עבור לתוכן

חייב את עזרתכם! ניתן למצוא מסך 16x10 כיום?+ומה לקנות? LCD או LED?

Featured Replies

פורסם

בדרך כלל זה פלורסצנט שרוף או קבלים. שתיהם תקלות שניתן לתקן לבד אם קצת התעסקות, קבלים יותר קל לתקן

פלורסצנט :

בדרך כלל פלורסצנט שרוף מוסיף גוון ורוד לתצוגה של המסך. היה משהוא כזה ? - אם לא, סיכוי גבוה יותר של בעיה בקבלים

קבלים :

תבדוק אם הקבלים בספק הכוח שלמים. אם הספק נמצא בתוך המסך, פתח את המסך (יכולים להיות כמה ברגים ובדרך כלל הפלסטיקים יהיו מחוברים על ידיי חיצים. תפריד בפינה התחתונה על ידיי מברג, תכניס יד מהצד הפנימי של המסגרת ותוציא אותה לכל ההיקף של המסך)

בספק יכול להיות מתח גבוה בהתחלה לכן תוציא אותו מהחשמל ותלחץ על power עד שהלד יכבה, אחריי זה תחכה דקה-2 נוספות לפניי שאתה נוגע במשהוא

תמצא את הספק כוח. זה המעגל שאליו מגיע כבל חשמל מהשקע

תעבור על הקבלים שיש עליו. לכולם אמור להיות ראש מתכתי שטוח, שעליו חרוט "X" או משהוא דומה (בקבל הגדול ששוכב על המעגל לפעמים יש כיסוי פלסטיק על הראש, אבל בפנים עדיין יש את אותו ראש מתכתי). בקבל תקין הראש הזה שטוח לחלוטין, וגם הצד התחתון של הקבל (שצמוד למעגל) שטוח לחלוטין. בקבל לא תקין אחד מהם יכול להיראות מנופח, כמו בקבלים בתמונה

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Al-Elko-bad-caps-Wiki-07-02-17.jpg

אם יש קבלים שיש להם ראש מנופח כזה (אם או בלי חומר שיוצא) הם הבעיה, תקנה חדשים ותחליף

פורסם
בטח יש אפשרות לשחק ב 1920X1080, אבל כל רזולוציה שהיא לא ה Native Resolution של המסך- תראה מעאפן

מן הסתם 1920X1080 על מסך של 1920X1200 ייראה חד בדיוק באותה מידה, רק עם פסים שחורים צרים למעלה ולמטה. ההבדל הוא בסה"כ 10% ולכן גם ההבדל בביצועים לא יהיה גדול מידי.

מתחת ל1920X1080 עדיף להוריד באפקטים מאשר ברזולוציה, זה ברור.

פורסם

לחברת DELL שירות מעולה בארץ! (אין לי שום קשר אליהם) אני רוכש הרבה ציוד לחברות, ואני בוחר DELL בגלל שירות טוב ומהיר, עם כל חברה אחרת אני תמיד מוצא עצמי בשיחות אין סוף ומקווה שלא יאשימו אותי שהמכשיר התקלקל. עם דל זה לרוב קליל ונוח, אם כבר באופן יחסי ל HP ASUS LG וכו' הם מעולים בשירות.

3 שנים אחריות באתר הלקוח, זה אומר שהם מגיעים אוספים ומחזירים, לרוב הם מחליפים במקום.

**כדאי לשמור את הקרטון ואת מספר ההזמנה שרשום עליו חובה לשמור על מנת לקבל שירות!!!

המסך U2412M הוא סוס עבודה, גדול, חד, שטח עבודה רחב, מעולה לשעות מול המסך (עיצוב עריכת וידאו או כל שימוש אחר) מתכוונן לגובה נוח ועם חיבורי USB ו DisplayPort.

לגבי משחקים איני יודע הוא לא ממש מיועד לפלח הזה מדובר על סדרה ל Business, אבל הוא יכול להיות טוב.

לגבי סרטים, יש לו זויות צפייה מעט נמוכות, לא הייתי ממליץ עליו לסרטים.

עריכה:

אני אוהב גם את מסכי Samsung ו Philips אבל אין לי המלצה ספציפית.

פורסם
מן הסתם 1920X1080 על מסך של 1920X1200 ייראה חד בדיוק באותה מידה, רק עם פסים שחורים צרים למעלה ולמטה. ההבדל הוא בסה"כ 10% ולכן גם ההבדל בביצועים לא יהיה גדול מידי.

מתחת ל1920X1080 עדיף להוריד באפקטים מאשר ברזולוציה, זה ברור.

אצלי היחס הוא 16X10 ויש משחקים שכשאני מקטין את הרזו' ל 1080P אז אכן הוא משתמש בפחות שטח מהמסך (2 פסים שחורים), אבל יש משחקים שב 1080P הוא משתמש בכל המסך כאילו הוא מותח את התמונה, זה לא נראה מתוח מעוות אבל אין פסים שחורים.

אין לי מושג מה הסיבה לזה.. ולא שזה מפריע אבל אם זה מעניין מישהו אז אני אומר.

פורסם

יש כמה מקומות שבהם ההתנהגות יכולה להיקבע.

1) במסך עצמו אפשר לקבוע Aspect (להכריח אותו תמיד לשמור על יחס נכון בלי מתיחה). בU2410 יש אפשרות כזו, אבל לא בטוח שבU2412M יש.

2) בהיעדר אפשרות במסך אפשר כמעט תמיד לקבוע aspect בדרייבר של כרטיס המסך

3) אם לא קבעת לא שם ולא שם - ברירת המחדל היא אכן למתוח על כל המסך, אבל עדיין יש משחקים שיוסיפו בעצמם פסים שחורים כדי לשמור על יחס נכון

פורסם
  • מחבר

שאלה:

כמה משאבים מועמסים על כרטיס המסך ברגע שמחוברים אליו שני מסכים?

ולמרות שכשמשחקים- המשחק מוצג רק על מוניטור אחד, עד כמה זה מכביד [או מוריד מהביצועים של הכרטיס] ברגע שהמוניטור השני דלוק ומציג את שולחן העבודה?

באמת שאין לי בעיה להוריד ב AA, ב- Ambient Occlusion ובשאר האפקטים. רק מקווה שמשחקים יוכלו לרוץ חלק ובלי Ghosting וריצודים אחרים בקפיצה החדשה הזו מ 1650X1050 ל- 1920X1200.

ובאמת תודה לכל המגיבים, לכל הטיפים וההמלצות :)

פורסם
ולמרות שכשמשחקים- המשחק מוצג רק על מוניטור אחד, עד כמה זה מכביד [או מוריד מהביצועים של הכרטיס] ברגע שהמוניטור השני דלוק ומציג את שולחן העבודה?
לדעתי קרוב ל0, אלא אם יש באג.
פורסם
  • מחבר

אז..עוד כמה שאלות חשובות:

1. לפי מה שאומרים כולם, לא צריך לדאוג לגבי ה REVISION של המסך מהדגם הזה [u2412M]

? A03 במקום A00? התיעוד של הגרסה רשום על הקופסא, אני מניח...

2. אגב, האם מישהו מכם טורח להתקין את הדיסק שמגיע עם המסך [כל מסך] שאתם קונים?

WIN7 לא דואג להתקין זאת בעצמו? האם יש יתרונות להתקנת דיסק שכזה?

3. האם למישהו יש המלצה לאתר כלשהו דרכו ניתן לעשות כיול כלשהו למסך? [בהנחה ואין לנו מכשיר כיול, שזה אקסטרה 300 שקל לפחות]...

פורסם

אתה חושב יותר מידי, קודם קנה את המסך ואז תחשוב על כל מה שמעבר.

פורסם

1. כן רשום על הקופסא אבל כמו שנאמר כבר כמה פעמים זה לא משנה, אם יש בעיה יחליפו.

2. דרייבר מדיסק אף פעם לא מומלץ. רצוי להוריד את העדכני ביותר.

3. לי יש את הU2412M ואני לא רואה צורך לשנות משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים