עבור לתוכן

פשוט מדהים אותי כמה אטומים המנהלים פה יכולים להיות

Featured Replies

פורסם

אני כבר שואל את האדמין יותר מ5 פעמים איך שינוי ניק אחרי 15 סיבובים של משחק תקין לגמרי ולאחר שנבחרו השחקנים מפריע למהלך המשחק וככה הוא מגיב לי:

אתה הפרעת למהלך תקין של משחק בין אם תרצה ובין אם לא, קיבלת על זה באן, תחשוב על מה שעשית במהלך ההשעיה שלך.

שוב אחזור, כי אני מרגיש שאתה מפספס את העניין:

זה לא גנון, ולא בית ספר, ולא קהילת פאבליק. אנחנו מקצועיים פה. אנחנו שואפים רחוק, ולא לשטויות של ילדים קטנים שמפריעים במשחקים, אין לזה מקום פה. תשב שבוע בצד, תחזור אחר גבר אולי עוד תעלה כאן ותצליח, כי תאמין לי כשיבואו התחרויות והפרסים - לא יהיה מקום לבעיות משמעת ולך פתאום מאד יבוא לזכות... מקווה שתשאר עד אז.

וגם נועל לי את הנושא בלי להגיב לשום טענה זה כבר טרולינג לכל דבר מה שהם עושים ואני לא צוחק

מנהלי האתר אתם מתכוונים לטפל בזה?

פורסם

נתתי לך תשובה מדוייקת למדוע קיבלת את הבאן, אני לא התעלמתי משום טענה שלך.

אני אחזור שוב ואסביר לך. כי אתה מתקשה להבין אותי.

זה לא משנה באיזה פונט תכתוב את זה, כמה גדול, באיזה צבע או כמה פעמים.

אתה לא נשמעת לחוקי הקהילה. ב2 צורות שאני יכול לנקוף בהן מבלי להסתכל בחוקים אפילו, ואני בטוח שאם אעבור חוק חוק בקטנוניות (דבר שנדרש כשמישהו מתנהג כמו שאתה מתנהג עכשיו) אני אמצא עוד סיבות להרחיק אותך.

אני באתי בנימה חיובית וטובה, כי קשה להרגיז אותי. אתה בוחר להתעלם מהדברים שלי, אז אני אעזור לך בשיטותיך שלך להבין את מה שאני אומר:

עברת על החוקים. הורחקת לשבוע. הבאן הוא זמני, ואתה בעצם היותך ממשיך בהתבטאויות מהסוג הזה מאריך את תקופת ההשעיה.

מנהלי האתר יסכימו איתי שאתה עובר כל גבול, החל מהפרת החוקים והסדר ועד לספאם בפורום.

דע מתי לעצור.

הצפה נוספת בפורום תגרום להרחקתך מהפורום, אם בכל זאת תהיה מעונין להמשיך להדיין בנושא זה יהיה בהודעות פרטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים