עבור לתוכן

בעיה בכרטיס קול usb

Featured Replies

פורסם

אז ככה בעיה נורא מורכבת אני יפרט עד כמה שניתן..

לא מצליח להתקין כרטיס קול כראוי..כרטיס קול חיצוני מדגם:

creative e-mu 0404 usb

החלפתי לוח ושידרתי את המחשב בכונן SSD ומפה התחילה התקלה, חשוב לציין שעד לפני שהחלפתי הכל עבד בצורה מושלמת ויותר מזה חשוב לציין שהכרטיס גם נבדק שוב והוא תקין 100%

פירוט המחשב שלי הינו:

לוח:

GIGABYTE GA-Z87-HD3 DVI/HDMI/USB3

מעבד:

INTEL CORE i5 4430

כונן SSD:

Kingston 120GB KC 300 SKC300S37A/120G PRO

מערכת הפעלה:

Windows 7 64bit

home premium

בעצם מה שקורה זה ככה, אני מתקין את הדרייבר שלו {שזה בטא לצערי אין משהו אחר בכל הרשת} המחשב מזהה ומשלים התקנה בצורה מושלמת אך ברגע שמנסים להפעיל סאונד ומצליחים לשמוע פיפס קטן של סאונד כלשהו המחשב נתקע בצורה חמורה ולא משתחרר ברגע שאני מנתק/מסיר את הכרטיס הכל משתחרר ניסיתי לעשות הכל בין אם זה עדכון ללוח ולחיבורי usb או עדכונים למחשב, אגב גם דרך הלוח ניטרלתי את הכרטיס קול המובנה.

בעיה חומרתית שלא נתקלתי מעולם.

יש למישהו אולי קצה חוט שיכול להבין ממה זה נובע? אשמח לפתרון

בתודה ענקית מראש לכל העוזרים,וסליחה אם ככה אני מפיל כזאת בעיה שאני חדש אך זה אולפן הקלטות ולצערי בלי כרטיס קול העסק לא עובד :) חח

פורסם

שלום

ראשית ברוך הבא לפורום

שנית קח איזה 2 דקות ותקרא את חוקי הפורום (ועל הדרך תערוך את הכותרת ואת ההודעה לפי אותם חוקים)

http://hwzone.co.il/community/threads/489130-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!

טכנית

האם הכרטיס הזה עובד באופן תקין במחשב אחר?

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

חפירה קצרה באתר של קריאייטיב העלתה כי מדובר בlegacy product ושאכן יצאו דרייברים רשמיים רק למק.

לwindows משום מה הם הוציאו רק בטאות.

נסה לעבור גם על הtroubleshooting שלהם: http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=89921

פורסם
  • מחבר

הכרטיס אכן עובד במחשב אחר וגם אצלי עבד עד לפני יומיים שהחלפתי את הלוח היה לי לוח מדגם

Intel dh87 atx ddr3

אין לי ספק שזה בעיה של חומרה רק לא מצליח לתפוס קצה חוט למה זה קשור שנים אני עם הכרטיס ותמיד מתקין עם אותו דרייבר שיש לי שזה הבטא ועובד חלק ופה המחשב פשוט "קופא" ולא נותן סימן חיים אני מנסה להוציא סאונד והופס נתקע

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו אולי בבקשה ?

פורסם

נסה

להסיר את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה - Realtek HD Audio Driver

לאחר ההסרה - כנס לביוס ובטל את כרטיס הקול המובנה.

פורסם
  • מחבר

גם את זה לצערי ניסיתי /:

פורסם

כשעשית את ההחלפה של הלוח אם וכו' לאחר מכן התקנת ווינדוס מחדש ?

פורסם
  • מחבר

כן וודאי התקנתי ווינדוס ,וגם ניסיתי לחבר בכל חיבורי usb ..

בעיה מאד מוזרה

פורסם

ביוס ודריברים ללוח החדש מעודכנים להיום ?

חלונות מעודכנת להיום ?

פורסם
  • מחבר

לגבי הביוס האמת לא עשיתי עדכון..אבל אנסה לעשות

ממש מוזר על פניו הוא מתקין בצורה מושלמת כאילו הכל תקין וברגע שסאונד מתחיל לפעול הופס נתקע בחיים לא היה דבר כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים