עבור לתוכן

עזרה בחיבור שקע רשת (יש תמונה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כחלק משיפוץ אחד החדרים בבית אני רוצה לעשות שקע רשת חיברתי הכל ומשום מה זה לא עובד

http://imageshack.com/a/img580/2448/ommn.jpg

ככה חיברתי את זה אם מישהו יודע איזה סיבה יכול להיות שזה לא עובד או בלי קשר לתמונה אשמח לשמוע

תודה ושבוע טוב

פורסם

לא חיברת אדמה.

כבל חשוף, אמור להיות בפינה ימנית עליונה. חוץ מזה, איך חיברת? עם מברג? סתם דחפת על זה את הכיסוי? כי זה לא יעבוד. השקע הזה הוא לעבודה עם לוחץ קרונה, ולא כל מיני פטנטים אחרים.

נערך על-ידי ZiggyMan

פורסם
  • מחבר

חיברתי עם מחבר מיוחד שמי שמכר לי תשקע הביא לי וניסיתי לחבר את האדמה זה גם לא עובד

נערך על-ידי orei

פורסם

מה סוג הכבל ?

אם זה כבל גמיש, כמו כבל פאטצ' קיים שחתכת לו ראש, השקעים האלה לא מיועדים לעבוד איתו וזה הבעיה

אם לא, יכולה להיות בעיה מקרית בחיבור של 1 מהמגעים. תשאל את מי שהביא לך את הלוחץ אם יש לו בודק כבלים, הוא יאפשר לך למצוא את מי מהחוטים עליך ללחוץ מחדש (הבעיה יכולה להיות בכל 1 מהשקעים)

אם אין לו, תוכל לבדוק על ידיי מולטימטר. תקצר את כל המגעים בשקע הרחוק על ידי הכנסת חלק מתכתי לתוכו (תמצא משהוא מתאים, ולא בכוח כדיי לא לפגוע במגעים של השקע), ותבדוק בשקע זה אם כל החוטים מחוברים לקצר

נערך על-ידי 11010010110

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם אבל זה הסתדר אני לא יודע בדיוק להגיד מה הייתה הבעיה כי שיניתי כמה דברים אבל תודה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים