פורסם 2014 במרץ 3111 שנים שלום,עוד מעט אני קונה מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ורציתי לחבר אותו למחשב. במחשב יש לך זוג יציאות Dvi בכרטיס מסך יש לי גם spdif. אם אני אחבר את הSpdif מהלוח אם לכרטיס מסך ,ואחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם מפצל dvi-i לhdmi הקול יעבור וזה יעבוד? אשמח גם לדעות וגם להצעות אחרות בנוסף
פורסם 2014 באפריל 211 שנים קשה להבין על מה אתה מדבר... SPDIF בכרטיס מסך? למה לא לחבר עם כבל 3.5ממ פשוט?
פורסם 2014 באפריל 211 שנים מחבר כן ליד החיבורי חשמל על הכרטיס מסך יש חיבור spdif השאלה שלי זה אם אני אחבר את החיבור הזה אוכל לשמוע דרך הdvi סאונד ולא רק ללראות וידיאו אפשר התשמש ב3.5 mm אבל זה יעבוד?
פורסם 2014 באפריל 211 שנים אם אני מבין נכון, אתה צריך כבל כזה. http://ecx.images-amazon.com/images/I/31IR1FSEnDL._SL500_AA300_.jpgאת הכבל אתה מחבר מהכרטיס מסך לכניסה על הלוח אם.(אם קיימת, צריך את הדגם המדויק של הלוח.)חפש במדריך של הלוח אם. נערך 2014 באפריל 211 שנים על-ידי phantomII
פורסם 2014 באפריל 211 שנים צריך לוח אם תומךכרטיס מסך תומךכבל תומךמסך/טלויזיה תומכתאם אחד בשרשרת לא תומך אז זה לא יעבודבקיצור..... מיותר לחלוטיןקנה כבל 3.5ממ בכמה שקלים וסגור עניין
פורסם 2014 באפריל 211 שנים מחבר כבל 3.5 ממ בוודאות יעשה את העבודה אם אני מחבר את המסך טלוויזיה דרך dvi..זאת אומרת הוא יעביר קול אנאלוגי וזה יעבוד עם הdvi שהוא דיגיטאלי?
פורסם 2014 באפריל 311 שנים את ה 3.5 אתה מחבר לכניסת אודיו אנאלוגית של הטלויזיה , בין אם זה 3.5 או RCA
פורסם 2014 באפריל 311 שנים למרות שזה לא קשור ישירות לדיון, התשובה היא - מאז ומתמיד. החוטים שעוברים במחבר (קונקטור) ובכבל של DVI זהים לחלוטין לאלה שעוברים במחבר וכבל של HDMI. משמע - אם אחד יכול להעביר אודיו, גם השני יכול. אין קווים ייעודיים לאודיו בHDMI - הוא עובר על אותם קווי הDATA של הוידאו. תקן הוידאו (עד רמת הSingle Link) הוא אותו תקן. ההבדל הוא שבHDMI אודיו מלכתחילה הוגדר כחלק מחייב של התקן, ואילו בDVI - לא. לכן כמעט אף אחד לא מימש את זה. אבל בכמה שנים האחרונות בהחלט יש יצרני כרטיסים שכן מימשו יכולת לשדר אודיו בDVI.
פורסם 2014 באפריל 311 שנים אני לא מאמין שלא ידעתי את זה עד היום. בכל מקרה, אני מצטרף להמלצה שניתנה פה לפותח הדיון - לקנות כהל נפרד לאודיו ולא להסתבך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.