עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה במולטיפלייר במשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

שלום רב תמיכה יקרה.

עולות לי שגיאות בהפעלת משחקים כבדים במצב מרובה משתתפים, יש לי כבל תת ימי של 40 מגה ביט. ואכן בבדיקות מהירות אינטרנט של מספר אתרים יש לי 40-50 מגה ביט הורדה ו4-5 מגה ביט העלאה לא רק זה גם מנהל ההורדות שלי מוריד בדרך כלל בין 6.223 ל 6.250 מגה בייט, בנוסף אני יכול לגלוש לכל אתר כולל אתרים מאובטחים ולצפות און-ליין בסרטים וסרטונים באיכות QHD ו 4K, לא רק זה גם אני יכול לשחק במשחקים כבדים במצב שחקן יחיד: (BF4,Duke Forever,Heroes On-Line (in camping),SFxT,SC2 legacy of the void ,(off-line),diablo 3 off-line) ובמשחקים קלים במצב מרובה משתתפים: (Etherlords II, Tzar, Diablo orgial 1995,Hearthstone , Heroes of the Storm,) בנוסף חיברתי מחשב נוסף לרשת לצורך בדיקה ובמחשב הנוסף הצלחתי לשחק ב-SC2 legacy of the void, כל זאת והפעלתי ניקוי של חלונות לכל הכוננים וכלי תועלתיות של נורטון, כך שיכול להיות שנמחקו נקודות שחזור אם תבקשו בשביל לעזור לי יש לי תמונת מערכת במצב הטוב שלה עם רב ההתקנות בקובץ רפאים של נורטון על DB-RE.

בקיצור ניסתי לתת לכם מידע מה לא יכולה להיות הבעיה, הבעיה מלוַוה בשגיאות כמו: הזמן להתחברות למשחק עבר\יצא (Time out), ללא תקשורת, מיקום האינטרנט שלך לא מאפשר לעדכן את הגירסה, שגיאת תקשורת, בבקשה תתחבר לאינטרנט כדי לשלוח את פרטי המערכת שלך לבדיקה מול הדרישות החדשות של משחק...

פרט מידע נוסף שנזכרתי: הסרתי את התקנת הגנת אינטרנט של נורטון ליום והבעיה קרתה סמוך להתקנתו מחדש (אני לא יודעה האם זה קשור).

מה דעתם, איך אפשר לפטור את הבעיה, מה לעשות כדי שאני אוכל לשחק במשחקים הכבדים במולטיפלייר?

נערך על-ידי bennash
מ"וזה קרה סמוך" ל"והבעיה ררתה סמוך"

פורסם

אם המפרט שלך היה אמיתי הייתי אומר תעיף את הנורטון ותשתמש רק בדיפנדר המובנה של הוינדוס ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את המפרט למה שיש לי עכשיו וניסיתי שהוא יהיה יותר ברור (בכוונה אני לא רשמתי כרטיסי מסך כי אני מתכונן לקנות חדשים) אני מכווה הוא מובן יותר

נערך על-ידי bennash

פורסם

בנש תוכל להסביר את הבעיה בצורה יותר פשוטה בבקשה?

פורסם
  • מחבר

מה לא ברור כל המשחקים הכבדים במולטיפלייר נותנים הודעות שגיאה כמו: time out, erorr connection, not connection, location not allow to update...

- - - תגובה אוחדה: - - -

אחרי שהפעלתי מחדש את המחשב גם האינטרנט אקספלורר (הדפדפן היחיד שלי) לא עבד לי, וראיתי שתוכנת הגנת אינטרנט של נורטון לא עלתה עם המחשב מיד הבנתי שזה וירוס שאכל לי את התעבורה קרע לי אותה בקושי הורדתי נגד תוכנות זדוניות כשהפעלתי אותה היא מצאה לי וירוס אחד ב C:/ProgramData/EI עכשיו המחשב עובד מצוין.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עכשיו אני יודע אף פעם לא להסיר את הגנת אינטרנט של נורטון אף אי לו ליום אחד

פורסם

אני כבר כמה שנים ללא אנטי וירוס ולא היו לי בעיות שמתקרבות למה שאתה מתאר ...

העיקר שהסתדר לך ... תהנה!

פורסם
  • מחבר

עכשיו כשאני קורא את זה, זה נראה לי כמו פרסומת. אבל עכשיו באמת כשזכתה תוכנת הגנה אחרת במקום הראשון בכל מבחן* אני התקנתי את התוכנה האחרת לדוגמת ZoneAllarm בתקופת XP או פנדה ב 98.

*(שכולל את כל תוכנות ההגנה של כל החברות, מטעם גורם נטרלי מבחינת שאין לו העדפה לחברה מסוימת במבחן לפני המבחן או שעבד בחברה מסוימת שמשתפת במבחן או בשיתוף עמה והוא מבחן מקצועי עם בוחנים שלמדו את תחום ברמה קדמית הכי גבוהה)

פורסם
  • מחבר

גיא זה מסוכן ולא מומלץ, לך תדע מה יש לך במחשב, אני לא מאמין שאין לך בעיות שמתקרבות לבעיות שלי, כמה שאדם זהיר הוא עדיין חשׂוּף לווירוסים.

למשל אדם שלא הילך בגשם וישׂים מקדם הגנה גבוהה, משקפי שמש וכובע בקיץ, יוכל אוכל בריא, יצחצח שיניו אחרי כל חטיף וארוחה, עדיין יש סיכוי שיתוף וירוס.

אם אתה מוריד רק הורדות מהימנות שאינם מצד שלישי, מעדכן עדכוני אבטחה מיד כשהם יוצאים, מוחק גם מ"פריטים נמחקו" מיילים שאינך מכיר, לא נותן לייק לקבוצות שאינך מכיר או מצרף לחברים אנשים שאינך מכיר או משתף כי כתבו לך על הקיר "שתף"\"שתפו" מפרסום, נכנס לאתרים רק כ-InPrivate או באותה אופציה בשמות שונים בדפדפנים אחרים.

כל זה יותר מסבך וקשה מאשר לתקין תוכנת הגנה שהסיכוי לחדירת יישום זדוני כמעט זהה או אף אי לו לתוכנות הגנה מסוימות מיישומים זדוניים מסוימים אף גבוהה יותר.

פורסם

עם וינדוס 8.1 אתה לא צריך להתקין אנטי וירוס מאחר והמובנה הוא מצויין ומנצל פחות משאבים מכל אנטי וירוס צד שלישי אחר. אם רוצים להקצין אפשר להשתמש בתוכנות כמו Malwarebytes מידי פעם לוודע שאין רוגלות למיניהן.

פורסם
גיא זה מסוכן ולא מומלץ, לך תדע מה יש לך במחשב, אני לא מאמין שאין לך בעיות שמתקרבות לבעיות שלי, כמה שאדם זהיר הוא עדיין חשׂוּף לווירוסים.

למשל אדם שלא הילך בגשם וישׂים מקדם הגנה גבוהה, משקפי שמש וכובע בקיץ, יוכל אוכל בריא, יצחצח שיניו אחרי כל חטיף וארוחה, עדיין יש סיכוי שיתוף וירוס.

אם אתה מוריד רק הורדות מהימנות שאינם מצד שלישי, מעדכן עדכוני אבטחה מיד כשהם יוצאים, מוחק גם מ"פריטים נמחקו" מיילים שאינך מכיר, לא נותן לייק לקבוצות שאינך מכיר או מצרף לחברים אנשים שאינך מכיר או משתף כי כתבו לך על הקיר "שתף"\"שתפו" מפרסום, נכנס לאתרים רק כ-InPrivate או באותה אופציה בשמות שונים בדפדפנים אחרים.

כל זה יותר מסבך וקשה מאשר לתקין תוכנת הגנה שהסיכוי לחדירת יישום זדוני כמעט זהה או אף אי לו לתוכנות הגנה מסוימות מיישומים זדוניים מסוימים אף גבוהה יותר.

תתפלא אבל אני מXP כבר ללא תוכנת אנטי וירוס ... אני כרגע עם ווינדוס 7 ללא עידכונים רק עם ה"FIREWALL" המובנה

מוריד הורדות מצד שלישי ועוד כמה דברים שהם אסורים לדבר עליהם בפורום ואני ללא בעיות ... מה שכן אני מפרמנט פעם בחצי שנה \ שנה שאני ממליץ לכולם ( לא בגלל וירוסים\תקלות ) אלא נטו בישביל לסדר את השטויות שהתקנתי ואין לי כוח לנקות\לסדר

הרבה אנשים ככה ממה שאני יודע ושומע ... עם אתה יודע מה אתה מוריד ולוחץ לא צריכה להיות בעיה

בכל מצב שמח שעובד לך :)

פורסם
-_-

נערך על-ידי erezme

פורסם
  • מחבר

אני בטעות לחצתי על ביטול ההזמנה לחלונות 8.1 פרו עם מדיה סנטר שלא לקניה עם מחשב חדש, ואני עם חלונות 7 הסופי משודרג מחלונות 7 ביתי שקניתי עם מחשב זה.

ולכן אני לא יכול לדעת אם דבריך אכן נכונים.

עם וינדוס 8.1 אתה לא צריך להתקין אנטי וירוס מאחר והמובנה הוא מצויין ומנצל פחות משאבים מכל אנטי וירוס צד שלישי אחר. אם רוצים להקצין אפשר להשתמש בתוכנות כמו Malwarebytes מידי פעם לוודע שאין רוגלות למיניהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.