עבור לתוכן

מבקש רענון משולש/מפרט לגיימינג עד 7K | פרטים נוספים בפנים

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

אז עברו 3 שנים מאז שקניתי והרכבתי את המחשב הנוכחי שלי.

המשחקים זזים עדיין, אבל לא בהגדרות שהייתי רוצה. לפעמים יש קרטועים פה ושם.

BF4 אם אני לא טועה מוגדר על בינוני :cry:

אז הייתי רוצה לחזק את המפרט הנוכחי/לקנות חדש.

רוצה לדעת כמה דברים:

1. האם שווה רק לרענן את המשולש(+כ.מסך) או לבנות מחשב חדש לגמרי? (בהתאם למפרט הנוכחי בצד - הכי עליון)

2. בהנחה ובונה מחשב חדש, יש טכנולוגיות חדשות באופק שיוצאות עוד מעט ושווה לחכות ורק אז לקנות?

בהנחה שרוב תשובתכם תהיה לקנות חדש, אז הנה הבקשות שלי:

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו אם צריך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים בעיקר: BF4 וכדומה...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מאוד גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש הכל

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מספיק שקט כדי שאוכל לישון בלילה - מושאר מופעל בלילה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? עד בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לא ב-OS והרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לחנות זולה עם שירות אמין | איזור נתניה עד חדרה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהתאם על התשובה שתתנו לסעיף 2 על הדברים שאני רוצה לדעת

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה שהמחשב יהיה בר-שדרוג בעתיד

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

תודה לעוזרים! :yelclap:

פורסם

יש לך מפרט מחשב נהדר. ממש לא הייתי מחליף דברים ב-7000 שקלים.

BF4 אצלך מוגדר על בינוני כימאחורי כל הכח הגרפי שיש לשני ה-GTX570 שלך עומדים 1280 מגה-בייטים עלובים של זיכרון גרפי :)

רכוש לעצמך כרטיס מסך דוגמת R9 290 או GTX 780 ותוכל להינות ממנו בהגדרות אולטרא.

שאר המפרט שלך מצוין.

פורסם

^מחזק.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

יש לך מפרט מחשב נהדר. ממש לא הייתי מחליף דברים ב-7000 שקלים.

BF4 אצלך מוגדר על בינוני כימאחורי כל הכח הגרפי שיש לשני ה-GTX570 שלך עומדים 1280 מגה-בייטים עלובים של זיכרון גרפי :)

רכוש לעצמך כרטיס מסך דוגמת R9 290 או GTX 780 ותוכל להינות ממנו בהגדרות אולטרא.

שאר המפרט שלך מצוין.

תקן אותי אם אני טועה, אבל הרי יש לכל כרטיס 1280MB, וכשהם ב-SLI אז ביחד יש להם 2560MB ולא 1280 בלבד..?

שנית, על איזה כרטיס GTX780 תוכל להמליץ?

פורסם

זכרון הגרפי לא מוכפל במצב SLI.

https://www.tms.co.il/product/13260

780 הכי זול יעלה לך 300 ש"ח יותר.

לשיקולך.

פורסם

אגב הסבר בקצרה למה לא מוכפל.

כששני כרטיסים מרנדרים סצנה מסויימת, הם צריכים להכיל את אותו הזיכרון הגרפי בדיוק. לכן כל כרטיס שם מראה אחד של השני כדי ששניהם יוכלו לעבוד יחד.

פורסם
  • מחבר

אם נשים את מחיר הכרטיסים בצד...

איזה כרטיס באמת "משתלם" מבחינת ביצועים, רמת חום , רמת רעש מאווררים וצריכת חשמל במצבי IDLE ו-LOAD כאשר משווים בין שני הכרטיסים?

אני לא אומר שאני פאנבוי של חברת NVIDIA, אבל תמיד העדפתי לקנות כרטיסים שלהם.

כמו כן, האם יש סדרה חדשה של כ.מסך שאמורים לצאת בקרוב? כי לא רוצה לקנות עכשיו כרטיס חדש ופתאום עוד שבוע-שבועיים יוצאת סדרה חדשה...?

וליאור, תודה על ההסבר, השכלתי! :)

פורסם
  • מחבר

מה לגבי התייחסות לשאלה "כמו כן, האם יש סדרה חדשה של כ.מסך שאמורים לצאת בקרוב? כי לא רוצה לקנות עכשיו כרטיס חדש ופתאום עוד שבוע-שבועיים יוצאת סדרה חדשה...?"

תודה.

פורסם

אמורה לצאת סדרת כרטיסים ב"קרוב", כמה קרוב? בלודשים הקרובים ויכול לקחת גם עד סוף השנה.

אבל יקח זמן עד שתראה כרטיסים חזקים ומשתלמים, כיוון שבהתחלה ישלפו את הכרטיסים הבינוניים ורק מאוחר יותר יגיעו התותחים הכבדים.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך, שווה לחכות?

פורסם

אני מציע שתמתין.. אבל שמע עוד דעות..

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם

כמו שעידן אמר עד שתראה את התותחים של הדור הבא יעבור כנראה יותר משנה.

אני לא הייתי מחכה. אבל זה הכל עניין כמה חשוב לך ביצועים לעומת כסף שתחסוך (להערכתי תמכור אז את הכרטיס ותוסיף 1500 ש''ח מקסימום לחזקים של אז )

נראה שאתה לא לחוץ על השקל (אבל תקנה רק כרטיס כמו שליאור אמר).

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים