טוב? עובד טוב? לא קורס? זה באמת לא משנה.

כנ"ל.

לכל הרוחות תלמדו הבנת הנקרא.

פורסם

מאיפה הקפצת את המספר הזה 100K?

והאתר נראה מקצועי ונאה, לא מבין את מהות התלונה.

ומה זה משנה אם זה WP? וורדפס התקדמה הרבה מאז שהתחילה ויכולה לשמש כמערכת CMS מלאה.

אתה באמת מתלונן בשבילם שהם לא קיבלו תמורה הולמת לכספם?? נשמע תמוהה...

מה זה עניינך בכלל? ומאיפה אתה בקיא בענייניהם הפנימיים? אתה הרו"ח שלהם במקרה?

נערך על-ידי nat64x

פורסם

דומה למה? לא מבין את התגובות של אף אחד ממכם האמת. משפטים לא ברורים.

ולמה לסבך משהו אם כל מה שצריך כרגע זה אתר פשוט?

אם כל מה שנדרש זה אתר של דף אחד אז שיהיה דף אחד.

עדיף מסתם clutter.

הם גם בטח ירחיבו אותו בהמשך. זה רק הפמפלט.

נערך על-ידי nat64x

פורסם
מאיפה הקפצת את המספר הזה 100K?

והאתר נראה מקצועי ונאה, לא מבין את מהות התלונה.

ומה זה משנה אם זה WP? וורדפס התקדמה הרבה מאז שהתחילה ויכולה לשמש כמערכת CMS מלאה.

אתה באמת מתלונן בשבילם שהם לא קיבלו תמורה הולמת לכספם?? נשמע תמוהה... מה זה עניינך בכלל? ומאיפה אתה בקיא בענייניהם הפנימיים? אתה הרו"ח שלהם במקרה?

דיי! כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? דיי! מספיק!

הכוונה שלו הייתה צינית

לא, היא לא.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

כלום. עמרי היה נשמע ציני אבל הוא לא ציני בכלל. אולי קצת לעג לגופים אחרים (אההם obamacare אההם).

פורסם

לאף אחד אין מושג מה הפואנטה של עמרי חוץ מעמרי עצמו חח.

והוא כמובן תמיד יעדיף לקפוץ בכינויי שמות במקום להסביר את האמרות הסתומות (pun intended) שלו שלא במקום.

ציני. לא ציני. לאף אחד כבר אין מושג למה אתה מתכוון ומה אתה רוצה...

אז אולי הבעיה טמונה בניסוח והתוקפניות שלך ולא בהבנת הנקרא שלנו, אה?

לנחש מה אמרת כבר נמאס דיי מהר, אז אולי תחסוך מאיתנו.

מתחיל להיות לי הרגשה שמהות כל הפוסט היא להתלונן על שחיתות בכלל. איבדת אותי חח.

האתר ממש מרגיש תקוע בשעות האלה. לא זז. :badhairday:

נערך על-ידי nat64x

פורסם

הוא דווקא היה די ברור. תוכן הדברים היה שכל הכבוד לחברה שלא בזבזו הון עתק על בניית אתר מאפס אלא השתמשו כבסיס בפלטפורמה חינמית כמו וורדפרס.

כל מי שהבין את דבריו כתלונה על החברה, כנראה חיפש בין השורות דברים שלא נכתבו, מתוך הנחה אוטומטית שמדובר בתלונה.

עם זאת, יש לי הסתייגות: גם אם האתר בנוי על פלטפורמה חינמית, עדיין יכול להיות שהחברה שילמה על הקמתו הון עתק לאיזה חאפר, שמצידו פשוט חסך זמן וכסף לעצמו (אבל לא לחברה) כשהשתמש בוורדפרס.

פורסם

ניראלי שה"תלונה" שלו הייתה כלפי אותו "חאפר" שקיבל 100 אלף דולר ובנה אתר ב 10 שקל.

הוא רשם 2 משפטים ...מה יהיה בפסיכומטרי...

פורסם

זה היה סופר ברור. הוא ציין את העניין לשבח. אני מזדהה עם האמירה ומחזק.

yonizaf, אולי. אבל עדיין לפחות לא ניסו להמציא את הגלגל מחדש ויצרו אותו עם שמיניות.

פורסם

מה שמעניין זה שהם מצהירים מפורשות שכל לינק יהיה סימטרי ו 1Gb/s. האחרון אומנם מעט ברור פחות. יכול להיות שהכוונה היא שרק יתמוך ב 1Gb/s מהיום הראשון, אבל יהיו חבילות נוספות.

אני יודע שזה פורסם בעבר, אבל סוף סוף זה מודגש באתר הרשמי. נראה אם ומתי זה יהיה

Complying with the highest standards

Every connection from IBC will comply with the following statements:

Open

Openness means that users can choose between a multitude of high-speed services and suppliers that provide them. With just a few clicks consumers can buy, change or upgrade any service. That means more choices, better, cheaper, faster services, and a future-proof offer that will revolutionize Israel’s infrastructure for the next 50 years.

Symmetric

Modern users want to simultaneously send and receive information at the same speed. All our connections have the same uplink and downlink speed.

Gigabit

No one likes waiting for things to upload/download. For a faster Israel, IBC will only install connections that can handle 1,000 Mbps upload/download from day one.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים