עבור לתוכן

מחפש טלויזיה לקונסולה XBOX או PS4

Featured Replies

פורסם

היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים :D)

הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY.

התקציב הוא 3000-4300

תודה מראש!

פורסם

כרגע מבחינת עניין יש בxbox יותר מה לעשות מבחינת תוכן ומשחקים, אני חושב שבעתיד (בסביבות השנתיים) סוני יהיה יותר טוב אבל עד אז הxbox טוב יותר, זה כבר לא כל כך משנה מה כל אחד יכול לעשות כשאין לו איך להשתמש בזה, החומרה של סוני טובה ומניסיונות עבר יש להם גם יותר תוכן אקסלוסיבי איכותי, בדור הזה בניגוד לקודמים די קשה לדעת מה יקרה, יש לי כמה חברים שיש להם PS4 והם די מרוצים בסופו של דבר.

לגבי הטלוויזה, ראיתי שרוב המסכים ברזולוציית 4K מתחילים מאזור ה55 אינצ' ורובם מגיעים ל85 אינצ', מדובר במוצרים חדשים יחסית וקשה לדעת מה יהיה איתם בעתיד הלא רחוק, אני מניח שיקרה להם מה שקרה לSD והHD.

אגב המחירים של הטלוויזיות בשמיים, אני חושב שכדי לך לחכות קצת בשביל להנות יותר מהמוצרים הללו.

עריכה:

משום מה חשבתי שהתכוונת למסכי 4K, בעיקרון כדי לך ללכת לחנות שיש בה הרבה מסכים ולבדוק, אני יכול להמליץ לך על המסכים של LG.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפני שבוע קניתי מסך 40 אינצ' של סמסונג..SMART TV.. אומנם לא מהטופ...סדרה 5.אבל אני דווקא מאוד מרוצה. חיבור פשוט לרשת ביתית..קווי או אלחוטי. אפשרות לראות סרטים ישירות מהמחשב אפשר להתקין בסמארטפון אפליקציה שתחליף את השלט. לסנכרן גם את הטלפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים