פורסם 2014 באפריל 2211 שנים שלום לכולםיש לי מחשב שהייעוד שלו הוא מחשב סרטיםעם כרטיס מסך של NVIDIA שתומך בעקרון בתלת מימד המחשב מחובר בחיבור HDMI לטלויזיית לד רגילה עד היום אני רואה בסבבה סרטים בכל האיכויותוהחלטתי שאני רוצה להרחיב את האופקים שליורציתי לדעת האם זה אפשרייש לי משקפיי תלת מימד שקיבלתי מבית הקולנוע שהייתי בסרטי תלת מימד לפי מה שקראתי אלו בטח משקפיים שעובדות על טכנולוגייה פסיביתאני ברמת העקרון מריץ את כל הסרטים שלי אם נגן שאני אוהב מאד KMPLAYERוראיתי כי יש לו אופצייה להפעיל סרטי תלת מימדלכן הורדתי סרט תלת מימד שהוא SBS HALFשלמיטב הבנתי רוב הסרטים ברשת הם כךמה שלא הצלחתי לקבל את האפקט של התלת מימד התוכנה בעקרון באמת חיברה את שתי התמונות יחד אבל יש גוון של תלת מימד אדום כחול התלת מימד המעפן ניסיתי לשחק בהגדרות וניתן לשנות לכל מיני סוגי צבעים אבל לא הצלחתי לקבל את אפקט התלת מימד השאלה שלי באיזה דרך או האם יש דרך להריץ במצב הנתון סרטי תלת מימדאם צריך לקנות משקפיים אחרות אני אקנה ראיתי שיש אופציה של תלת מימד אקטיבי שהוא הרבה יותר איכותי אבל זה לא ריאלי המחיר עדיף לקנות טלויזיית תלת מימדבואו נגיד ככה האם ניתן לעשות משהו שזה יעבוד?
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים א. בשביל לראות תלת מימד אתה צריך טלוויזיה תומכת תלת מימד ולא רגילה.ב. משקפיים מהקולנוע עובדים על עקרון קיטוב אור, ציוד ביתי העובד על עקרון זה הוא מאוד מאוד יקר או לא קיים, בטח ובטח לא תוכל להשתמש בהם על טלוויזיה רגילה.רוב רובו של הציוד הביתי עובד על טכנולוגיה אקטיבית מכל מיני סוגים.ג. אם הנגן שלך הצליח להוציא תמונה "כחולה-אדומה" אזי אולי יעבדו לך משקפי תלת מימד של פעם שיש להם צד כחול וצד אדום (תראה תמונה תלת מימדית אבל עם צבע דמוי שחור לבן), אין לי מושג איפה תמצא כאלה...
פורסם 2014 במאי 2711 שנים שלום שוב, מצאתי קצת מידע שאולי יעזור לךמסתבר של-nvidia יש משקפי תלת מימד משלהם שמתחברות (איכשהו) לכרטיס מסךאם הכרטיס מסך תומך במשקפיים האלו (אני מניח שצריך להיות לו חיבור מיוחד למשדר של המשקפיים או שאפילו הוא בא עם משדר כזה) אז אולי כן תוכל לראות תלת מימד עם טלוויזיה רגילה!אני ממליץ לך בחום לברר ברשת בנוגע למשקפיים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.