עבור לתוכן

בעיות מתמשכות באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות באינטרנט.

אני משתמש בראוטר שבזק סיפקו לי (D-Link 6740)בתור מודם (רק ביטלתי את האופציה של enable wireless באתר של הD LINK), ובתור ראוטר אני משתמש בTP-LINK 1043.

הבעיה שהייתה לי המון זמן היא חוסר יציבות - כל כמה דקות בזמן עומס נורמלי על האינטרנט הוא היה נעצר לכמה שניות (לא מתנתק פשוט לא מגיב), וחוזר. כשמשחקים במשחקי רשת זה קריטי מכיוון שהכמה שניות האלה מספיקות לניתוק מעצבן.

היום הציע נציג של נטוויז'ן פתרון, הוא טען שזה קורה בגלל שגם כאשר ביטלתי את הווירלס של הD LINK, הוא עדיין משמש בתור ראוטר ומתנגש עם הTP LINK. ניתקתי את הTP LINK והשתמשתי היום בD LINK בתור ראוטר ואכן האינטרנט היה יציב יותר ולא נעצר אבל הופיעה בעיה אחרת - במשחקים ששיחקתי הייתה בעיה רצינית של PACKET LOSS - לפעמים הגיע עד 7-8%.

קראתי שזאת בעיה שבד"כ נובעת מהראוטר, אז הסקתי שאולי אין התנגשות בין שני ראוטרים אבל הD LINK פשוט לא טוב בתור ראוטר.

מצאתי שני פתרונות:

1. להשתמש במדריך הזה: http://www.hometheater.co.il/vt175959.%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-D-Link-6740-TP-Link.html.

זה לא יבטל את הD LINK רק על ידי ביטול הווירלס אלא ממש יהפוך אותו למודם לכל דבר ולא יתנגש עם הTP LINK שכנראה עושה את העבודה יותר טוב.

2. להחליף ערוץ בD LINK עד שנמצא אחד טוב להשתמש בו כראוטר.

מה ההמלצה שלכם ?

תודה, נועם

פורסם

אתה צריך לבחור בין 2 אפשרויות:

1. לאפס את ה DLINK ולהגדירו מחדש בתור מודם-נתב ולא להשתמש ב TPLINK, כך תוכל לבצע גם את כל הבדיקות ולזהות את מקור הבעיה.

2. לאפס את ה DLINK, לאחר מכן להגדירו כ BRIDGE שישמש אותך בתור מודם, לאחר מכן לאפס את ה TPLINK ולהגדיר לו חייגן PPPOE והוא ישמש אותך כנתב.

הצורה שאתה עובד כיום כמו שאתה מבין גורמת להמון בעיות, אם אתה לא מסתדר לבד עם ההגדרות התמיכה טכנית של בזק תעזור לך עם ה DLINK וספק האינטרנט שלך אמור לעזור לך עם ה TPLINK.

האלטרנטיבה האחרת היא להזמין טכנאי פרטי שיסדר לך הכל...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אז הגדרתי את הD LINK כברידג' וחיברתי את הראוטר ובינתיים הכל הולך בסדר, נראה איך יהיה בהמשך היום ואעדכן מחר.

פורסם

ביטול אלחוטי רק מבטל את האלחוטי, זה הופך את המכשיר לעבוד כברידג'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים