עבור לתוכן

שאלה קניית מעבד ולוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.

פורסם
  • מחבר
מה הדרישות שלך?

GAMING

פורסם

אין הבדל ביצועים בין לוחות, תגדיר אם אתה עושה המהרה למעבד ו או הלוח ואם כמות יציאות הusb חשובות לך איכות סאונד וכו', מה הכרטיס מסך ואילו משחקים תשחק?

פורסם
  • מחבר
אין הבדל ביצועים בין לוחות, תגדיר אם אתה עושה המהרה למעבד ו או הלוח ואם כמות יציאות הusb חשובות לך איכות סאונד וכו', מה הכרטיס מסך ואילו משחקים תשחק?

כרטיס מסף 7970

אני אשחק בכל המשחקים החדשים כדוגמא Watch Dogs וBF4.

לוח אם אני צריך משהו שמתאים למעבד ואני מעדיף מעבד i7 של Intel ואיכות סאונד לא משנה לי שיהיה לפחות 2 USB3 וכמה שיותר USB2.

ואני מחבר SSD ועוד 2 HDD פנימיים.

נערך על-ידי Crapy

פורסם

שים לב בלי קירור למעבד ולוח בגודל רגיל תוודא שנכנס למארז מעבד לא להמהרה

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1396

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪389

סה"כ: ₪1785

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1750 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4z3ns87l

פורסם

@Crapy

יש לך זיכרון DDR3 מתאים?

@none77

1. אפשר לחסוך ע"י קניית לוח H81M-HD3, שדיי יתאים לצרכים שלו ובכך לחסוך 100-200 ש"ח (תלוי בחנות ובמבצע).

2. אתה לא יכול להכניס לוח שנמכר ב"קניית מחשב חדש" י הוא לא קונה מחשב חדש, אלא לוח ומעבד בלבד. צריך לבדוק אם בחנות יהיו מוכנים למכור לו רק את הלוח בסכום הזה.

פורסם

צודק לגבי המחשב חדש, הוא ביקש כמה שיותר יציאות usb2 **מאחורה יש אותה כמות יציאות ל87 יש יותר יציאות בלוח ז״א זה כבר תלוי במארז, אם התקציב קשיח כך מה שסמלול הציעה, עוד נקודה שצריך שתדע 81 תומך בpci-e2

87 ב3 ההבדל ביצועים זניח אבל זה יכול להפריע בהרגשה

נערך על-ידי none77

פורסם

הכנתי השוואה בין כמה לוחות נפוצים של Gigabyte:

2a0hz87.jpg

1. מבחינת מספר חיבורי ה USB (גם 2.0 וגם 3.0) אין הבדל בין ה H81M-HD3 וה H87-HD3.

2. לוחות המבוססים על ערכת השבבים H81 בד"כ (אם לא תמיד) תומכים ב PCI-E 2.0, בעוד שלוחות המבוססים על ערכות שבבים אחרות תומכים ב PCi-E 3.0. על הנייר עבור PCI-E X16 ver. 2.0 רוחב הפס הוא 8000MB/s, ועבור PCI-E X16 ver. 3.0 רוחב הפס הוא 15760MB/s (יש הסבר מתמטי לכך, אך לא ניכנס אליו), אבל בפועל אני לא בטוח האם באמת הוא ירגיש בהבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים