עבור לתוכן

HP ProBook 430 במבצע בבאג- שווה?

Featured Replies

פורסם

הי,

אני מחפשת מחשב נייד, אלה הדרישות:

* מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט, מדי פעם סרטים ופוטושופ כתחביב

* גודל המסך? 13-14, רצוי מאט, הרזולוציה לא משנה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מוארת

* משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, כמובן שעדיף כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות משנה, עדיין רצוי 4-5 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI

* צריך בלוטוס, אין צורך בכונן אופטי. גודל הכונן הקשיח לא משנה אבל עדיף מהיר (מהירות 7200 או SSD)

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל צריך ל 3 שנים.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

אני רוצה מחשב שיהיה אמין ונוח לעבודה, איכות בניה טובה, אחריות טובה ושירות טוב, וכן מפרט טוב שיבטיח שהמחשב יעלה מהר ויעבוד מהר גם כשיהיו הרבה מסמכים פתוחים. כרגע אני עובדת בעיקר בבית ומדי פעם בנסיעות, אבל בעתיד כנראה אצטרך לנסוע איתו יותר, ולכן צריך להיות נייד.

ראיתי לאחרונה את ה HP PROBOOK 430 במבצע אצל באג (במפרט שבקישור) והמפרט נראה לי ממש טוב. מעבר לזה יש לי פינה חמה ל HP- שני המחשבים הניידים הקודמים שלי היו של HP ושימשו אותי נאמנה..

אז- האם נראה לכם טוב ומתאים? והאם יש משהו טוב יותר סביב המחיר הזה?

נערך על-ידי yaelkam

פורסם
  • מחבר

אם למישהו יש משהו לומר על המחשב- טוב, רע, או סתם הירהור- אשמח מאוד, כי אני מתכוונת לקנות אותו בימים הקרובים.

תודה :hi:

פורסם

בהתחשב בכך שהמחשב בא עם אחריות ארוכה מאוד, כונן SSD ו- 8GB זכרון, המחיר סביר בהחלט.

אם זה מתאים לך ויש לך תקציב, לכי על זה.

http://www.notebookcheck.net/Review-HP-ProBook-430-G1-Notebook.104999.0.html

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

גודל הדיסק. אצלנו בעבודה רכשו שני מחשבים של HP עם כונן SSD של 128GB. מסתבר שעם כל הג'נק ש-HP מעמיסים, ה-Recovery ואחרי התקנת אופיס 2010 נשארים רק כ-30GB פנויים על הדיסק.

אני מניח שאם עושים התקנה נקיה המצב יהיה טוב יותר, אבל, זה דורש התעסקות במציאת הדרייברים המתאימים ולא לכולם מתאים לרכוש מחשב חדש ומייד לפרמט אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות- הן מאוד עזרו לי!

הייתי היום בבאג, הדגם לא נמצא בתצוגה אבל מוכר נחמד הוציא אותו מהקופסא עבורי. מבחינה חיצונית נראה מחשב נחמד- דק וקל, מקלדת נחמדה, אני אהבתי מאוד את העיצוב (אבל זה כבר עניין של טעם)

בכל מקרה, באמת התלבטתי האם כונן של 128G מספיק לי, ולאור מה שכתב אורי נראה שבמצב הנוכחי לא...

בהנחה שעושים התקנה של מערכת ההפעלה בלבד, ואופיס, מישהו יודע כמה מקום זה אמור לתפוס?

ומה ההשלכות של לבטל נניח את מחיצת השחזור?

פורסם

בדקי את המחשב של סאמסונג דגם np530-u3c

מגיע עם 3 שנים אחריות ויש שם כונן רגיל יחד עם SSD קטן להאצה.

לטעמי לשימושים שלך מספיק I3 ואז הסאמסונג עולה 3200, עם I5 עולה 4000

דבר אחר, ניתן לקחת את ה430 בקונפיגורציה דומה רק בלי SSD, אלא עם כונן רגיל, זה אמור לעלות בערך 700 שקל פחות. זה בדיוק המחיר של כונן SSD 250 ג'יגה. ואז מבצעים את ההחלפה לבד ונשארים גם עם כונן 500GB ביד שיכול לשמש כחיצוני או פשוט למכור אותו. ניתן אפילו לקחת את המפרט הבסיסי ביותר ולהוסיף הכל לבד (מערכת הפעלה, זכרון, SSD, אחריות) אבל זה רק למי שיש כוח להתעסק.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם

מה הזויות צפיה של המסך, כי יש לי HP ProBook 4330s, והזויות צפיה פשוט מבאסות, המסך באופן כללי דיי מבאס.

פורסם

יש האמת את המחשב שאני קניתי שבוע שעבר

Dell Latitude 5440... דיי תואם את מה שאת מבקשת, מסך מט, מקלדת מוארת וכל זה

בגרסה הבסיסית שלו מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון, וב"שיפורים" שלו יש גם עם יותר זיכרון, מעבד אחר וכרטיס גרפי אבל זה כבר יותר יקר ולדעתי חבל, לשימושים שלך במיוחד

+ זה נכנס לך בתקציב ככה שאת יכולה גם לשדרג על המקום ל 8 ג'יגה זיכרון

את יכולה למצוא את הנושא פה שפרסמתי ודיברתי שמה עליו ששאלתי עליו דברים וזה

מה שכן חשוב להגיד, זה שבנושא שמה כתבתי שנראה שיש לו גם HDD וגם SSD כי זה מה שכותבים בכל האתרים -_- אז זה לא נכון...

הוא מגיע עם 500GB כרטיס HDD רגיל ואמרו לי בחנות בזמן שקניתי שאין שמה מקום לעוד SSD. שאלתי אז למה כותבים הוא אמר לי שהוא לא יודע למה זה כתוב ככה אבל א' לא הגיוני שהכוונה היא ל500GB SSD כי זה הרבה יותר יקר וב' אין מקום לשים גם SSD שמה...

אז אולי הכוונה היא רק בגרסת ה15.6" אין לי מושג.. תכלס צריך לברר את זה

למחשב עצמו: מגיע בלי מערכת הפעלה, לא כזה בעיה לדעתי.

כן צריך להתקין כל מיני תוכנות של דל אחרי שמעלים אותו כדי שכל הדברים יעבדו טוב.. סתם לדוגמא ה TOUCH PAD ודרייברים נוספים שהם נותנים באתר שלהם

חוץ מזה, בינתיים אני מרוצה ממנו.. אבל הוא חדש לגמרי אז אני גם לא מצפה שיהיה בעיות חח נראה מה יהיה בעתיד :P

פורסם

המשקל של ה-5440 כבד יותר 2.1~ ק"ג וגם לא ממש דק.

אילולא הדרישה למסך מט, הייתי גם ממליץ על ה-Dell 5470 (מגיע עם מסך מגע מבריק) שמציג זמן סוללה כפול מזה של HP.

cool_man,

מה לא מובן?

ה-SSD Cache הוא לא זמין למשתמש בתור "כונן". זה פועל ברקע לשיפור הביצועים.

במחשב, בגרסה שמגיעה ללא כרטיס מסך חיצוני וללא Express Card צריך להיות סלוט לכונן mSATA.

אם תפתח את המחשב בתחתית הבסיס זה יענה לך על הרבה שאלות ותבין זאת יותר טוב.

ftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_latitude_laptop/latitude-e5440-laptop_Owner's%20Manual_en-us.pdf

עמוד 59.

זה מה-5540 וצריך להיות דומה גם ב-5440 :

P1120460.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים