עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך מחשב/טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום

מחפש המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27 אינץ פלוס שבעיקר מיועד לסרטים ושימוש פשוט יומיומי במחשב.

לא למשחקים. תקציב עד 2.5K

ראיתי את ה dell u2713hm שהוא מעולה אבל נראה לי כמו overkill ומיותר.

תודה חברה

פורסם

לא ברור. אתה אומר שאתה מוכן להקדיש 2.5K אבל מסך שעולה 2.5K (ממש טיפה יותר) הוא מבחינתך overkill ומיותר?

פורסם
  • מחבר

אני אומר שאני מוכן להשקיע עד 2.5K על מסך אפילו פחות כן :)

אני פשוט רוצה את המסך טלוויזיה/מחשב הכי טוב לסרטים ושימוש יום יומי שיש.

לא אכפת לי להשקיע עליו גם 2.5K אבל אם יימצא אחד בפחות כסף וטוב כמו שאני רוצה אז זה גם סבבה

פורסם

הדל באמת אוברקיל, ופחות מתאים לשימוש כטלויזיה

1440P לא רלוונטי אליך אז למה לשלם על זה יותר?

Samsung T27B300MA

מתאים לשימוש כטלויזיה - כולל שלט ורמקולים מובנים

פורסם

האמת היא שלשימושים האלה הייתי הולך יותר בכיוון ההמלצה של avilavi.

אפשר גם להשיג "32 עם FullHD בתקציב, אבל זה בתנאי שיש מספיק מקום לשבת רחוק מהמסך.

פורסם

זה מאוד סובייקטיבי. למסך 27" לי לא מספיק 1080P.

פורסם

לאילו שימושים זה לא מספיק לך?

פורסם

טקסט לאורך זמן. במיוחד כשאני אוהב לעשות zoom בדפדפן כך שאין לי שוליים מיותרים.

פורסם

עדיין לא לחלוטין ברור. מה זה "לאורך זמן"?

אם אתה עושה זום בדפדפן, זה אומר שהטקסט כנראה קטן מידי בשבילך ברזולוציה הטבעית. אם המסך היה 1920X1080, לא היית צריך לעשות זום.

מבחינת שטח עבודה - או ש1920X1080 מספיק לך או שלא. זה לא פונקציה של גודל מסך. גודל מסך בא לידי ביטוי בכך שהוא קובע ברזולוציה נתונה את גודל הנקודה, ואז יכול להיות שבגדלים קטנים הטקסט לא נוח / לא קריא.

מבחינתך יכול להיות ש1920X1080 זה בזבוז על מסך "27, ופה אני מסכים. אבל לשימושיו של פותח הדיון - אני לא סבור שזה המצב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות חברה

אוקיי אני אשאל את השאלה קצת אחרת

אני לא באמת מבין מה ההבדל בין טלוויזיה 32 אינץ למסך מחשב טלוויזיה 32 אינץ חוץ מהחיבורים שלהם, איך זה משפיע מבחינת איכות?

בתאוריה המסך הזה מחליף לי את הטלוויזיה בחדר כך ש32 אינץ זה אופטימלי מבחינתי

אך האם 32 אינץ לא גדול מידי לשבת מקרוב בשביל שימוש יומיומי?

זאת הסיבה שבחרתי 27 אינץ' היה נדמה לי ש27 אינץ זה סביל מהבחינה הזו, אך אם אתם אומרים ש32 אינץ זה סביל וניתן לשבת וקרוב ולהשתמש בו אז אני אשמח לקבל המלצות.

אגב מה לגבי הקוראניים שהמלצת? קשה לי לקנות מוצר מבלי לקרוא עליו ביקורות או משהו בכדי לבסס את ההחלטה,איך הגעת אליהם ולמה דווקא אותם?

פורסם

ההבדל הוא שלא מייצרים (או כמעט לא מייצרים, בכל מקרה אני לא נתקלתי) מסכים מעל "30 שאינם טלוויזיות.

אין פה ממש נכון או לא נכון. זה פונקציה של מרחק ישיבה ושימושים.

כמה קרוב אתה יושב כשאתה עובד על המחשב?

כמה קרוב אתה יושב כשאתה צופה בסרטים?

מה אתה עושה יותר - צופה בסרטים או עובד על המחשב (אופיס/אינטרנט)?

פורסם
  • מחבר

כשאני רואה סרטים אני רואה ממרחק של 2.5 מטר, כשאני יושב על האינטרנט אני כ 50 ס"מ קרוב למסך.

בעקרון אינטרנט ועבודות במחשב הם בערך חצי שעה שעה

סרט הוא הרבה יותר ארוך אבל לפחות אחד ביום.

לא יודע כל כך מה הנתון הזה נותן

פורסם

50 ס"מ זה קרוב מידי (לטעמי) בשביל טלוויזיה "32. אם אתה מבלה הרבה זמן ביום בעבודה כזו, לא הייתי ממליץ לך לעלות מעל ל"27.

אבל אם יש לך אפשרות לשבת קצת יותר רחוק (נגיד מטר), אז "32 יכול להיות סבבה גם לעבודה שוטפת.

פורסם

אישית הייתי ממליץ לך על 2 מסכים, אחד 23-24 אינץ לעבודה רגיל כמו גלישה ועבודות רגילות וטלוויזיה עם פנאל IPS לראות סרטים ולשחק משחקים.

אני משתמש היום ב23 אינץ של דל עם פנאל IPS שאני גולש ועושה כל דבר שקשור למחשוב ויש לי מסך 1080P 42 של פאנסוניק שעליו אני משחק ורואה סרטים, 32 אינץ היום יהיו בתקציב שלך בכיף ויתנו לך חוויה הרבה יותר טובה ממסך אחד שיעשה הכל.

ככה אתה תופס את שני העולמות ומתקן תליה פשוט זה עניין של 50-100 שקל וכל כרטיס מסך פשוט שאינו מובנה יכול לתת לך את זה גם במחשבים ניידים.

בכל מקרה המסך 27 אינץ של דל הוא נהדר בגלל הרזולוציה שלו והחדות שאתה מקבל ומאוד נוח לעבודה רגילה של מחשב אבל לטעמי קצת קטן בקטע של סרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים