עבור לתוכן

איפה ניתן לקנות מתאם מקורי של ATI?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה:

אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI.

קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם).

איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך שלו ומוכן למכור?

תודה.

פורסם

אני מוכן לעשות איתך החלפה 1:1 תמורת מתאם רגיל.

יש לי אחד שאני לא משתמש בו כבר. אני רק צריך למצוא אותו..

פורסם

אני לחלוטין לא מבין על מה אתה מדבר. מתאמי DVI/HDMI הם רכיבים פסיביים לחלוטין, אין שם שום דבר שיכול לשמש לזיהוי "מקוריות".

פורסם
  • מחבר

vic07,

תעיף מבט פה:

http://www.avsforum.com/t/1080627/atis-magic-dvi-to-hdmi-dongle

זה התיאור הכי טכני של הבעיה שמצאתי.

Gimel,

אני אשמח. תעדכן אותי אם אתה מוצא אותו. איפה את גר? זה אחד שהגיע עם הכרטיס מסך שלך?

פורסם

בהה. ממציאים בעיות איפה שלא צריך הATI האלה...

פורסם
  • מחבר

לגמרי. ממש DRM חזירי.

אגב, בדקתי את זה - זה לא קורה ב Linux, כי שם הדרייברים הם Open Source ואין את ה Hack הזה שהם עשו. ככה שזה עוד הוכחה שזה סיפור של דרייבר.

אני אחכה אולי Gimel ימצא את המתאם שלו - אבל במקרה שלא, אני אשמח לשמוע אם יש לדעתכם מקום בארץ שעלול להיות לו דבר כזה במלאי. אני קצת מפחד להזמין עכשיו מהמזרח, לחכות שלושה שבועות ואז כשזה מגיע למצוא שזה חיקוי שלא עובד כמו שצריך.

פורסם

צור קשר עם חנות מחשבים ושאל אם נשארו להם כמה שהם לא צריכים, בדרך כלל יביאו לך אותו בחינם או בעלות סמלית.

פורסם

היה לי פה אחד מסתובב כזה שהגיע עם איזה HD4870X2 של C3D...

דיי בטוח שבחנויות מחשבים רבות עדיין מסתובבים כאלה

פורסם

יש לי פה כמה כאלה.

שלח לי כתובת אני אשלח לך כשיהיה לי הזדמנות.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שזה עוד יותר מסובך מזה. יש 2 דגמים של הדונגל:

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/737-28867RadeonHD2xxxSeries-DVI-HDMIAdapterdoesnotwork.aspx

אחת לדגמים הישנים יותר, ואחד שמגיע עם הדור האחרון לפני ש HDMI נהיה סטנדרט.

אני מחפש את ה -

• DVI-HDMI Adapter (Part Number: 6140063500G) for HD 3000 and HD 4000 series

ביררתי עכשיו בפלונטר, כי פעם שעברה שהייתי שם וקניתי מחשב לאבא שלי הבחור היה נחמד. יש לכם עוד רעיונות לחנויות מחשבים שכדאי לנסות?

עריכה: ראיתי עכשיו את התגובה של nat64x. יש לך את הדגם הנ"ל הזמין? בוא נחליף כתובת בפרטי, אולי אין אפילו צורך בדואר. תודה :-)

פורסם

תבדוק גם ב-TMS.

פורסם

כן, יש לי את הדגם השני. אתה ירושלמי?

שלח כתובת קרוב לוודאי יותר נוח לשנינו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם.

אני אחכה שהמתאם של Nat64x יגיע ויעדכן אם זה באמת פתר את הבעיה :-)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זה אכן היה המתאם. קיבלתי היום את המתאם ש nat64x שלח, והוא עבד בלי שום בעיה בחיבור ראשוני. מטורפים ה ATI האלה :-)

בכל אופן, אני מקווה שזה יעזור לאנשים שיתקלו באותו בעיה בעתיד - והמון תודה ל Nat64x ששלח את המתאם ועזר! :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים