עבור לתוכן

אנטי וירוס מומלץ? (ותוכנות הגנה בגדול)

Featured Replies

פורסם

עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים)

בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי)

תודה!

נ.ב:

שאלת בונוס :smiley1:

יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?

פורסם

אם יש לך וינדוס 8.1 הדיפנדר המובנה מספיק טוב ולא צריך תוכנה חיצונית. לפי האתר נראה שיש לך XP אז זה לא משנה איזה אנטי וירוס יש לך כי מיקרוסופט לא מעדכנת עידכוני הבטחה יותר והמחשב שלך יהיה פגיע בין כה וכה.

ברור שעדיף שהכרום והאנטי וירוס יהיו על הSSD, בשביל מה קונים SSD אם לא כדי שהתוכנות יעבדו מהר יותר?

פורסם
  • מחבר
אם יש לך וינדוס 8.1 הדיפנדר המובנה מספיק טוב ולא צריך תוכנה חיצונית. לפי האתר נראה שיש לך XP אז זה לא משנה איזה אנטי וירוס יש לך כי מיקרוסופט לא מעדכנת עידכוני הבטחה יותר והמחשב שלך יהיה פגיע בין כה וכה.

ברור שעדיף שהכרום והאנטי וירוס יהיו על הSSD, בשביל מה קונים SSD אם לא כדי שהתוכנות יעבדו מהר יותר?

תודה על התגובה! אבל כמו שציינתי - אני עומד לקבל מחשב חדש. כמובן שבמחשב החדש אני אהיה עם ווינדוז 7. (אלא אם כן עדיף לי להתקין 8? אני לא יודע..)

אז, אם תוכל בבקשה לעדכן את התשובה שלך?

תודה!

ובקשר ל-SSD, יהיה נחמד אם תוכל להציץ גם פה: http://hwzone.co.il/community/threads/543941-%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%94%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%95%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-SSD-%D7%97%D7%93%D7%A9?p=4883740

תודה!

פורסם

התשובה שלי לא תשתנה, אני לא רואה סיבה לשים וינדוס 7.

פורסם
  • מחבר
התשובה שלי לא תשתנה, אני לא רואה סיבה לשים וינדוס 7.

פשוט חיכיתי כל כך הרבה זמן במחשב הנוכחי עם XP כדי שווינדוז 7 תתייצב וכו', שכבר הספיקה לצאת עוד מערכת הפעלה :smiley1: (ידוע לי שווינדוז 7 כבר מצוינת תקופה ארוכה, אבל חיכיתי כל כך הרבה זמן שכבר התעצלתי)

אין לי מושג וחצי מושג על ווינדוד 8 ומה המעלות שלו וכו' (אני רק שמח שהכריזו שכפתור ההתחל חוזר :smiley1:)

בכל אופן - נניח ואני הולך על ווינדוז 8 - מה בדיוק מיותר? האנטי וירוס? או גם SPYBOT ושאר תוכנות ההגנה למינהן?

תודה!

פורסם

וינדוס 8 יציב כמו 7.

להתקין אנטי וירוס מיותר כי המובנה מצויין.

אני משתמש ב-CClean לנקות את הדיסק וב-Malwarebytes לפעמים כדי להסיר רוגלות.

פורסם

אכן הדיפנדר של וינדוס 8 מבצע עבודתו נאמנה

בנייח אצלי כמעט שנה ובנייד כחצי שנה

פורסם

האם ניתן לבטל את האניט וירוס המובנה? זה ממש מפריע לי כי אנטיורוס מעצם היותו כזה, סורק אוטמוטית כל קובץ שמשתנה ועושה עידכונים.

אחת הסיבות (ויש הרבה) שאני לא מעדכן לשמונה זה בגלל האנטיוירוס המובנה.

לפותח הדיון: אינני ארחיב בנושא כי כבר ענו לך אבל לעניות דעתי, יש שולט אחד ויחיד בתוחם ההגנה על המחשב וזה nod32. רוב ה אנטיוירוסים הם באותה רמה פחות או יותר אך התחום שבו נוד מצטיין זה קלות המשאבים והבדיקה השקטה שלוץ יש לו מינוסים אחרים שלא נכנס אליו אבל קספרסקי לעומתו זה דוב מיושן שלא מתאים לדור החדש.

קספרסקי יקר (המבצע הכי טוב שלו שראיתי זה 30 דולר לשלושה מחשבים לשנה של אינרטנט סקיוריטי ושמע זה ממש יקר) והוא מסתדר בכי רע עם בדיקת קבצים מסוימים (לדוגמא קבצי ראר) ובנוסף לכל, ישנה האטה (קטנה מאוד אך קיימת) של המחשב מרגע ההתקנה

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים

אני אתקין WINDOWS 8 (אגב Symbore, לא מבין למה אתה רוצה לבטל דבר כזה.)

לפותח הדיון: אינני ארחיב בנושא כי כבר ענו לך אבל לעניות דעתי, יש שולט אחד ויחיד בתוחם ההגנה על המחשב וזה nod32. רוב ה אנטיוירוסים הם באותה רמה פחות או יותר אך התחום שבו נוד מצטיין זה קלות המשאבים והבדיקה השקטה שלוץ יש לו מינוסים אחרים שלא נכנס אליו אבל קספרסקי לעומתו זה דוב מיושן שלא מתאים לדור החדש.

קספרסקי יקר (המבצע הכי טוב שלו שראיתי זה 30 דולר לשלושה מחשבים לשנה של אינרטנט סקיוריטי ושמע זה ממש יקר) והוא מסתדר בכי רע עם בדיקת קבצים מסוימים (לדוגמא קבצי ראר) ובנוסף לכל, ישנה האטה (קטנה מאוד אך קיימת) של המחשב מרגע ההתקנה

כמו שציינתי, אני עד עכשיו עם NOD32, ושנה שעברה כשמישהו ביקש ממני לעזור לו עם האנטיוירוס שלו כי הוא עושה לו בעיות (קספרסקי), אמרתי לו שאני לא מבין למה הוא לא עם NOD32 (כהרגלי), ואז כשנכנסתי לאתרים שונים של ביקורות וכו', ראיתי שהם שמו את KASPERSKY מקום ראשון בשנים 2013 וכו', לא התעמקתי בסיבות ולא קראתי הרבה מעבר לכותרות, אבל לפי זה הנחתי שהוא כבר נחשב מעל.

בכל אופן זה כבר לא חשוב כי אני אשתמש ב-WIN8 ^_^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים