עבור לתוכן

מחשב נייד 2.5K גמיש, אפשר לחרוג אם שווה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני מגיע שנית בחיפוש אחר קניית מחשב נייד למשתמש ממוצע.

מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט, SPSS אולי...), משחקים : Dota2 בעיקר.

גודל המסך: 13.3 בגלל משקלם וגודלם הקומפקטי, השאלה היא האם ההבדל בין 13 ל15 ממש ניכר כשמשחקים במשחק כמו DOTA2.

רזולוציית המסך: אני מניח שהסטנדרטית תהיה בסדר (1366על768)

משקל רצוי: כמה שפחות

יש צורך ביציאת HDMI, שום דבר מיוחד מעיבר לזה

אין שום בעיה להסתדר ללא צורב וCDROM

העדפה לחברה: אני מקבל המלצות לא להתקרב לשום חברה פרט ל: HP,ASUS,Dell. אישית אין לי מושג מה עדיף.

מערכת הפעלה: רצוי בלי, הבנתי שזה מקפיץ ת'מחיר !

בלי מסך מגע !

לגביי צבע: לא אהבתי את הדגמים של ASUS שהם כסופים כאלה... נראים מעפן קצת ^_^

האם ניתן לבקש מחנות להוריד מע' הפעלה מהמחשב וזה יוזיל את המחיר ?

עד כמה באמת 13.3 אינץ' קטן ? האם ניתן לשחק בנוח ?

* התקציב עומד עד 2.5 אבל לא סופי. אם יש סיבה אמיתית לחרוג אין לי בעיה עד סביבות 3,000.

EDIT: מתלבט אם שווה לקנות מחשב מסדרת Probook של HP. לדוגמא זה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12811

גם ראיתי כמה דגמים של Dell Vostro 3360 שעניינו אותי. אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם
  • מחבר

הקפצה, סורי על הלחץ ^_^

פורסם
  • מחבר

מה הבנתי עד כה:

* הבנתי שכדאי לוותר על הדגמים של 13.3 של Dell Vostro כי החומרה יחסית חלשה.

* קראתי סקירה ב notebookcheck על ה- Probook 430 G1, אומרים שסה"כ זה מחשב מהסדרה העסקית מהזולים ביותר וזה ניכר בכל מיני תכונות "זולות" יחסית לאולטרה-בוקים איכותיים יותר. עם זאת, אני מתלהב מכך שהמחשב מגיע עם Intel HD 4400 שלפי הבדיקות שלהם הוא מריץ את המשחק Dota 2 לא רע בכלל.

זמן הסוללה והמעבד - חלשים יותר לעומת הדגם שגם הרשים אותי - Lenovo ThinkPad E330 בעל נקודה אדומה ומרשימה, אך כ.מסך חלש יותר Intel HD 4000.

החשש שההבדלים בביצועים עם כרטיסי המסך השונים (4000 כנגד 4400) יהיו די משמעותיים.

* אני לא בטוח אם אני באמת זקוק למעבד core i5 או יזדקק אליו בעתיד, אבל אם יש במחיר נמוך אז למה לא ?

* מצד אחד אני לא רוצה להתפשר על המשקל והגודל של המחשב ונראה לי שאני מעדיף מחשב עם צג של 13.3, אך כשאני רואה שבמחיר של ה E330 אפשר להביא מחשב של Lenovo באותו המחיר רק עם חומרה הרבה יותר חזק ( core i7, intel 4600, 4gb) אך משקלו גדול ב 700 גרם בערך.. אני מפחד שאתרחט על כך כשאצטרך להיסחב איתו במכללה יום שלם כמעט כל יום.

מה דעתכם :-) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים