עבור לתוכן

בדיקת MEMTEST86 האם יש קלה בRAM?

Featured Replies

פורסם

קודם כל לא כפיתי את עצמי על אף אחד נתתי לו את הדעה שלי, אתה פשוט לא מפסיק להזכיר כל הזמן את חלונות 8

אני מתחיל לחשוב שאולי אתה עובד שם או משהו כזה.

עריכה:

מה לעשות שהמערכת הזאת לא מוצלחת תשאל במיקרוסופט.

פורסם

שאלתי, הם מבסוטים עליה רצח. והם רק משפרים אותה בכל עדכון.

פורסם

עמית, קבעת שהמערכת לא טובה, והחלטת לציין שזאת דעתך, אבל על הדרך החלטת שמייקרוסופט לא מרוצים, אני יחדש לך, הם מרוצים מהמערכת לא מהמכירות.

אתה יודע למה המכירות לא עולות? כי אנשים מקובעים ולא יודעים להתקדם, או שהם מקשיבים לאנשים כמוך.

פורסם
אתה יודע למה המכירות לא עולות? כי אנשים מקובעים ולא יודעים להתקדם, או שהם מקשיבים לאנשים כמוך.
כן, ברור. אם אתה לא מצליח למכור ללקוח שלך משהו - הלקוח אשם. :)
פורסם

בעיקרון זה גם עניין של שיווק, ולרבים מהאנשים קשה עם שינויים ובחלוהות 8 היו הרבה שינויים.

הבעיה שאנשים לוקחים שונויים בדרך כלל למקום השלילי, רוב האנשים עוד בגישה של למה לתקן את מה שעובד, אבל הם שוכחים שאם היינו בגישה הזאת כל הזמן עוד היינו בימי הביניים.

תמיד צריך לחדש ואני חייב לציין שאם אתה בא בראש פתוח חלונות 8 ועוד יותר 8.1 יהיו נוחות מאוד.

אני בטוח שאם זה היה הפוך וקודם היה win 8 בלי התחל ועם אריחים ואז העו מורידים אותו ושמים התחל אנשים היו באים באותה הגישה.

בסופו של דבר מייקרוספט ניסו לשנות, הבעיה ששינויים לא תמידים מביאים לקוחות...

פורסם

אריחים=זבל אורגני מה קשה להודות בזה, מיקרוסופט תחמני על, בנו מערכת עם מרכב טוב יותר בגימור גרוע מקווה שב9 ישלבו את 2 הדברים בקיצור מנוע ושלדה של 8 עם גימור של 7

פורסם

הם עושים את זה בעדכון הבא, לא צריך לחכות עד חלונות הבא.

בקשר לאריחים... מיותר? לפי דעתי כן, אבל יש בזה גם דברים נחמדים למרות שבסופו של דבר השתמשתי בזה רק בימים הראשונים מאז אני בקושי נוגע בזה.

פורסם

תלונות רבות היו על windows me (ובצדק), על XP, על ויסטה וכמובן שלא פסחו על 8. ההבדל הוא ש-8 הרבה יותר יציבה ב-release מכל הקודמות by far.

פורסם

אריחים לא מתאים לעכבר ומקלדת אולי למגע טאץ וכאן היתה הטעות הגדולה שלהם,

אני אישית לא יודע איך אתה יכול להישתמש במערכת כזאת.

פורסם

אל תשמש, אתה לא חייב.

אתה מפספס את כל ההיתרונות של חלונות 8 בגלל בעיה קטנה שיש לך?

אתה מדבר כמו מישהו שבחיים לא ישתמש סחלונות 8 או ניסה ללמוד אותה. נראה שאתה רק ניזון משמועות ודעות קדומות על המערכת.

פורסם

למרות שזה אופ-טופיק מוחלט, אמשיך. מקסימום אחד המנהלים יפצל. :)

ההבדל הוא ש-8 הרבה יותר יציבה ב-release מכל הקודמות by far.
לא זכורות לי בעיות יציבות עם 7 בעת שהושקה, כך שנראה לי ש"by far" לא ממש מתאים פה, גם אם קיים יתרון קטן ל8 (שגם בזה אני לא בטוח).
אתה מפספס את כל ההיתרונות של חלונות 8 בגלל בעיה קטנה שיש לך?

מה זה "בעיה קטנה" ומהם אותם "יתרונות" שעליהם אתה מדבר?

תוכל לפרט מהם אותם יתרונות גדולים שאתה רואה במערכת שלעומתם בעיית ממשק האריחים (הלא-אינטואיטיבי, ספק מתאים למערכת שולחנית, וללא ספק עדיין עם קצת באגים ובעיות אינטגרציה) הופך ל"בעיה קטנה"?

אנחנו כבר לא בעידן שבו יש הבדלים משמעותיים בין מערכות הפעלה בכל הנוגע ליציבות, פיצ'רים שימושיים וביצועים. בשלב זה, הממשק מתחיל לשחק תפקיד מרכזי יותר מכל שאר המאפיינים, ולדעתי (ששונה מדעתך בבירור), מהווה שיקול הרבה יותר משמעותי בבחירת מערכת הפעלה (לפחות כשמדברים על מערכת מאותו סוג) משאר הדברים.

פורסם

לא זכורות לי בעיות יציבות עם 7 בעת שהושקה, כך שנראה לי ש"by far" לא ממש מתאים פה, גם אם קיים יתרון קטן ל8 (שגם בזה אני לא בטוח).

בגלל זה לא ציינתי אותה :)

פורסם

אחרי שקראתי שוב, כוונתך ברורה יותר. :)

פורסם
  • מחבר

אני מאוד אוהב את WIN8 מלבד העובדה שאין יותר את כפתור ההתחל שבתכלס לא היה בו כמעט שימוש מבחינתי

אבל המערכת מאוד קלילה ואני מאוד אוהב את עיצוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים