פורסם 2014 באפריל 1111 שנים אהלן יש לי מחשב ישן, כנראה עם מעבד פנטיום 4 (רק ביום ראשון אדע בדיוק איזה מעבד, אבל נראה לי שזה פנטיום 4)האם אפשר לשדרג את המעבד בלבד למעבד דואל קור או קור 2 דואו? (בהנחה שהתושבת היא אותה תושבת - נראה לי 775)או שבכלל לוחות שמתאימים למעבד פנטיום לא יכולים לתמוך במעבדי כפולי ליבה?עוד משהוהייתי מעוניין לקנות מחשב ישן ממישהו, אני זקוק למחשב עם מעבד דואל קור או קור 2 דואו. מבחינתי שהמחשב יהיה ללא כונן אופטי ודיסק קשיח.אם יש למישהו מחשב כזה שהוא לא משתמש בו עקב שדרוג או משהו אחר, אשמח לשמוע.אני גר במרכז ונייד.תודה לכולם
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים תלוי מה ערכת השבבים. אאל"ט רק 965 והלאה תומכים (וחלק קטן מ-945 שקיבלו עדכון ביוס).
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים רוב (כל ?) הלוחות של 945 תומכים AS ISבכללי, אם סוג הזיכרון הוא DDR2 יש סיכוי גבוה שהלוח תומך, תחפש את הדגם הספציפי ותדע. אם סוג הזיכרון הוא DDR1 רוב הסיכויים שהמעבד המקס' הוא פנטיום 4 או D
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים מחבר בכל אופן הדגם של הלוח הוא msi 865pe neo2האם הוא מתאים לdual dore או core 2 duo?
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים התשובה תהיה שלילית. מעבדי פנטיום 4 האחרונים (פרסקוט ונורת'ווד) הם היחידים שבהם הלוח הזה תומך.
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים זה לוח בסוקט 478, המעבד המקס' שניתן לשים עליו הוא P4 prescottתלוי מה אתה רוצה לעשות אם המחשב, יכול להיות שניתן להשמיש אותו כמו שהוא. אני כותב את ההודעה הזאת עכשו ממחשב P4 prescott אם צ'יפסט 865
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.