עבור לתוכן

חיבור יותר ממכשיר אחד לHome Plug

Featured Replies

פורסם

שלום,

בחדר שלי (ממ"ד) אני מחובר לאינטרנט בעזרת home plug, הבעיה זה שאני צריך יותר מכניסה אחת.

כרגע רק המחשב מחובר אבל אני צריך עוד כניסות, חשבתי לחבר מפצל RJ45 ל home plug בחדר שלי ובחדר בו נמצא הראוטר הוא יתחבר כרגיל.

אני רק רוצה לוודא שזה לא יאט את האינטרנט (לי דווקא נראה שזה יאט משמעותית משום מה).

והאם יש פתרון אחר, אפשר לחבר מודם חוטי (בלי wifi) אבל שיהיה על אותה התשתית וכו?

פורסם

אתה צריך לחבר סוויץ (5/8 מבואות)

פורסם
שלום, בחדר שלי (ממ"ד) אני מחובר לאינטרנט בעזרת home plug, הבעיה זה שאני צריך יותר מכניסה אחת. כרגע רק המחשב מחובר אבל אני צריך עוד כניסות, חשבתי לחבר מפצל RJ45 ל home plug בחדר שלי ובחדר בו נמצא הראוטר הוא יתחבר כרגיל. אני רק רוצה לוודא שזה לא יאט את האינטרנט (לי דווקא נראה שזה יאט משמעותית משום מה). והאם יש פתרון אחר, אפשר לחבר מודם חוטי (בלי wifi) אבל שיהיה על אותה התשתית וכו?

על מנת להרחיב את היציאה הבודדת של ה-HOMEPLUG למספר יציאות אתה צריך רכיב רשת שנקרא SWITCH. זה בעצם מפצל של יציאות רשת. ניתן לרכוש SWITCH של 5 יציאות (שמתאים ל-4 מחשבים - חיבור אחד הולך ל-HOMEPLUG עצמו) או של 8 יציאות (שמתאים ל-7 מחשבים). העלות היא כמה עשרות שקלים בסך הכל ובנוסף אתה צריך כבל רשת קצר מה-HOMEPLUG אל ה-SWITCH עצמו.

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור? כי לומר לי סוויצ' זה לא כל כך עוזר, יש מלא סוגים של סוויצ'ים בכל מיני תחומים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים