עבור לתוכן

שיתוף סרטים דרך הרשת האלחוטית-איזה מהירות נדרש?

Featured Replies

פורסם

שלום רב

ברשותי אינטרנט של בזק 15 מגה.

יש לי מחשב שמחובר לראוטר בכבל ובו יש סרטים של 1080P FULL HD

אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מרוחק ממנו ויחובר לרשת הWIFI.

האם יש אפשרות לעשות שיתוף לתיקית סרטים במחשב הראשון ולצפות בסרט FULL HD במחשב השני ללא בעיה ובאופן חלק?

בתודה מראש.

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

תודה, וכמה זה יקח לי ממהירות ההורדה ? ברגע שאני צופה בסרט FULL HD?

אם יש לי 15 מגה הורדה,

כמה ישאר לי הורדה וכמה העלאה?

פורסם

אין שום קשר למהירות האינטרנט.

על מנת לדעת אם זה אפשרי, אתה צריך לכתוב מה הנתב שלך, ובאיזו מהירות אתה מחובר אליו אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

אלחוטית אני קולט את המקסימום 15 מגה..

TP-Link TLWR841N

פורסם

תוריד psping או ippref ותמדוד קצב העברת מידע בפורט של SMB עם סימולציה של כמה גיגות. תראה שאתה יכול גם לשדר במנות גדולות ע"י שימוש בjumbo frame. מאוד שימוש בעבודה של NAS.

אחרי שאתה יודע מה קצב השידור הממוצא אצלך בין שתי נקודות, תוכל להשוות אותו לקצב השידור של קבצי המדיה שלך (תמונה+קול).

נערך על-ידי multicore

פורסם

15 מגה זה האינטרנט, וכמו שכבר ציינתי, אין שום קשר לאינטרנט.

הנתב שלך יכול עקרונית להעביר FHD, אבל רק בתנאי שהחיבור טוב.

תבדוק איזה מהירות סנכרון אתה מקבל בחיבורי רשת.והכי טוב כמו שרשמו מעלי, תבצע בדיקת מהירות חיבור באמצעות iperf

פורסם
  • מחבר

תודה חברים

"לקצב השידור של קבצי המדיה שלך (תמונה+קול)." איך אני בודק מהו הקצב של תמונה+קול של FULL HD?

כתבת

"תבדוק איזה מהירות סנכרון אתה מקבל בחיבורי רשת" קיימת דרך לבדוק זאת בלי להסתבך עם התוכנה iperf.?

פורסם

http://mediaarea.net/en/MediaInfo

יש לך מאפיין של Overall bit rate. אין פה שום קשר לאזולוציה של התמונה כי ניתן לקודד בצורות שונות אות של תמונה וקול.

אתה תמיד גם יכול לבדוק ההזרמה הזאת ישר על קובץ אמיתי ולבדוק את התוצאות.

אין שום דבר מסובך בתוכנות שציינתי. אם יש לך משהו שלא מובן, אתה מוזמן לעלות את זה בדיון.

פורסם

להעביר FullHD אלחוטית וללא בעיות צריך רשת AC. עם רשת N זה יעבוד אם יש לך ראוטר וכרטיס רשת מרובי אנטנות ובתנאי שהקבצים בביטרייט לא גבוה במיוחד. עם רשת G ומטה חבל על הזמן.

פורסם
  • מחבר

חברים שלום

בדקתי סרטי 720 רואים ללא בעיה וללא קירטועים ותקיעות, סרטי 1080 רואים ופתאום זה מקרטע ומשתבש,

אם במקום קליטה אלחוטית, אני יחבר כבל רשת לראוטר, כך ששני המחשבים יחוברו באמצעות כבל רשת לאותו ראוטר,

האם זה יפתור לי את הבעיה, ולא יהיו תקיעות בהפעלת סרטי 1080 ?

תודה מראש.

פורסם

אם התקיעות מהרשת מגיעות מהרשת ולא מאחד המחשבים אז כן.

אני שיתפתי סרטים ב-1080 (חלקם הגיעו ל-20גיגה) דרך מחשב אלחוטי וראו בלי בעיה.

פורסם

הגודל של הקובץ לא קובע כלום. מה שחשוב זה ה bit rate של ערוץ קול ותמונה.

פורסם
  • מחבר

Illectronic שני המחשבים מריצים FULL HD ללא בעיה.

multicore "הגודל של הקובץ לא קובע כלום. מה שחשוב זה ה bit rate של ערוץ קול ותמונה. "

האם עם כבל רשת אז זה יעבוד ללא בעיה?

פורסם

עם כבל רשת זה יעבוד ללא בעיה. אלא אם כן הביט רייט יהיה גבוהה מ100/1000 מגה ביטס, שלא נראה לי זה יקרה בעשר שנים הקרובות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים