עבור לתוכן

בעיות עם ההורים של החברה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה).

כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה?

הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר?

תודה.

פורסם
מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה?

כל עוד לא אנסת אותה והיא לא מתלוננת, אני לא חושב שיש פה יותר מדי מה לדאוג חח. :P

אתה לא חושב שלמשטרה יש דברים יותר טובים לעשות? איומי סרק.

אם ההורים שלה לא נבלות סרוחות ולא יפעילו עליה לחצים אחרים מבית, אין שוב דבר לאל ידם.

וחוץ מזה... התנהגות כזאת בדרך כלל נודעת כדרך בטוחה לדחוף את הבחורה עמוק יותר אל בין זרועותיך, כך שאם אין ברצונם לנתק איתה כל קשר רק על סמך יחסיה איתך, תן להם להוציא את הקיטור שלהם.

זה כל מה שהם יכולים באמת לעשות short of מלהכניס לך מכות. :gguyz:

פורסם
  • מחבר

ברור שלא היא מתלוננת, ההורים שלה.

הבעיה שהיא עדיין לא בגיל 18 והיא ברשות ההורים.

המשטרה יכולה להגיד לי לא לדבר איתה ולא להיתקרב אליה?

פורסם

"קטינה שגילה למעלה מ-16 ופחות מ-18, כשירה, על פי החוק, לקיים יחסי מין בהסכמה, פרט אם אלו נעשים תוך ניצול יחסי תלות, מרות, חינוך או השגחה, או הבטחת שווא לנישואים."

פורסם

אין עברה או חוק שאוסר עליך לדבר עם קטינות, אם זה מה שאתה שואל.

המשטרה יכולה להגיד מה שהיא רוצה, כי אין לה כוח להתעסק בשטויות שלכם, אך אין ביכולתה לאכוף שום דבר בפועל.

פורסם
  • מחבר

תודה

אני שואל יותר בקטע שבגלל שהיא ברשות הוריה אז הם מחליטים עליה ויכולים להגיד לה עם מי להיות בקשר ועם מי לא.

פורסם

אתה בן 20 או מה? נראה לך??

הייתי מת לראות איך זה בדיוק יעבוד חחח.

פורסם
  • מחבר

כן 20

רק קצת בלחץ ;)

פורסם

איומי סרק מגוחכים וההורים שלה יכולים ללכת למי שבא להם, אבל לא הייתי ממליץ להם ללכת למשטרה כי זה סתם יגמר בזה שיצחקו להם בפנים. אין להם שום קייס ולא עברת שום עבירה.

מה שכן - שים לב שהם יכולים באופן תיאורתי לשקר ולהגיד שנגיד אנסת אותה או משהו כזה, מה שככל הנראה יגרום לך להיעצר וכו'... ואז הבחורה תהיה בבעיה כי אם היא תטען שההורים שלה שיקרו במודע היא תסבך אותם במו ידיה באופן קשה מאוד - תלונה כוזבת ביודעין, שהוגשה בכוונה לפגוע, היא עבירה פלילית שתשלח אותם ל-5 שנים בכלא.

: "המוסר לשוטר או למי שמוסמך להגיש תביעה פלילית, ידיעה על עבירה כשהוא יודע שהידיעה כוזבת, דינו - מאסר שלוש שנים, ואם העבירה היא פשע - מאסר חמש שנים; ואין נפקא מינה אם הוגשה תביעה פלילית בעקבות הידיעה ואם לאו"
פורסם

במקרה כזה הייתי נותן להם להירקב בכלא חח. :cheesy:

יש הורים עם אף ארוך יותר מדי... גם אותם צריך לחנך. *צוחק*

נערך על-ידי nat64x

פורסם

מי שמאיים שיפנה למשטרה כנראה לא באמת מכיר את המשטרה או את החוק.

הם דור של פעם, הא?

במקרים מסוימים הבחורה תנתק את הקשר בגלל הלחץ המשפחתי, מסורת, העובדה שהם צריכים לשדך לה מישהו וכו'...

אם היא לא רוצה ויש לה אופי חזק, אז לא חושב שיוכלו להפריד ביניכם.

פורסם

מה אתה צריך להתמודד עם החרא הזה בכלל? כולה בחורה.

תפרד ממנה, תמשיך הלאה ותמצא מישהי שאפשר להיות איתה בלי השטויות האלה.

פורסם

היה סיטואציה דומה בחסרי בושה.

ספויילר לפרק 11.

אמנדה רוצה להרגיז את הוריה עם החבר החדש המוזנח שלה ליפ, אז היא מזמינה אותם לארוחה אצלו בבית.

לאחר שהוריה רואים עם איזה משפחה יש להם עסק שמה (עובדת סוציאלית, סמים, ילדים מהרחוב, כלא, משפחת גטו), והפחידו אותם מספיק, אבא שלה מציע ללליפ 10K בשביל שישמור מרחק מהבת שלו.

מה שהוא לא ידע, שאמדנה וליפ תכננו את זה מראש (הוא עשה דבר זהה עם החבר הקודם שלה), אז הם לקחו את הכסף, עשו הצגה לטובת הוריה שנפרדו, וכשהם עזבו הם הלכו להזדיין בחדר הסמוך ולחגוג את עושרם החדש.

בקיצור, מוסר ההשכל הוא תעשו מה שטוב לכם וצפצפו על השאר. ואם אתם יכולים לסדר דיל דומה מה טוב חח. ;)

"If they give you hell, tell them go fuck themselves".

https://www.youtube.com/watch?v=KC0DNLDXJW8

נערך על-ידי nat64x

פורסם

אחי הייתי בסרט הרע הזה מספר פעמים ולצערי אני חייב לומר לך שהבחורות פשוט לא עומדות בלחץ של ההורים, אז תתכונן שזה יבוא ממנה פתאום בכל מיני תירוצים וסיבות שכאילו לא באמת קשורים להורים שלה.

עצתי - יותר טוב לך ולה לחתוך ולתת לזמן לרפא את הפצע, כי הם לא ייכנעו והיא בסוף כן, אז חבל לקבל את כל זה לפרצוף במסה ריגשית יותר גדולה ומעיקה ופלונטר ופצע בלב.

יהיה טוב אחי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים