עבור לתוכן

אולטרבוק למתכנת עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* חריגה מהתקציב: עד 500 ש"ח!

* מטרות המחשב? תכנות לצרכי עבודה (וירטואליזציה) , Eclipse בעיקר. אבל מדי פעם על xCode ע"י VMware.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל.

* רזולוציית המסך?יותר גבוה יותר טוב לא פחות מ1366x768.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא.

* משקל רצוי?בסביבות 1.5 ועדיפות לפחות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4-5 שעות שעות רצופות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, usb3,

* Bluetooth? לא חייב.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?עדיפות לSSD של 250. אם לא ניתן אז HDD של לפחות 500 עם SSD CASHE.

* כונן אופטי?לא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo מהידע המועט שיש לי.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע יהיה אופציה נחמדה אם מתאפשר.

אני יודע שאולטרא בוק לא תמיד מתאים לתכנות. אך בכל זאת אשמח לאולטרא בוק שיבצע את הפעולות כמו שצריך ולא יתקע.

המטרה פה היא להשיג מחשב נוח וקל לעבודה.

תודה רבה לעוזרים :).

פורסם

קצת הבהרות:

מקלדת numpad -> מגביל אותך אוטומטית למחשבי 15.6" בלבד וכאלה שאכן כוללים מקלדת נומרית

משקל 1.5 ומטה -> תשכח מזה, היחיד שאיכשהו מתקרב למשקל הזה עם מסך גדול זה ה-HP EliteBook 850 G1, שוקל 1.9~ ק"ג

אולטרה בוק -> מעבד חסכוני במרבית המקרים, כלומר תשכח מביצועים גבוהים

כונן SSD -> לרוב יתאפשר שדרוג עצמאי של הכונן ועדיין צריך למצוא דגם מתאים לשאר הדרישות

רזולוציית מסך -> משתנה ותלוי במחשב.

ולגבי ה"מפרט מחשב נייח" שלך, מה בדיוק אמורים להבין מכך שאפילו לא רשום איזה מעבד הולך עם הלוח והזיכרון פנימי שיש לך שם. בין השאר, לא ניתן להשוות בין נייד לנייח כי הפרשי הביצועים גדולים.

תעשה חושבים, תבדוק על מה אתה מתפשר ותענה תגובה רצינית ומפורטת כך שנבדוק מה קיים בשוק בשבילך.

פורסם

הדרישה שלך למקלדת נומרית מתנגשת עם הדרישה למשקל של עד 1.5 ק"ג, בדיוק מהסיבה ש-Chevy הזכיר.

תצטרך לתקן את הדרישה למפרט, כאשר אתה משנה את אחד מהסעיפים שהוזכרו (מה יותר חשוב לך, המשקל או המקלדת נומרית).

פורסם
  • מחבר

אוקי..רק שאבין לפני שאני משנה את המפרט. לא קיים אולטרא בוק עם מעבד טוב?

האולטרא בוק עם המעבד הכי גבוה שנתקלתי בו היה עם מהירות של 1.9

לעומת זאת נוטבוק רגיל מצאתי עם 2.5 ומעלה.

ובקשר לסוללה קיים נוטבוק עם סוללה חזקה מספיק או שלא?

פורסם

המהירות שאתה רואה במעבדים זה לא מה שקובע... פעם לפני שנים רבות זה באמת היה חשוב חח אבל עכשיו זה לא העיקר

בין היתר זה בגלל הסיבה שיש לך X תתי מעבדים במעבד אחד.. ויש השפעה של גודל CACHE ועוד מספר פרמטרים... קיצור המספר זה לא מה שחשוב.

ובלי קשר מה אתה מגדיר מעבד טוב...? כאילו לצורכי וירטואליזציה אז תלוי מה אתה מרים על זה.. אם זה סטייל שרת שאמור לספק איזה 10 מחשבים וירטואליים ממש לא בטוח שמחשב נייד יעמוד בדרישה כזאתי.. אם זה לעבוד עם VMWARE שאתה שם שמה מערכת הפעלה אחת ורץ על זה.. אז מעבד i5 יעשה את העבודה כמו שצריך. אתה יכול מן הסתם להגיד אני רוצה יותר חזק ולמצוא i7 אבל אני לא יודע כמה יש ב 4000 כאלה האמת.

הסוללות כיום בכל מקרה הן דיי טובות אבל עקרונית זה תלוי במחשב ובדגם... אם נגיד אתה רואה איזה משהו ספציפי אז אתה יכול לנסות לחפש עליו סיקורים בגוגל או הודעות פה בפורום לראות אם מישהו דיבר עליו.

ובאופן כללי כמו ב Chevy אמר נייח ונייד לא נותנים את אותם ביצועים.. תמורת 4000 אתה תוכל להשיג מפרט הרבה יותר חזק במחשב נייח מאשר נייד.

פורסם
  • מחבר

המחשב ישמש בעיקר לתכנות אנדרואיד על eclipse ומדי פעם לתכנות iOS על בשימוש כמובן של VMWARE.

לא מבין לא יודע מה המעבד שעונה על הצרכים האלו ולכן אני מתייעץ פה.

כן, הבנתי את זה. והאמת שנכון. אז את ההשוואה בין המחשבים אני כבר לא עושה אבל אני מקווה למצוא משהו שיענה לי על הדרישות וארגיש שיש תמורה לכסף.

פורסם

השאלה היא באיזה סדר גודל של פרויקטים אתה עוסק. כמה כבדים הקומפילציות שלך?

פורסם
  • מחבר

לא כבד אבל זה לא קל כמו פנס. הייתי מגדיר את זה כמו כל אפליקציה נורמלית.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את ההודעה הראשונה. אשמח אם ניתן לענות לגבי הרצונות של עכשיו. מקווה שפירטתי שם כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים