עבור לתוכן

התאמת mugen 2 לתושבת LGA1150

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, בשעה טובה שדרגתי לi5, יש לי כרגע את הקירור סטוק של אינטל ויש לי את הmugen 2 מהמחשב הקודם.. לפי מה שידוע לי הmugen מצויין ואשמח לנצל אותו.. ראיתי שיש קיט של התאמה לתושבת 1150 אבל לא מצאתי מקום בו מוכרים את הקיט או פיתרון אחר, אשמח אם תתנו לי כיוון

תודה

פורסם
  • מחבר

יש קצת היסטוריה, היה מבוסס AM2 ואז הלך לי הלוח והחלפתי ל775 אז כרגע יש לי את ההתאמה של ה775 על גוף הקירור ויש עוד מתאמים שהגיעו יחד עם הMUGEN ששמרתי אבל אני לא יודע אם הם מתאימים כי זה היו לפני המון זמן (לא היה 1150 אז)

המחשב הקודם היה מבוסס 775?

- - - תגובה אוחדה: - - -

רגע, יכול להיות שהמידות נשארו זהות? ועם ההתאמה של ה775 זה יתאים!?

פורסם

לא. שאלתי כי אם זה 1156 או 1155 זה יתאים. אם יש לך גרסה שבה לא מצויינת התאמה לכל דבר עם קידומת 115X, אז אתה צריך ערכת התאמה

פורסם

אם יש 1155\1156 זה אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

היכן ניתן למצוא את הערכה-קיט התאמה?

לא. שאלתי כי אם זה 1156 או 1155 זה יתאים. אם יש לך גרסה שבה לא מצויינת התאמה לכל דבר עם קידומת 115X, אז אתה צריך ערכת התאמה
פורסם

ויש עוד מתאמים שהגיעו יחד עם הMUGEN ששמרתי אבל אני לא יודע אם הם מתאימים כי זה היו לפני המון זמן (לא היה 1150 אז)

אבל 1155 היה.

בדקת?!

פורסם

המוגן היה יושב לי על הלוח הישן בכל מקרה תשקיע כמה שקלים במקום למצוא אלטרנטיבה שאני לא בטוח שקיימת.

פורסם

אתה יכול לרכוש ברחבי הרשת קיט התקנה לתושבת הזאת ותנסה גם לשלוח מייל לחברה בSCYTHE הם אולי ישלחו לך אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה לשלוח מייל, נראה אם יש משהו ואם זה בכלל משתלם

פורסם
  • מחבר

שלחתי להם מייל, כרגע יש להם חוסר של הקיט במלאי, עוד שלושה שבועות יתחדש ואז אוכל לבצע הזמנה. עלויות 6יורו + 4 יורו משלוח בינלאומי (או הפוך) משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים