עבור לתוכן

רשת K.S.P מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום, לא מזמן רכשו עבורי מספר רכיבי חומרה למחשב ברשת K.S.P בסניף באילת.

נתקלתי בביקורת רעה פה בפורומים על הרשת של מישהו שקיבל מוצר פגום וכשניגש להחליפו, קיבל שירות גרוע והתנערות מאחריות, והמליץ לא לקנות אצלם. משם המשכתי לחקור באינטרנט תגובות וביקורות על החנות והופתעתי לרעה. קראתי עשרות סיפורים על השירות הלקוי, ההתנערות מאחריות והזלזול של השירות. דוגמא לכמה מהם:

***בחור שקנה מסך ומצא בו זליגות אור. הגיע להחליף אותו ובחנות אמרו שאין כלום ויש את זה בכל המסכים מהסוג הזה. הבחור, בהיותו איש מתחום המחשבים הסביר להם שזה חריג והציע לבדוק אם מסך אחר מאותו סוג, הם לא הסכימו ולא הסכימו להחליף.

***עוד אחד שקנה מסך, מצא בו שריטה קטנה וכשהגיע לחנות להחליף מעט זמן אחרי, בחנות אמרו לו שהיה צריך לפתוח את המוצר ולבדוק אותו במעמד הקנייה. למרות שהסביר שלא היה ניתצן לראות את השריטה הזו על מסך שחור לא הסכימו ולא הוחלף המוצר.

***מישהו שקנה עכבר ב400 שקל ויום אחרי התחילו בעיות בעכבר, קפיצות ותקיעות. הוא אפילו צילם את הבעיה והראה להם. העכבר נשלח למעבדה ושם אמרו שאין שום בעיה בעכבר ושהבעיה היא במחשב שלו ( הוא בדק את זה על כמה מחשבים כמובן ). אחרי ניסיונות חוזרים ונשנים הוא נתקל במבוי סתום ולא הוחלף העכבר ו400 שקל הלכו לפח.

***מישהו שקנה אריזה פתוחה עם מוצר משומש, וKSP סגרו אותה עם מדבקה של היצרן ומכרו אותה. כשפתח את החבילה ראה חתכים גדולים פנימיים, שמראים חד משמעית שפתחו אותה לפני והשתמשו במוצר. הוא ניגש לחנות והראה להם את זה, שם אמרו לו ברגע שפתחת האחריות עליך.

***מישהו שהזמין מסך שהגיע שבור מפנים, וKSP לא קיבלו אותו חזרה בטענה שהוא שבר אותו.

אחרי קריאה של כמה עשרות של סיפורים כאלה, שעיקר המסר שלהם הוא " אם קנית משהו בKSP, תתפלל שהוא תקין ולא תצטרך להתעסק עם השירות לקוחות שלהם", אני בהתלבטות.

רכשתי מהם כמה רכיבי חומרה מאוד יקרים. (gtx 780 0c 4gb ב2000 שקל, מעבד i54670k ב 1000, זכרונות, ספק,SSD ועוד) ולא בדקתי אותם במעמד הקנייה.

אני מתלבט האם להחזיר את הכרטיס מסך והמעבד לKSP, לספוג את ה5% דמי ביטול ולקנות ממקום אחר. כי אם אני אפתח אותם בבית ויתגלה שהם לא תקינים חיצונית, הכסף הלך לפח. אשמח לשמוע חוות דעת על KSP, אם למישהו היה ניסיון איתם שכולל מימוש אחריות או התעסקות עם השירות לקוחות.

פורסם

קח בחשבון שKSP היא אחת מהרשתות הגדולות בישראל. אתה כמובן שומע רק את המקרים הרעים שאנשים רוצים לספר, סביר שזה לא גבוה באחוזים. מההיכרות שלי איתם, חשוב לבדוק חיצונית את המוצרים עוד בחנות, והם אומרים את זה. לי אישית, כשהיו בעיות, ציוד נשלח והוחלף.

פורסם

דמי ביטול? אם קנית אותם שלמים באריזה בשבועיים האחרונים, זכותך לפי חוק להחזירם ולקבל הסבר כספי מלא.

דבר שני, בלי קשר לכן טובים לא טובים צריך לזכור דבר אחד - ל-KSP יש כמות עצומה של לקוחות. יתכן שאחוזית, בהשוואה לחנויות אחרות, הם לא חורגים מהסטטיסטיקה.

פורסם

רכשתי די הרבה אצלם ...

מימשתי אחריות פעמיים ...

דברים טובים? חוץ ממלאי וחלקים שאין אותם בארץ אין שום דבר טוב בחנות הזו ...

כמו כן ... כל מוצר בדקתי ופתחתי אותו בחנות ... ממליץ לבדוק מדבקות יצרן ולבדוק את מספר הדגם ( הארוך או המוזר ) שמופיע על הקבלה - אריזה - והרכיב

לבדוק כמובן ויזואלית שאין שריטות / ריח /ברגים לא שחוקים או שיש ספק שנפתחו /של שרוף / אבק / שכל המוצרים הנלווים כמו כבלים חוברות אחריות וכ׳ו נמצאים לפי מה שהיצרן נותן

ולעשות מחקר באינטרנט לפני שקונים את המוצר ( להתייחס טוב למספר סידורי שכן לפעמים מופיע שם של מוצר אבל דגם ישן יותר )

ואם יש כל חשש לבעיה להחזיר למוכר ולבקש שיחליף מוצר ... למרות שהמוכר ינסה בכל כוחו לא לקבל את המוצר בחזרה וצריך להתעקש קשות !

אין בעיה להחזיר מוצר גם שנפתחה האריזה וניילון ... יש בעיה בלהחזיר מוצר עם חובר למקור חשמל והיה בו שימוש !

לדעת מראש שמימוש אחריות לוקח 14 ימי עסקים גם עם זה דבר קטן ...

מניסיון אישי שלי בפעם הבאה שתהיה לי בעיה ( מאד מקווה שלא ) אני פונה ישירות ליצרן/ספק ומנסה כמה שפחות לדבר עם החנות ...

נערך על-ידי guylederer0

פורסם
דמי ביטול? אם קנית אותם שלמים באריזה בשבועיים האחרונים, זכותך לפי חוק להחזירם ולקבל הסבר כספי מלא.

רק אם אין שלט בחנות שמורה אחרת. בKSP יש.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות.

אני מבין שהסיכוי הוא נמוך, אבל האם שווה לקחת אותו?

נניח ואני אפתח את הכרטיס מסך ואגלה עכשיו שבר או פגם חיצוני כלשהוא, במקרה כזה אין לי איך להוכיח שלא אני עשיתי את זה כי לא פתחתי אותו בחנות במעמד הקנייה. ואז אין לי מה לעשות חוץ מלשלם על תיקון שלו בעצמי שאני לא יודע אם יש אופציה כזאת בכלל.

אותו עניין רלוונטי גם למעבד ורכיבי החומרה האחרים.

אני מתלבט האם כדאי לפתוח את המוצרים ולהסתמך על ה99% שהם יהיו תקינים, או להחזיר לחנות ולא להסתכן בכסף.

נ.ב

עוד נושא שהטריד אותי, האם אני יכול בכלל להחזיר מוצרים שקניתי בסניף באילת לסניף בתל אביב?

פורסם

אם אתה רוצה, לך לחנות אם כל הקבלות וכדומה שצריך כדיי להחזיר אותו, ותפתח אותו מול הפרצוף שלהם. מעניין מה יהיה להם לאמר על זה

פורסם

קניתי מהם לאחרונה את כרטיס המסך שלי (Asus R9 270X) - פשוט כי לא מכרו אותו בשום מקום אחר, וכנ"ל את הקירור (SCYTHE ASHURA SHADOW)

כמו כן קניתי מהם את הספק (Seasonic X650) - פשוט כי נגמר ליבואן (שפלונטר עובדים איתו) במלאי

את כל היתר קניתי בפלונטר

בגדול - כשאני יכול, אני נמנע מהם, למרות שאין ספק שהם נוחים מאוד (יש לי סניף במרחק 10 דקות מהעבודה וסניף במרחק של 5 דקות מהבית) ועם מלאי זמין

בינתיים, למזלי, לא הייתה לי שום בעיה עם אף אחד מהמוצרים -

אבל אני לא רואה בעיה מיוחדת עם זה שתפתח אותם בחנות ותגש אליהם ברגע שאתה מזהה בעיה חיצונית (אם יש אחת כזו)

פורסם

חשוב לזכור גם שבכל סניף החוויה עשויה להיות שונה. זה תלוי בעובדים שנמצאים במקום ובמנהל הסניף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים