פורסם 2014 באפריל 2611 שנים שלום , הייתי לפי המלצת החברים פה עם הלינוקס מינט , ולא ממש אהבתי , החלטתי למחוק ולהתקין אבונטו.הבעיה היא שמהרגע שמחקתי את הלינוקס המחשב לא עולה יותר לוינדוס...ניסיתי עם הדיסק התקנה.של ווינדוס להיכנס ולנסות לתן את הבוט עםFixmbr, fixboot, rebuildbcdכלום לא עוזר... המחשב עובר את המסך של המעבד ואז לא מראה שום הודעה או שגיאה. ..אשמח אם למישהו יש רעיוו מקורי, הפכתי את כל האינטרנט...
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים אני מניח שאתה רוצה לגרום לBCD שוב לשלוט על תהליך ה boot.מה bootrec מספר לך כאשר אתה מריץ אותו עם /ScanOs?
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים תתקין את האובונטו למקום שהמינט היה בו קודם וה-GRUB כנראה יזהה את המחיצה של הוינדוס.
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים מחבר אני מניח שאתה רוצה לגרום לBCD שוב לשלוט על תהליך ה boot.מה bootrec מספר לך כאשר אתה מריץ אותו עם /ScanOs?אני עושה rebuildbcd הוא שואל אותי אם אני רוצה להגדיר את הבוט למערכת הפעלה אז עושה yesואז שאני עושה scanos הוא אומר שלא קיימת שום התקנה...אם אני חוזר על הפעולה אז rebuildbcd הוא אומר שהפעם הוא לא מוצא שם התקנה ואז אני צריך למחוק את כל התיקיה של הבוט ולהתחיל מחדש...
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים אז אתה בעצם לא עושה כלום. תבדוק עם diskpart מה הולך אצלך מבחינת סדר מחיצות.
פורסם 2014 במאי 1311 שנים תתקין את אובונטו כמו ש Nyromith אומר, הוא אמור למצוא את וינדוס ולסדר מחדש את הבוט
פורסם 2014 במאי 2111 שנים http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1014708 קח רד למטה לי בכל אופן זה עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.