עבור לתוכן

יחס קר, רע ומגעיל מצד האדמינים בשרתי HW ZONE

Featured Replies

פורסם

שלום ברצוני להתלונן על האדמינים בשרתי המשחק HW ZONE שבמשחק CSGO

לאחרונה שיחקתי במשחק ולא עברו שניות ספורות שאני מקבל קיקים (5 פעמים ברציפות) ואני לא מבין למה אחר כך הסבירו לי שצריך את התוכנה TEAM SPEACK (משהו כזה) והם לא מסבירים לי מה לעשות איך לעשות

הם פשוט לא יודעים לדבר ואין להם טיפת סבלנות הדבר היחידי שהם עושים זה נותנים קיק ובכך הם חוסכים את כל ההסברים.

זה יחס קר ומגעיל ולא נעים שלא הייתי מצפה לקבל ובטח שלא כשחקן ששומר על החוקים הנדרשים

אשמח אם תעשו משהו בנידון לבדוק את טיב התנהלות האדמינים בשרתי CSGO - HWZONE

בתודה עידן.

פורסם

שלום עידן,

ברוך הבא לקהילתנו. אני סבור שלא קראת את חוקי הקהילה לכן אפנה אותך לדיון הבא על מנת למנוע אי הבנות נוספות:

דיון החוקים - חובה לקרוא

אפנה אותך לחוק מספר 4, אעתיק אותו לכאן:

4. חובה על כל שחקני השרת להיות נוכחים בשרת הטימספיק הקהילתי (אייפי למטה) בחדרים הרלוונטים לכך. במשחקי 5V5 יש צורך מתמיד בתקשורת בין שחקני הקבוצה, לכן חובה על כל השחקנים להיות בעלי מיקרופון.

האדמינים לא נותנים באנים על עבירה על חוק זה, למעט מקרים מיוחדים.

אנו מחייבים את כל השחקנים המבקשים להשתתף במיקס להיות נוכחים קודם כל בשרת הדיבור ורק לאחר מכן בשרתי המשחק.

בהחלט הסבת את תשומת ליבי לבעיה אחרת, שישנם שחקנים שאינם מכירים את התוכנה TEAMSPEAK או בקיצור TS, ואני אדאג לפתוח בזמן הקרוב אשכול המסביר בדיוק על התכנה ואוסיף קישור לכאן בעריכה.

בכל אופן, אשמח אם תצור איתי קשר בסטים, אני אשמח לעזור לך להכנס אלינו לשרת ולהתחיל לשחק.

עריכה: מפנה אותך לכאן

פורסם

ברשותך עידו אני רוצה להגיב.....

אני לא מבין את כל הבכיינות שיש פה?!

יש פה אחלה אדמינים ויחס מעולה ובוגר מצידם!

לצערי ידוע שcs מושך אוכלוסיה צעירה ואם זה באה הבכיינות.

לך ולכל המנהלים אני רוצה להגיד, שאתם עושים אחלה עבודה ותמשיכו כך!

למרות שאני לא הכי פעיל בקהילה (אבל מבקר בכל פעם שאני בcs בTS), אני יעיז ואומר, אל תתרגשו מכל "תלונה" שנפתחת פה.

תמשיכו כך ועבודתכם הנאמנה ראויה להערכה!

פורסם

הפורום הזה הוא לא פלטפורמת התלונות של הקהילה, זה לא פח האשפה פה.

אם למישהו יש בעיה עם המנהלים - הם יותר ממוזמנים לפנות בהודעה פרטית אליהם וטענתם תטופל.

במידה ויש משהו קולקטיבי חמור - אתם מוזמנים גם לפנות אלי בהודעה פרטית ואנסה לטפל בזה.

המטרה של הקהילה היא לגבש קבוצה תחרותית רצינית, ופחות לשחק כדי לעשות "צחוקים" ושטויות - את זה ניתן לעשות בשרתים אחרים. יש כאן חבר'ה שבאמת רוצים לבדוק את היכולות שלהם ולשחק משחק רציף ללא הפרעות מצד אחרים.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים