עבור לתוכן

מחשבים ניידים יד שניה - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב נייד. רציתי מחשב וביקשתי המלצות פה, נתנו לי אחלה של המלצות למחשבים עד 4000 ש"ח.

הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי מחשבים ניידים מאוד חזקים במחירים מאוד זולים - המוכרים טוענים שהם היו בשימוש חודשים ספורים.

לאחר שבדקתי את מחירי המחשב בזאפ ראיתי שהמחירים שלהם נעים בין 7000 ל-8000 ש"ח, לדוגמא - dell latitude 6230u ultrabook, מעבד i7 3687u, הארד דיסק SSD 256GB.

הצלחתי להוריד את המוכר למחיר של 3900 ש"ח. האם זה שווה את זה? הוא טוען שיש אחריות בינלאומית של דל ל-3 שנים.

בנוסף, ראיתי שהמעבד 3687u לא קיבל ציונים כל כך טובים. מה דעתכם עליו?

מה דעתכם על הנושא? האם שווה לקנות? איך אפשר לבדוק באמת שהמחשב באמת כמו שרשום והחלקים מקוריים?

תודה רבה לעונים!

פורסם

מה עם אחריות?

אחריות שווה כסף.

חלקים מקוריים, אין בעיה כי אין זיוף של מעבדי אינטל. תיפגש עם הבנאדם ותוריד תוכנת cpuz ותראה שהכל בסדר

תברר טוב עניין האחריות

פורסם
  • מחבר

המוכר טוען שיש אחריות של 3 שנים בינלאומית של דל בבית הלקוח, המחשב בן חודשיים, ז"א שיש עוד שנתיים ועשרה חודשים לאחריות.

פורסם

אם כן תשמור את הפרטים שלו ובמידה ויש בעיה תברר מולו

נקודה נוספת: היום מחשבים הרבה יותר חזקים מפעם. יש לי מחשב עם מעבד i3-3110 ו4 ג'יגה ראם. המחשב טס ולא נתקע בשימושים שלי שהם אינטרנט אופיס וכדומה.

אם השימושים שלך דומים לשלי לדעתי מיותר להשקיע הרבה כסף על מחשב נייד. מעבדי i7 בדרך כלל צורכים יותר חשמל. אני מסתפק במחשב שיש לי. בבית יש לי נייח (המפרט שבצד) וללימודים אני לוקח את המחשב נייד hp 250 g1

בקרוב אחליף כונן לSSD אבל כבר עכשיו המחשב נותן לי כמעט חמש שעות עבודה.

המסקנה שלי (והיו לי הרבה ניידים בשנים האחרונות) שהיום מעבד i3 מספיק לכל השימושים הרגילים.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, המחשב בעיקר יהיה לתכנות, לימודים (מדעי המחשב וכלכלה), פוטושופ, עריכת וידאו קצת, הקטע הוא שאני לא רוצה להיות מוגבל ואני צריך מחשב חזק. בנוסף, היה לי עכשיו 6430 מהעבודה והייתי ממש ממש מרוצה ממנו, הבעיה שחדש נורא יקר ואני לא אשקיע את הסכומים האלה במחשב היות ואני סטודנט. אין לי מחשב נייח, יש לי רק בבית הוריי וזה לא רלוונטי. אשמח לדעתך!

פורסם

מה המפרט של המחשב שהיה לך מהעבודה? חשוב כדי שאדע על מה להמליץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בדיוק, אבל אני יודע שהוא היה dell latitude 6430, מעבד i5 3230 , 8 ג׳יגה ראם, 128gb ssd.

אתה אומר לוותר על קניית מחשב יד שניה למרות שהוא חדש בן חודשיים בלבד?

פורסם

אם המחיר משתלם והמפרט מתאים לך לך על זה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם בדקת והגודל מסך מתאים ונוח לך על פניו המחיר נראה טוב

פורסם

שלושת המחשבים הניידים האחרונים שלי קניתי יד שנייה, מאדם פרטי, עם אחריות. כשיש לך אחריות, לפחות לשנה, זה נותן לך שקט נפשי מסוים. אם המוכר טוען שיש אחריות, זה זה ממש לא קשה לאמת. באתר של כל יצרן אפשר לבדוק תוקף אחריות לפי דגם ומספר סידורי של המחשב.

מעבר לכך, בודקים מצב חיצוני תקין, שהמפרט תואם למה שהמוכר אמר ושאם היו שינויים במחשב, אז לא כאלה שמבטלים אחריות. אם מישהו החליף דיסק / שדרג זכרון - זה בסדר, אבל אם הוא החליף מעבד/לוח/מסך - הייתי חושב פעמיים, כי במקרה שתהיה בעיה - דברים אלה לא יכוסו באחריות, ועלולים אף להוות תרוץ לנותן השירות לסרב לקחת אחריות על המחשב כולו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי! קודם כל תודה רבה על העזרה. דבר שני, המעבד בסדר? כי הרצתי עליו חיפוש באינטרנט ויש לו ציונים יחסית נמוכים.

פורסם

דירוג המעבדים במחשבים ניידים שלך מספר 95 בדירוג

עמוד הסיקור על המעבד

המעבד נראה טוב ויספיק לשימושים שלך. תסתכל בדירוג ותראה באיזה איזור המעבד שלך נמצא מבחינת חוזק (בממוצע). לדעתי המעבד טוב

אך מה שחשוב במחשב נייד זה גם המבנה של המחשב נוחות עמידות וסוללה.

במקרה הזה סדרת לטיטוד של דל יש לי ניסיון טוב איתם. סדרה טובה ואמינה.

המחשב "יעוף" לך תודות לSSD

בהצלחה בקניה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה דובי, עזרת המון!

פורסם

בשמחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים