פורסם 2014 באפריל 1311 שנים היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר.א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל.שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)
פורסם 2014 באפריל 1311 שנים כתוב במפורש: מופעל אך ורק בעזרת USB, ללא חיבור חשמל חיצוניTranscend לא מייצרת דיסקים - הדיסק בתוך הקופסה הוא של אחד מייצרני הדיסקים הבודדים שנשארו וכולם דיי אמינים (למרות שלכולם יש נפילות - לי אישית מת דיסק 2TB של WD אחרי פחות משנה - יש לי עוד דיסקים שלהם שחיים כבר הרבה זמן ואחד אפילו שרד נפילה רצינית) המארז נראה מאסיבי ומרופד, מה שאמור לתת הגנה כלשהי ממכות.המחיר סביר ויש 3 שנים אחריות - אפשר לקנות, אבל בשום אופן לא לסמוך עליו כאיחסון יחיד למידע - אחריות לא תחזיר מידע שאבד !
פורסם 2014 באפריל 1311 שנים מחבר תודה, יש לך הצעות נוספות? או שללכת לקנות את זה וזהו? אגב.. מה זה הכפתור גיבוי שיש שם? הוא פשוט מעתיק את הקבצים בנפח 1:1 למחשב? או בנפח יותר קטן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.