עבור לתוכן

הרחבת זיכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום! יש לי מחשב עם מעבד amd phenom q9650

כרטיס מסך ati radeon hd 3870

2 וGB RAM 800 mhz (של חברת PATRIOT DDR2)[

המחשב זה amd game ultimate desktop pc

לאיזה זיכרון להחליף? כמה עולה? ועוד שאלה אני משתמש בREADYBOOST של הווינדוס זה באמת עוזר?

פורסם

למה משתמשת המערכת אולי זה לא צעד חכם סתם לזרוק כסף על כרטיס זיכרון.

פורסם

מה דגם לוח האם?

בכל מקרה יש את G.Skill 1x2GB DDR2 800Mhz Blue HS ב205ש"ח.

לגבי הReadyBoost עד כמה שאני יודע השיפור שולי למי שיש 2GB ומעלה.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי למצוא את המפרט המלא של המחשב:

מערכת הפעלה: windows 7 home premium

לוח אם: GigaByte GA-MA790FX-DS5

מעבד: AMD Phenom 9650 quad core 2.3 ghz

זיכרון: 2048 MB

אז אם אני ישדרג ל4GB RAM זה ישפר את המחשב? כי כרגע לא ממש הצלחתי להריץ משחקים.... אם כן אתם יכולים לתת לי הצעה בKSP?

פורסם

להבא אתה יכול פשוט להוריד תוכנה כמו CPU-Z ותוכל לדעת מה המפרט מחשב שלך.

לוח האם שלך מקבל עד 16GB RAM בתצורה של 4GBx4 .

לגבי משחקים זה תלוי איזה משחקים ועל איזו רזולוציה אתה משחק? כי כנראה תצטרך גם לשדרג את כרטיס המסך.

בנוסף תרשום מה דגם ספק הכוח שלך?

ומה התקציב?(לזיכרון+כרטיס מסך)

נערך על-ידי rony2

פורסם

לדעתי זה ביזבוז של כסף, שוב פעם למה משמשת המערכת שלך לגימיניג?

במידה וכן אתה צריך לשדרג מעבד לוח אם זיכרון.

לפני שבכלל אתה מתקין יותר מ4GB זיכרון איזה מערכת יש לך 32 ביט? 64?

במידה ויש לך 32 ביט אל תחשוב על יותר מ4GB זיכרון אתה לא תקבל יותר מ 3.5GB זיכרון אפילו שהלוח תומך.

פורסם

הוא כתב שהשימוש הוא למשחקים רק לא ציין איזה וגם לא כתב באיזה רזולוציה הוא משחק ולאיזה הגדרות הוא מכוון.

לגבי מעבד לוח אם וזיכרון לא בטוח שיש מספיק תקציב כי הוא עדיין לא ענה לגבי דגם ספק הכוח ומה התקציב בסופו של דבר?

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

הספק כוח הוא 600W

המחשב ישמש בעיקר למשחקים לא ממש כבדים, כמו EURO TRUCK SIMULATOR 2, LFS, NEED FOR SPEED,

וגם לסרטים. לא כמחשב גיימינג רציני (את המשחקים אני מריץ על רזולוציה מקסימלית 1920 משהו...). אבל בכלל לפי המפרט כדאי לשמור את המחשב? כי יש לי מחשב נייד עם מעבד I5 3337U ו6GB RAM של HP (כרטיס מסך מובנה במעבד). אבל המחשב הזה עלה לי הרבה מאוד כסף לפני כמה שנים (5000שח) ואני רוצה שימשיך לפעול. ועוד שאלה אם זה משנה אם אני אשאיר את הזכרונות הקיימים ויוסיף עוד 2GB או שעדיף להחליף הכל? כי כרגע זה שני כרטיסים של 1GB כל אחד. (וזה המארז של המחשב...http://content.hwigroup.net/images/products/xl/001898/13/recom_powerstation_blackblue.jpg)

נערך על-ידי aradgonen

פורסם

הדגם של הספק גם חשוב לא בטוח שיש לך 600W בעיקרון המחשב שלך די ישן זיכרון DDR2 די יקר וזן בסכנת הכחדה,

אני מציע לך לחסוך למערכת חדשה כמו שאמרתי מעבד לוח אם זיכרון בנוגע לרזולוציה אתה מתכוון ל 1080p כלומר פול HD האמת

שגם הכרטיס די ישן ולא בטוח שהוא יכול להריץ לך משחקים אפילו ברמה בינונית.

פורסם

600W זה ההספק לא דגם ספק הכח בשביל זה אתה צריך לפתוח את דלת המארז ולראות מה כתוב על המדבקה של ספק הכוח או אם אתה יכול תצלם ותעלה תמונה.

2GB נוספים יעזרו למערכת לעבוד מהר/חלק יותר, לגבי איזה הגדרות אתה מעוניין לשחק את המשחקים אמנם לא ענית אבל אם אתה משחק משחקים כאלו זה יספיק על הגדרות נמוכות/בינוניות ואם אתה מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר אולי עדיף יד שניה(TradeZone)

PowerColor ATI Radeon 4770 512MB ב150₪

או

GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ב200₪

וצעד חכם בטח שלא יהיה לקנות מערכת חדשה בשביל שימושים שכאלו.

זיכרון DDR2 די יקר וזן בסכנת הכחדה
צודק, אבל כמו שאתה יכול לראות כבר בתגובה הראשונה שלי פה בדיון 2GB DDR2 אצל KSP עם אותו התדר של הזכרונות הקיימים אצל פותח הדיון וזמין במלאי ברוב הסניפים שלהם.
בנוגע לרזולוציה אתה מתכוון ל 1080p כלומר פול HD
:lol:

es3ETq5.jpgHD

כלומר יכלת לכתוב בקיצור FHD .

פורסם

הזיכרון בכלל לא אחראי על המהירות יעזור למחשב לעבוד מהר יותר בטח שלא.

פורסם

במידה וחסר זכרון הוספת זכרון יכולה לשפר משמעותית את ביצועי המחשב תבדוק את הניצול זכרון שלך

פורסם
הזיכרון בכלל לא אחראי על המהירות יעזור למחשב לעבוד מהר יותר בטח שלא.

קודם כל כתבתי מהר/חלק יותר ובטח שהזיכרון אחראי על המהירות במקרה של פותח הדיון ועוד זיכרון RAM יגרום לשיפור בזה שהמחשב יעבוד מהר/חלק יותר וישפר את ביצועי המערכת ככה שבזמן שהוא עם 2GB RAM מנסה לעשות משהו והמערכת חושבת ולוקח לו יותר זמן בגלל מחסור בזיכרון RAM בעוד שאם היה לו יותר זיכרון RAM הפעולה שהוא ביצע כבר הייתה מתבצעת ולא מתעכבת בגלל החוסר ובגלל שהמערכת משתמשת בדיסק הקשיח שאיטי יותר לבצע פעולה שזיכרון הRAM יבצע מהר יותר.

וזה מאוד פשוט להבין שכבר בתחילת הדיון שאל כבר על ReadyBoost שכביכול אמור לעזור במקרה של חוסר זיכרון(RAM) עד גבול מסוים שלא נדבר על הכותרת של הדיון, בנוסף יש לפותח הדיון מחשב נייד עם 6GB RAM אז אני דיי בטוח שהוא רגיל לפתוח יותר תכניות ברקע ודיי ברור שהוא ישים לב לאיטיות כשהוא משתמש במחשב עם רק 2GB RAM ושלא נדבר על זה שכבר 8GB RAM הפך כבר לסטנדרט ומפרטים פשוטים עם שימושי גלישה/Office... פה בפורום מפרטי מחשב כבר מוצעים עם 4GB RAM .

פורסם

טוב במקום לריב אם חסר זיכרון המטרה של המחשב היא משחקים המפרט שלך לצערי לא טוב להרצת משחקים

כנראה שאתה צריך להיתקדם למערכת חדשה סתם להוסיף זיכרון בתקווה שהוא יעלה את הביצועים לא נראה לי.

פורסם

אני לא "רב" איתך כי בסך הכל הוספתי למה שכבר אמרתי כדי שתבין שטעית ושכן צריך להוסיף זיכרון והוא כן תורם לביצועי המערכת וגורם לה לעבוד מהר/חלק יותר ואין צורך לזרוק כסף על מערכת מחשב חדשה בשביל שימושים שכאלו כאשר המערכת הנוכחית עם שידרוג קל יכולה לספק אותו.

ולייתר דיוק המטרה של המחשב היא להריץ משחקים לא כבדים במיוחד והכוונה פה היא לא לBF4 על Ultra עם פילטרים אז המפרט שלו כן מספיק טוב .

המחשב ישמש בעיקר למשחקים לא ממש כבדים, כמו EURO TRUCK SIMULATOR 2, LFS, NEED FOR SPEED,

וגם לסרטים. לא כמחשב גיימינג רציני (את המשחקים אני מריץ על רזולוציה מקסימלית 1920 משהו...).

כנראה גם בהגדרות נמוכות-בינוניות ובלי פילטרים אז לא ממש רואה בעיה שהמחשב לא יוכל לעמוד בזה ואם ניקח למשל את Euro Truck Simulator 2 ההגדרות המינימליות הם

Minimum:

Processor Dual core CPU 2.4 GHz

Memory:2 GB RAM

Graphics:GeForce 7600 GT-class equivalent

DirectX®:9.0c

Hard Drive:2 GB HD space

Sound Direct-X compatible

לפי זה הוא יכול להריץ את המשחק.

ולפי ההגדרות המומלצות

Recommended:

Processor:Quad core CPU 3.0 GHz

Memory:4 GB RAM

Graphics:GeForce GTS 450-class

DirectX®:10

Hard Drive:4 GB HD space

Sound Direct-X compatible

בשביל זה הוא צריך לשדרג את הזיכרון

בכל מקרה יש את G.Skill 1x2GB DDR2 800Mhz Blue HS ב205ש"ח.

ואת כרטיס המסך

ובכל מקרה גם אם הייתה לו מערכת מחשב חדשה עם 2GB RAM זה שוב לא ישנה את העובדה שצריך עוד זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים