עבור לתוכן

אשמח להסבר קצר על כמה מושגים לנוב CS

Featured Replies

פורסם

בתור שחקן CS חדש קצת קשה לי להבין את המושגים בדיונים פה, מישהו יכול להסביר לי מה אומר מיקס? מה זה אוטו-מיקס?

יש עוד מושגים שאני צריך לדעת?

ואולי לפרש לי את המשפט הזה מהחוקים: "אין לצאת באמצע מיקס ללא סאב ישראלי" ? :P

פורסם
בתור שחקן CS חדש קצת קשה לי להבין את המושגים בדיונים פה, מישהו יכול להסביר לי מה אומר מיקס? מה זה אוטו-מיקס?

יש עוד מושגים שאני צריך לדעת?

ואולי לפרש לי את המשפט הזה מהחוקים: "אין לצאת באמצע מיקס ללא סאב ישראלי" ? :P

אילן שלום,

מיקס פירושו שמערבבים לשתי קבוצות שונות עשרה שחקנים מחוברים לשרת, ועורכים ביניהם משחק תחרותי. באופן זה, שחקנים יכולים ללמוד לשחק זה עם זה בלי להיות מאורגנים מראש כ"TEAM" או קלאן. מיקסים מלמדים המון על חוויית המשחק התחרותי, והם שונים משמעותית ממשחקי הPublic (ציבוריים).

בקהילות כמו בCS:GO, מיקסים הם כלי טוב כדי לגבש את חברי הקהילה, ולערוך בינם לבין עצמם משחקים תחרותיים, וכל פעם עם שחקנים אחרים בקבוצה.

אוטו-מיקס זה הוא מוד שבנה המתכנת הקהילתי אופיר, שלמעשה עורך את המיקס בשרת לבד (ללא נוכחות אדמין) בכל שעה שהשרת דולק ו10 שחקנים מחוברים. אנו דואגים בכל זאת שיהיה אדמין שישגיח על המיקס, אבל למעשה אין בכך צורך של ממש. זה פחות או יותר אותו דבר כמו מיקס רגיל, רק שהשרת מריץ אותו לבד בניגוד למיקס רגיל שמריץ אדמין (פקודות, מעבר קבוצות, כוחות וכו').

נשמח לראותך גם בשרת הטימספיק, אם משהו לא ברור אני מאמין שלאחר ביקור קצר מאד הכל יתבהר.

אגב, החוק שקובע כי אין לצאת באמצע מיקס ללא סאב ישראלי, בעצם אוסר על עזיבת שחקן את המשחק במהלכו (דבר שאסור בכל במה תחרותית בCS:GO), ואם עליו לנטוש את המשחק בכל אופן (מקרי חירום), עליו להביא Sub (כלומר, Substitute, מחליף) ישראלי. זו היא קהילה ישראלית ולכן השרתים מיועדים לשחקנים ישראלים ולא מחו"ל (בניגוד לשרתי ה Matchmaking של Valve).

ושוב אחזור, אם משהו לא ברור אתה מוזמן לגלות בעצמך מה הוא מיקס ולהשתתף באחד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, הסבר מעולה.

אשמח לקפוץ לבקר מידי פעם בשרת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים