עבור לתוכן

האם העלאת מתחים מזיקה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצה, השתמשתי ב-EVGA PRECISION והעליתי את תדר הליבה והזיכרון ביחד, במשהו כמו 80MHZ תוספת לשניהם, ולפעמים UNIGINE HEAVEN נתקע והמשיך, היה מסך שחור והמשיך.. עשיתי +3 מתח וזה עדיין המשיך.. למה? +3 זה קצת?

• תגובות 36
  • צפיות 25.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

+3 מה?

פורסם
  • מחבר

בתוכנה הזו יש VOLTAGE TARGET ובהתחלה הוא על 0+... אז העליתי אותו ל-+3... ועדיין זה המשיך.

אולי להשתמש בבטא של MSI וזהו? רק משהו קטן שאני לא מבין, מתי אצטרך להפסיק להעלות את המתח ואיך אוכל לדעת שאני לא אוכל להעלות יותר את תדר הליבה כי הגעתי למקסימום שלה?

פורסם

המלצתי אליך, התוכנה שהכי תתאים לך ולכרטיס שלך היא Trixx של ספייר,היא קלה לתפעול ועובדת מעולה עם כרטיסים של ספייר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל מה אעשה בנוגע לשאלה הזו?^

לא ש-MSI מסובכת לתפעול, פשוט אני צריך לדעת מתי להפסיק להעלות מתח ואדע שהגעתי למקסימום בתדר.

פורסם

אם זה נתקע לך וקיבלת מסך שחור סימן שאין מספיק מתח, אבל לא מובן ממך כמה הוספת.

הסברתי בהודעות קודמות, תבדוק בערך לכמה אנשים הגיעו עם הכרטיס, נגיד הגיעו לבין 900-950 מגה הרץ. אז כשתגיע לאיזור תדע שהכרטיס לא יהיה יציב

אתה צריך לנסות כמה פעמים להעלות מתח עד המתח הקריטי שאפשרי לתת לכרטיס כזה ולבדוק כמה פעמים, אם בכל זאת אתה לא מצליח לייצב אותו אחרי כמה פעמים של העלאת מתח לאיזור קריטי, פשוט תעצור ותפסיק.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז אדע בעצם אם הגעתי לתדר המקסימלי בכך שהעליתי מס' פעמים את המתח ועדיין הכרטיס לא מגיב טוב? במצב כזה צריך להוריד מתח ולהוריד במעט את התדר, כן?

ומהו OC גדול? העלאה של 100Mhz או 200?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים