פורסם 2014 באפריל 2611 שנים שאלה מאוד חשובה לביצועים במשחקיש לי כרטיס מסך GT240עכשיו שאני משתמש בציט שמוסיף לידי עוד אובים ואני יוצר קרבות כמו המכשפים נגד הגנבים בכל מקרה שאני מוסיף יותר מדיי זה יוצא לי מהמשחקהשאלה שלי אםזה בגלל סוג הכרטיס מסך שיש לי והמעבד ואם אני יחליף אותם למשהו חזק יותר זה לא יצא לי מהמשחקאו שזה איזשהוא בג שאפילו אם יהיה לי מעבד I7 אם כרטיס מסך חזק אפשר לנהל קרבות המוניים בלי שזה יצא ליתודה לעוזרים מראש...
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים מה שאר מפרט המחשב?יכול להיות שהפעולה שאתה מבצע פשוט זוללת לך את הזיכרון הגרפי ובכך המשחק נסגר.האם אתה מקבל איזו הודעת שגיאה?
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים מחבר לא אין שום הודעה או שהוא נתקע והתמונה לא זזה או שהוא פשוט יוצא ישירות לשולחן עבודהשאר המפרט יש לי 4 GB זיכרוןכמה כוננים קשיחים SATA כולם 300GB יש 3לוח אם של MSI 7PRO פלטינום משהוא כזה לא חדשכרטיס מסך GFORCE 240GTזהו עוד משהו?
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים נעזוב כרגע את העניין שהספק שלך ככל הנראה ג'נרי.לא שזה כזה משנה בכרטיסים חלשים אם הכרטיס של 512MB או 1024MB, אבל נראה לי שהכרטיס ושאר המערכת שלךחלשים כדי להריץ את המשחק, מה גם שרוב הסיכויים שהתוספים שאתה מוסיף למשחק זוללים לך את הזיכרון הגרפי של הכרטיס.
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים מחבר מה הכוונה בג'נרי?ויש לך המלצות מה כדי לשפר בכדי שאוכל לבצע קרבות המוניים בלי לסבול מתקיעות?
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים אני אניח שאתה מדבר על סקיירים, שכן אתה בבירור לא מדבר עם ESO... בלי קשר לזה שהמערכת שלך יחסית חלשה, במשחק יש 2 באגים עיקריים שנובעים מבעיה בניהול הזיכרון של מנוע המשחק. באג אחד גורם לכך שהמשחק קורס אחרי שימוש ב- 2.9 גיגה זיכרון אם אני לא טועה (לא זוכר אם זה זיכרון וידאו או ראם, אבל זה לא ממש משנה כי זה לא מה שגורם לקריסה שלך) השני, שזה מה שאתה נתקל בו, גורם לקריסה של המשחק כשיש יותר מידי דמויות במקום ("תא") אחד, שוב בגלל ניהול זיכרון גרוע. תראה את הוידאו הזה שמראה איך לטפל בתקלה: tl;dr: תתקין SKSE, תגדיר בקובץ SKSE.ini: [Memory]DefaultHeapInitialAllocMB=768ScrapHeapSizeMB=256 בכל זאת אמליץ לראות קודם כל את הוידאו למרות שהוא ארוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.