עבור לתוכן

האם המסך שלי נפגם +המלצות על מסך גדול חדש,בתקציב עד 2500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מסך מחשב טלוויזיה של סמסונג 26 אינטש דגם T260HD.

לאחרונה, התפריטים של המסך עולים לפתע ללא סיבה. לפעמים למשך מספר שניות, לפעמים למשך זמן רב יותר.

כמובן שזה מציק ומפריע לעבודה.

ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי?

האם יש משהו שניתן לעשות בנדון?

בהנחה שהמסך אכן נפגם, ולא בטוח ששווה לתקנו- על איזה מסך אחר הייתם ממליצים?

חשוב לי בעיקר שיהיה גדול (לפחות 29 אינטש), מאחר ואני בד"כ יושב רחוק ממנו.

עשיתי חיפוש בזאפ ובעצם לא מצאתי הרבה דגמים בגדלים האלה, ובמסגרת תקציב של עד 2500 שקל, אפשר חריגה קטנה.

הדגמים שעלו בחיפוש

Dell U2913WM LED

Samsung 320BX LCD

האחרים כבר חוצים את רף ה-3000 שקל.

אשמח לכל עזרה בנושא,

תודה

פורסם

ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי?

יש בעיה איפשהו במעגל השליטה של המסך או אולי בספק הכוח שלו. אין זה אומר שהמסך כולו יתקלקל. סביר להניח שיש משהו שניתן לעשות כדי לתקן, אם כי אני לא בטוח בדיוק מה. ייתכן שפירוק המסך, ניקוי וחיבור מחדש של המגעים של פאנל השליטה יספיק כדי לפתור את התקלה או להעלימה לתקופה ממושכת, אך אין דרך לדעת בוודאות עד שמנסים.

בלי קשר להאם אפשר או כדאי לתקן את המסך שלך (לדעתי - כן), מעט המלצות כלליות אם בכל זאת תחליט לרכוש חדש:

הדגמים שעלו בחיפוש

Dell U2913WM LED

Samsung 320BX LCD

ה"29 של DELL הוא מסך מאוד ייחודי ולטעמי לא מומלץ כי הוא רחב ונמוך ונותן שטח פיזי קטן יחסית (בערך כמו המסך הנוכחי שלך שהוא "26).

הייתי מתמקד באחד מהשתיים: מסכי "27 או טלוויזיות "32. אגב, כל המסכים מעל לגודל "30 הם טלוויזיות ויש המון כאלה. הסיבה שלא מצאתי היא כנראה שחיפשת מסך מחשב וצריך לחפש טלוויזיה.

כדי להחליט אם מתאים לך יותר "27 או "32 חשוב לדעת מה אתה עושה עם המחשב, כמה רחוק אתה יושב ממנו, ומה אם בכלל במסך הנוכחי לא מספק אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים