פורסם 2014 באפריל 2311 שנים אנו מודעים היטב לכך שהשרתים כרגע לא פועלים מהסיבה שאנו מחליפים אחסון לאיחסון חדש איכותי מאוד (שמגן על השרת מ DDOS) ולאלו המבינים קצת יותר ללא CHOKEים של השרת.גיבינו את כל הפלאגינים וכל תוכן השרתים ובקרוב מאוד מאוד השרתים יחזרו ויעבדו כמובן על 128TICK ללא CHOKEים ללא לאגים וללא נפילות.אנו עושים את ההעברה הזאת לאיחסון אחר מהסיבה המאוד פשוטה שאנו מאמינים בחווית משחק איכותית (ללא לאגים ללא 64TICK וללא 120 PING) ורוצים את הטוב ביותר לשחקנינו.
פורסם 2014 באפריל 2311 שנים השרתים יהיו באותה מתכונת כפי שהיו?אני מתכוון אם יהיה שרת פאבליק ללא "automix"?כי האמת שנכנסים לשרת הזה (שהיה), יש הרגשה של gungame וזה נמאס די מהר :-)
פורסם 2014 באפריל 2311 שנים מחבר השרתים יהיו באותה מתכונת כפי שהיו?אני מתכוון אם יהיה שרת פאבליק ללא "automix"?כי האמת שנכנסים לשרת הזה (שהיה), יש הרגשה של gungame וזה נמאס די מהר :-)יישאר שרת AUTOMIX אחד ויישאר שרת מיקס אחד בדיוק כפי שהיה, האוטו מיקס הרגיש לך כמו GUNGAME כנראה מהסיבה שפשוט לא היו 10 שחקנים ולא כולם נכחו בטימספיק שלנו לכן המיקס לא יכל להתחיל...אבל נחשוב לגבי מה שאמרת שזה נותן תחושה של Gungame ואולי נשנה את זה בדרך כלשהיא כדי שלא תינתן הרגשה כזאת עד שמתחילים מיקס.
פורסם 2014 באפריל 2311 שנים ^ אחלה, תודה על המענה.וניראה לי שבאמת יהיה נחמד יותר אם תשנו מעט את המוד שלא יורגש כמו gungame.
פורסם 2014 באפריל 2311 שנים הוא מתכוון שיש warmup ארוך ללא הגבלת זמן אז עד שמתחיל המשחק כולם קונים נשקים ללא הפסקה ושרת נהיה עמוס בנשקים תוך כמה דקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.