עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב בעיקר לגיימינג וקצת לעריכה גרפית - 3-3.8K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,800 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לדעת את כל האופציות, אבל אם אפשרי להגיע ל-3,000 הכי אשמח.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים והקלטות ליוטיוב

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AC החדשים למיניהם, קרייסיס, באטלפילד, כל מני כאלה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא צריך אופיס או מערכת הפעלה, לא חובה הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - פתח תקווה, אין העדפה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - שום דבר

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא צריך.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

פורסם

השאלה היא כזאת (למרות שכבר רשמת אני רוצה לדעת בוודאות) - האם אתה מעדיף לחסוך כמה מאות שקלים ע"ח כמה עשרות אחוזי ביצועים במשחקים, או שאתה מעדיף לנצל את כל התקציב ולקבל מערכת חזקה יותר לגיימינג?

הנה למשל דוגמא מחשב באיזור ה-3 אלף שיריץ לך את המשחקים שציינת על הגדרות גראפיות יחסית גבוהות - http://www.tms.co.il/preview/spec/wj53x6gh.

הנה אותו מפרט רק עם כרטיס מסך חזק יותר - http://www.tms.co.il/preview/spec/cjd3zhyt

*בשני המפרטים תבקש מאוורר נוסף למארז שכן הוא מגיע רק עם אחד (אתה יכול לשלם יותר עבור מארז גדול/שקט/איכותי יותר, וכן לשאול האם הכרטיסים הנ"ל יכנסו אליו מבלי להוריד את כלוב הקשיחים.

פורסם
  • מחבר

אני מוכן לחסוך את הכמה מאות שקלים האלה על חשבון כרטיס מסך קצת טוב יותר.

כמה יעלה לי הכל בנוסף למאוורר? בכלל - איזה מאוורר לבקש?

תודה על העזרה בכל אופן!

פורסם

אם אתה מעדיף לחסוך אז המפרט הראשון ששמתי יתאים עבורך. בנוגע למאוורר - הם לא רשמו מה גודל המאוורר שמגיע עם המארז, ובגלל שיש לו תמיכות שונות במקומות שונים, צריך לברר איתם. מאוורר סטנדרטי יעלה לך באיזור ה-30 ש"ח אני מאמין. אגב, תעבור על המארזים (ובאנדלים) שיש שם, אולי תעדיף משהו אחר איכותי/מרווח/קריר יותר בתוספת מחיר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאצטרך אופציה לחבר ממיר טלוויזיה של יס למחשב. האם אוכל עם המפרט שהצעת לי? האם יש צורך בכרטיס טלוויזיה כלשהו?

פורסם

למסך או למחשב? במידה וזה למחשב אז יש צורך בכרטיס טלויזיה. לצערי איני בקיא בכרטיסי טלויזיה מומלצים כיום, אמליץ לך לפנות לפורום ציוד הקפי או קולנוע ביתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים