עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג פלוס מסך עד 6,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תזמון לא הכי טוב עם כל המעבדים החדשים שיוצאים וכשהמשחקים היחידים שהייתי מעוניין להריץ על הגראפיקה הכי טובה עוד בשלבי פיתוח..

1.מה התקציב המקסימאלי? 6,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח במידה והשיפור משמעותי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כללי (סרטים, אופיס וכו),תכנות (בעתיד, לצורך לימודים, לא מאמין שיהיה צורך במשהו מיוחד)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -

כל משחק חדש שיוצא. בעיקרון המשחקים היחידים שארצה להריץ על אולטרה הם Dragon Age 3 ו The Witcher 3, הבעיה היחידה היא שאף אחדלא יודע מה יהיו הדרישות שלהם.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך 23-24"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב להיות אוטרה עם כל פילטר שקיים אבל אשמח להגדרות כמה שיותר גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. המחשב ממוקם בחדר השינה ולכן חשוב שיהיה כמה שיותר שקט.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז, ניתן להזמין מחנויות כמו פלונטר, TMS, סטארט.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הוספת זיכרון או הארדיסק, שדרוג כרטיס מסך בעוד כ3-4 שנים. לא משהו מאסיבי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

האם המפרט הזה שבניתי טוב? http://www.tms.co.il/preview/spec/j36l9s8k

כמה שאלות:

1. מה ההבדל בין H81M-HD3 לH87M-HD3? לפי הבנתי שניהם ממולצים. האם הH81 יספיק לדרישות שלי?

2. אף פעם לא השתמשתי בכרטיס AMD, וגם כיום הייתי מעוניין בכרטיס של NVIDIA בשביל הShadowplay, האם במשחקים שאהיה מעוניין להקליט בהם (Dragon Nest, DotA לדוגמא) כרטיס כמו ה290 ופראפס יספיקו? האם כדאי לרדת לכרטיס יותר חלש כמו ה770 או להקטין את הSSD ל120GB בשביל כרטיס יותר חזק כמו ה780?

3.לפי הבנתי המסכים המומלצים היום הם ה23" וה24" של דל. האם המסך 24" שווה התוספת של 300 ש"ח?

4. איך הMSI 290 של TMS בהשוואה ל290 TRI-X של סטארט פיסי? שאר המפרט יוצא פחות או יותר אותו מחיר (עם הורדת המארז לFD R4), לכן ארצה להזמין מהחנות עם כרטיס המסך היותר משתלם.

פורסם

אתה יכול להוריד 75 שקל. tms מציעים הרכבה חינם. תשמע שני הקירורים מאוד טובים של כרטיסי המסך נכון לעכשיו עדיף את msi כי המחיר יותר זול ב10 שקלים וזה לזמן מוגבל, אז צריך לקפוץ על זה.

אני אישית מעדיף את r4 כמארז ולא את ננוקסיה. אני אישית חושב שננוקסיה זה סוג של ניסיון להתחקות לכך. ואני לא ממש אהבתי את רעיון הארובה כי היא לא כזאת יציבה.

אבל הוא מארז מצוין ובתור מארז שקט, הוא תותחני.

שניהם מאוד טובים ושקטים מאוד. אני ממליץ לך לקרוא את שני הסיקורים של שני המארזים, לראות סיכומים ולהחליט לפי מה שמתאים לך.

http://www.techpowerup.com/reviews/Fractal_Design/Define_R4/6.html

http://www.techpowerup.com/reviews/Nanoxia/Deep_Silence_1/6.html v

גם תזכור שזה בסה''כ 25 שקל. גם אם תרצה את ננוקסיה, לא מת העולם.

לגבי המסך. אני אישית משתמש עכשיו הu2312uhm, אין לי מושג לגבי דגם ה24. אבל בוא אספר לך על הדגם של 23

הוא נראה מדהים, יש לו 5 מצבים מובנים:

1. רגיל.

2. מולטימדיה.

3. סרט.

4.משחק

5.טקסט

אני אישית מנצל את המצבים שלו. כי אני מוצא בהם את האיכות הכי אופטימלית שאפשר.

הוא גם מאוד נוח לכיונים ולשחק איתו בזה.

אני משתמש בו להכל בחדר השינה . זאת הטלויזיה שעליה חלמתי ואני באמת רואה בה טלויזיה עם כבל של hdmi לdisplayport.

קיצר מסך מושלם.

אני הייתי אומר שבשביל אינץ' לא אשלם 300 שקל. זה גם לא נראה לי הכי משנה. אם הייתה אומר לי 32 ו23 אז הייתי אומר "הבדל ענק".

אם אתה מחפש אפיק לשדרוג.

כנראה שתיקח את h87-hd3 יש לו יותר חריצי זיכרון ככה שאם תרצה להוסיף, יש לך מקום.

לגבי כרטיס המסך, אין לי ממש תשובה לכך ואני לא רוצה להגיד סתם כי אני גם באותה התלבטות בדיוק. איזה מהם מתאים יותר ה780 או r9 290 להקלטות.

הנה כמה סרטונים של אנשים שהקליטו עם fraps אולי ככה אני ואתה נקבל פרספקטיבה.

זה עם r9 290

zv זה עם gtx780

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪890

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪310

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪1899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪765

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪815

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6317

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6191 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/apljkf8y

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪890

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪310

כרטיס מסך:

MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪2250

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪765

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪815

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6668

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6535 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ezc1w29y

אפשר להוסיף 300 שקל וככה לשלם בערך 6670 ובמזומן 6535 ככה שאתה מוסיף רק 35 שקל או 130 בהתאם לדרך התשלום אם אתה משלם עם מזומן ולפי המחקרון הקטן של shadowplay gtx780 יותר יתאים לפי דעתי.

נערך על-ידי Omri Bazelet

פורסם

h81 וh87

ערכות שבבים אחרות הוא שם לך את דגם בגודל רגיל לעומת אלה שאתה בחרת, fraps לא מומלץ במיוחד להקלטה כי הוא מוריד ביצועים, התוכנה של נווידיה בשיפור כרגע המצב שלה לא עקבי/ יציב במיוחד יש גם תוכנות צד שלישי נוספות

לפי http://www.msi.com/product/vga/R9_290_GAMING_4G.html#overview

הכרטיס בא עם תוכנת הקלטה מחיפוש קצר נראה לי זה פשוט מפעיל את ההקלטה בmsi afterburner

אפשר להשתמש בזה בכל כרטיס, צריך לבדוק את זה

נערך על-ידי none77

פורסם

גם MSI AB כמו fraps גורעת הרבה מהביצועים, אחת התוכנות שבדקתי שהיא הכי פחות טוחנת את המעבד אם מגדירים אותה כמו שצריך:

פורסם

הקלטות זה נטו dextory עדיפה כמעט על כל תוכנה ייעודית אחרת ... מה שכן הקבצים שהיא יוצרת הם לא דחוסים אז צריך הרבה מאד מקום כדי לשמור את הסירטונים ... ואם תרצה להעלות ליוטיוב תצטרך לקודד את הסירטונים ולערוך וכו...

הפיתרון השני הוא כרטיס הקלטה יעודי שיוצר קבצים דחוסים מראש ועושה את הכל ללא ירידה אפילו קטנה של ביצועים ...

ממליץ לנסות את Dextory קודם ולראות עם כל עניין ההקלטות הוא בשבילך ... זה דורש הרבה זמן עם רק מתחילים בלי לדעת כלום ...

אשמח לעזור למי שרוצה :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. נראה לי שאלך על המפרט הראשון שOmri Bazelet הציע ואשתמש בDxtory בשביל הקלטות, בעיקר בגלל Mantle.

לגבי המארז אני עדיין לא סגור, אך הנטייה היא לכיוון הNanoxia בגלל זרימת האוויר הקצת יותר טובה שלו (גם בלי הארובה), לפחות לפי תגובות ברשת.

יכול להיות שאקבל תוספת של עוד 500-600ש"ח לתקציב, האם כדאי לי להוסיף i7, או שאולי עדיף לקחת כרטיס מסך עוד יותר חזק כמו ה-290X?

הקנייה מתוכננת לעוד כשעה-שעתיים (הזמנה דרך האתר), ככה שאם אפשר אשמח לקבל את האוקי האחרון ואולי עוד כמה המלצות בנוגע למארז ולהעלאת התקציב האפשרית.

פורסם

ה290X לא משתלם, ה290 במחיר מעולה לכרטיס כזה חזק עבור מסך בודד.

המומלץ לגיימינג הוא מעבד i5 אך יש משחקים כמו BF4 במולטי שנהנים יותר ממעבד בעל ריבוי נימיםHT וככל הנראה משחקים בעתיד ינצלו זאת יותר.

הייתי הולך על מארז הננוקסיה שנחשב מעט שקט ואיכותי יותר.

כמו כן הייתי משדרג את הקשיח ל-2 טרה(משתלם יותר).

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה לפני שאני מזמין: איך TMS מניסיון שלך (או כל אחד אחר) איתם מבחינת התשלום, שירות, מימוש אחריות וכו'? פשוט ההורים שלי קצת פוחדים מהזמנה דרך האינטרנט\טלפון, במיוחד כשמבקשים מהם את 3 הספרות האחרונות של כרטיס האשראי. האם בכלל מבקשים את 3 הספרות בהזמנה טלפונית?

נערך על-ידי Yoni3

פורסם

TMS חברה אמינה עם שירות מצויין

לא יצא לי להזמין מחשב קומפלט אבל יצא לי להזמין חלקים בודדים ... הגיע במשלוח עד הבית ללא בעיות

בקשר לאשראי הם כן מבקשים פרטים מזהים וגם 3 ספרות אחרונות

עם עדיין אתה או ההורים מפחדים אפשר לנסות לדבר איתם בקשר להעברה בנקאית אני לא מאמין שיעשו לכם בעיה ... שוב תדברו עם המוכר

פורסם

חברה גדולה ורצינית, הזמנתי מהם כמה פעמים באשראי.

אם ההורים כל כך פוחדים ניתן לשלם לשליח של ups במזומן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים