עבור לתוכן

מחפש קירור למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

יש לי נייד Asus k55v.

נראה לי שהוא עולה לטמפרטורות דיי גבוהות, אני משחק SWTOR עליו חוץ מלימודים.

בקיץ אני מניח שיהיה לו עוד יותר חם, אז חשבתי לקנות לו מתקן קירור שאני אוכל לשים את הנייד עליו.

מחפש המלצות על משהו לא יותר מידי יקר, עושה את העבודה טוב וממש לא מעניין אותי רעש, אני גם ככה עם אזניות :)

מצאתי את שני אלה :

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22531621&af=2055

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6581

תודה רבה לעוזרים

פורסם

לרוב המתקנים האלה לא עושים שום הבדל משמעותי. הפרש של מעלות בודדות אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז לא שווה להשקיע בזה ?! יש דרך אחרת לא חיצונית להוריד טמפרטורות ?!

פורסם

אולי יש, אבל לא בטוח שיש צורך. מה הטמפרטורות עכשיו?

פורסם

יכול להיות שיש אבק על צלעות הקירור שמפריע לקירור הפנימי של המחשב לעבוד. כמה זמן הוא אצלך ? אתה כול לפתוח ולהציץ ?

פורסם
  • מחבר

צירפתי תמונת מצב על הטמפרטורות במצב מנוחה, אם אני לא טועה במאמץ כשאני משחק הכרטיס מסך עולה ל 70 אם לא יותר. (במנוחה גם עולה ל 51)

קרה פעם או פעמיים כששמתי הגדרות המומלצות על ידי NVIDIA למשחק והמחשב פשוט נכבה, כנראה שהוא התחמם או משהו.

המחשב חזק ואני רץ עכשיו על ההגדרות הכי נמוכות שיש, כדי שהמשחק ירוץ נורמלי, פשוט מוזר, מחשב חזק, אולי הכרטיס מסך לא כל כך.

לא רואה אבק על הברזל בצד, אני אנסה בכל מקרה להשתמש בשואב אבק לנקות.

המחשב אצלי כבר שנה וחצי, Asus k55v , אולי צריך פירמוט ?!

אגב מה ז"א לפתוח ?! להתחיל לפרק את הברגים ?!

פורסם

האבק מגיע לצד השני של הצלעות - לא ניתן למשוך אותו אם שואב אבק. כדיי להגיע לשם תצתרך לפרק את המחשב

פורסם

הטמפרטורות שאתה מציג לא נראות קיצוניות. אבל אולי במצבים מסוימים זה מגיע לטמפרטורות גבוהות עוד יותר, בלי שתשים לב ואז נכבה. זה משהו שצריך לעקוב אחריו קצת כדי לראות במדויק.

באופן כללי, אם אתה על הגבול של הטמפרטורות, ייתכן שמשטח קירור כזה (או סתם להגביה את המחשב על מעמד כלשהו, כדי לשפר את זרימת האוויר מתחתיו) יורידו אותך קצת מתחת לטמפרטורות הקצה ואז לא תסבול מהבעיה שתיארת (בהנחה כמובן שהיא אכן קשורה לטמפרטורות). אבל לא הייתי תולה בזה תקוות לשיפור רציני או לאורך זמן.

המעבד אכן חזק מאוד, אך מצד שני זה גם גורם לפלוט משמעותית יותר חום מאשר מעבד טיפוסי של נייד.

מה הכרטיס הגרפי? יש כמה גרסאות שונות לדגם זה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הוא GF GT 630M

פורסם

כמו שציינו קירור לנייד זה לא ממש מועיל ומיותר, נקה אבק ושמור על מרווח בתחתית בזמן העבודה איתו.

כמו כן טמפ' תמדוד עם HWMONITOR הרבה יותר מדוייקת ונוחה.

פורסם
  • מחבר

אתמול לצערי חוויתי עוד כיבוי מחשב בגלל טמפרטורה, עשיתי קצת "פו" על היציאה של המאורר ועל כל פתח בנייד.

אני אעשה קצת שואב אבק אבל עדיין חושב שזה יכול לקרות, לא יודע למה, אגב תוך כדי משחק (SWTOR).

ראיתי את המתקן הזה http://ksp.co.il/?uin=18493

הוא רץ על 2000 RPM, אין מצב שאני לא רגיש שינוי, זה חתיכת מהירות לא ?!

פורסם

אם יש אבק בפנים עליך לפתוח את המחשב ולנקות את הקירור, לא לחפש איך להימנע מזה

פורסם
הוא רץ על 2000 RPM, אין מצב שאני לא רגיש שינוי, זה חתיכת מהירות לא ?!
יכול להיות שתרגיש, אבל סתם שתדע שמאווררים של מחשב רצים לפעמים גם על 3000RPM וגם על 4000RPM ומעלה.
פורסם
  • מחבר

טוב הנה עדכון : עשיתי קצת "פו", עשיתי קצת שואב אבק, הסרתי את הבטריה והעליתי את החלק האחורי על "רמפה" (שמתי שני גלילי סלוטיפ בצדדים מאחורה חחחח)

כרגע אני יושב על 43-44 במנוחה, לפחות 10 מעלות מתחת למה שהיה ובמאמץ הוא מגיע גג ל 55, יש שיפור גדול ביותר.

תודה על העזרה !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים