עבור לתוכן

מחפש המלצה לספר פנטזיה באנגלית

Featured Replies

פורסם

הם סבירים לדעתי. דמויות מאוד חד מימדיות

• תגובות 41
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש ספרים שלדעתי נפלאים:

http://www.rangersapprentice.com.au/books.aspx

כשמצאתי אותם הופתעתי שמצאתי אותם רק בפורמט שלא היה מוכר לי ורק אז גיליתי שלמיקרוסופט היה מתחרה ל PDF. אחרי שהשתמשתי בו אני חייב לציין שלדעתי הוא טוב יותר. הבעיה שהפסיקו את הפיתוח שלו מזמן, עוד לפני שאני השתמשתי בו.

אשמח אם מישהו ירשום פה מה דעתו על הספרים אחרי שיקרא אותם (או שישלח לי לפרטי)

פורסם

לא קראתי. התיאור מהלינק שנתת נשמע קצת ילדותי ומזכיר קצת הארי פוטר עם קשת במקום שרביט :)

פורסם
יש גם את הספרים של אורסון סקוט קארד.. - המשחק של אנדר, דובר המתים, קסנוסיד, הצל של אנדר.. כו'..

זה יותר פנטזיה עתידנית AKA מדע בדיוני אבל עדיין יש שם בדיוק אותם אלמנטים שכל כך אהובים בסדרות פנטזיה הללו..

וגם ספרים של ניל גיימן...

לפי דעתי, הספרים של אורסון סקוט קארד הולכים ככה: "המשחק של אנדר" ו-"הצל של אנדר" ספרים מצויינים. משם כל סדרת "הצל" היא סדרת מלחמה פשטנית וכל סדרת "דובר המתים" היא פילוסופיה בגרוש.

לדעתי צריך לקרוא רק את "המשחק של אנדר" ו-"הצל של אנדר" ולחתוך שם, אחרת סתם תתאכזב.

ולגבי פנטזיה, אני ממליץ על סדרת discworld של טרי פראצ'ט (באנגלית כמובן). ממש מצחיק ונחמד!

פורסם
לפי דעתי, הספרים של אורסון סקוט קארד הולכים ככה: "המשחק של אנדר" ו-"הצל של אנדר" ספרים מצויינים. משם כל סדרת "הצל" היא סדרת מלחמה פשטנית וכל סדרת "דובר המתים" היא פילוסופיה בגרוש.

לדעתי צריך לקרוא רק את "המשחק של אנדר" ו-"הצל של אנדר" ולחתוך שם, אחרת סתם תתאכזב.

למרות שאני מסכים בהחלט להגדרתך הכללית - עדיין נהניתי מSpeaker for the Dead (השני בסדרת אנדר) ומShadow of the Giant (האחרון בסדרת הצל). משני הספרים הנוספים בכל סדרה - הרבה הרבה פחות.
פורסם

המשחק של אנדר הוא קלסיקה. שני הצללים שהוזכרו סבירים. השאר קשקושים מורמוניים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שקראתי את הספרים אני חייב לחלוק עליך. אני מבקש שתקרא ואז תחליט. דרך אגב, להפתעתי הספרים הולכים ומשתפרים כי יש גם סוג של עלילת על שמקשרת בין הספרים.

בכל מקרה להארי פטר בוודאות אין קשר, אפילו לא קלוש.

לא קראתי. התיאור מהלינק שנתת נשמע קצת ילדותי ומזכיר קצת הארי פוטר עם קשת במקום שרביט :)
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
למי יש זמן לקרוא היום... חח

הייתם צריכים להראות לי את השרשור הזה כשהייתי קטן, הייתי קופץ על המציאה.

המציאות העגומה שהיום צריך לעשות סרט או סדרה מכל ספר כזה בשביל שאתוודע אליו.

לא הייתי מתגאה בזה יותר מדי..
פורסם

בוודאי שאני קורא עדיין יום יום, אבל לא רומנים יותר, רק טקסטים עיוניים.

סיפורי מעשיות זה לימי בית הספר העליזים והמשעממים (מה שהייתי עושה בכל השיעורים מתחת לשולחן).

רומנים כיום אני אקרא רק במטרה לשפר שפה זרה וגם זה רק בקבצים דיגיטליים.

עידן הספרות המודפסת מת.

יש לי ספריה ענקית בבית, אני עכשיו מנסה להיפטר ממנה, ולנצל את השטח לדברים נחוצים יותר.

אין לי סנטימנט - dead weight. טוב בתור אורנמנט.

פורסם
עידן הספרות המודפסת מת.
ממש לא. אולי עבור אידיוטים. :)

עידן החומר העיוני המודפס (אנציקלופדיות וכו') - כן מת. ספרות להנאה זה משהו אחר.

פורסם

The First Law trilogy by Joe Abercrombie.

הספרים הכי טובים שקראתי, מהספר הראשון:

Logen Ninefingers, infamous barbarian, has finally run out of luck. Caught in one feud too many, he’s on the verge of becoming a dead barbarian – leaving nothing behind him but bad songs, dead friends, and a lot of happy enemies.

Nobleman, dashing officer, and paragon of selfishness, Captain Jezal dan Luthar has nothing more dangerous in mind than fleecing his friends at cards and dreaming of glory in the fencing circle. But war is brewing, and on the battlefields of the frozen North they fight by altogether bloodier rules.

Inquisitor Glokta, cripple turned torturer, would like nothing better than to see Jezal come home in a box. But then Glokta hates everyone: cutting treason out of the Union one confession at a time leaves little room for friendship. His latest trail of corpses may lead him right to the rotten heart of government, if he can stay alive long enough to follow it.

Enter the wizard, Bayaz. A bald old man with a terrible temper and a pathetic assistant, he could be the First of the Magi, he could be a spectacular fraud, but whatever he is, he's about to make the lives of Logen, Jezal, and Glotka a whole lot more difficult.

Murderous conspiracies rise to the surface, old scores are ready to be settled, and the line between hero and villain is sharp enough to draw blood. Unpredictable, compelling, wickedly funny, and packed with unforgettable characters, The Blade Itself is noir fantasy with a real cutting edge.

פורסם

nat: אם יש לך ספרים שאתה לא צריך, במיוחד באנגלית או ברוסית, אני יותר מאשמח לקחת לך אותם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים