פורסם 2014 באפריל 2911 שנים אני מעריך שהמערכת של פיליפס יש כניסה של hdmi ויצאה של hdmi, לכן ל-raspberry יש יציאת hdmi שאותה מחבר למערכת ומהמערכת אל ה-tv, בנוסף יש דונגלים של אלחוטי בתקן A ממש קטנים וכל סט עכבר מקלדת אלחוטיים מגיעים עם דונגלים יחיד כן שמספר היציאות שיש על מכשיר זה מספיק לך. והוא מספיק קטן שאפשר להסתיר אותו מאחורי ה-tv. מחיר של raspberry pi - 35$סט עכבר מקלדת טובים - 100שחדונגל אלחוטי - 100שחקופסא למכשיר - 40שחסך הכל 500שח נערך 2014 באפריל 2911 שנים על-ידי Mevartma
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים זו דרישה מוגזמת WLAN בלוח אם? חייבים דונגל?- - - תגובה אוחדה: - - -אין לוח אם מומלץ עם WLAN? חייבים דונגל?יש לוחות עם עם כרטיס רשת אלחוטי, אבל הם סתם יקרים ולא תמיד עדיפים על אחד בחיבור USB.
פורסם 2014 במאי 111 שנים מחבר לצערי אני מעריך שהמערכת של פיליפס יש כניסה של hdmi ויצאה של hdmi, לכן ל-raspberry יש יציאת hdmi שאותה מחבר למערכת ומהמערכת אל ה-tv, בנוסף יש דונגלים של אלחוטי בתקן A ממש קטנים וכל סט עכבר מקלדת אלחוטיים מגיעים עם דונגלים יחיד כן שמספר היציאות שיש על מכשיר זה מספיק לך. והוא מספיק קטן שאפשר להסתיר אותו מאחורי ה-tv. מחיר של raspberry pi - 35$סט עכבר מקלדת טובים - 100שחדונגל אלחוטי - 100שחקופסא למכשיר - 40שחסך הכל 500שחלצערי לא, המערכת פיליפס היא מערכת אאודיו בלבד, עם רסיבר לאאודיו עם חיבור אופטי בלבד, ללא כל קשר לוידאו...- - - תגובה אוחדה: - - -בנוסף אני לא כזה פריק של UNIX, ומעדיף את הWINDOWS שלי, ככה שלא יודע כמה אסתדר עם הסטרימינג לדוגמא של NBA דרך PI
פורסם 2014 במאי 211 שנים מחבר לגבי ההצעה שניתנה עם LGA1500 - האם זה מספק? לא כדאי i3?ומה לגבי AMD?- - - תגובה אוחדה: - - -לגבי ההצעה שניתנה עם LGA1500 - האם זה מספק? לא כדאי i3?ומה לגבי אופציה של AMD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.