עבור לתוכן

הוספת חיבור רשת נוספת לא אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום

נתחיל מזה שהספקית שלי היא בזק בינלאומי

והתשתית של הוט. כרגע יש לי מחשב נייח בחדר אחד של הבית שמחובר למודם בכבל רשת והמודם מחובר לכניסת כבלים בקיר (tv או radio, לא זוכר). יש גם ראוטר שמחובר למודם ו"מפזר" אינטרנט ברחבי הבית(עבור הסמארטפון ולפטופ).

עכשיו לשאלה..

אני מכניס מחשב נייח נוסף לבית בחדר אחר בקצה השני של הבית, ואני רוצה גם לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם בלבד. אני לא רוצה לחבר אותו בצורה אלחוטית (wifi) , איך אני עושה זאת ? גם פה אני פשוט צריך לקנות מודם לחבר אותו בכבל רשת למחשב ובכבל אחר לשקע כבלים בקיר ? ואיך מגדירים את כל העסק הזה שיעבוד ? יש צורך ליצור קשר עם הוט או בזק בינלאומי בשביל הגדרות ? והאם יש צורך באיזשהוא תשלום נוסף ?

תודה אנשים.

פורסם

אתה לא יכול לחבר עוד מודם.

אתה צריך להעביר כבל בדרך כזאת או אחרת מאותו מחשב עד לראוטר שאצלך.

פורסם
  • מחבר

תסביר בבקשה אני לא ממש מבין בזה, למה אי אפשר לחבר עם עוד מודם ?מה אם המחשב נייח הראשון לא היה מחובר אליו ראוטר, רק מודםלא אפשרי לחבר מחשב נייח נוסף. בחדר אחר עם עוד מודם ?תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם אין לך תשתית חשמל תלת פאזית השתמש בHOME PLUG.

למה צריךחשמל תלת פאזית בשביל לחבר רק עוד מודם ? ואיך אני יודע אם יש לי בכלל דבר כזה ?

תודה

פורסם

עוד מודם זה אומר עוד תשלום חודשי לחברת הכבלים על התשתית, כלומר הוצאה נוספת של 800-1500 שקל בשנה.

מה שאמורים לעשות זה לגשר בין הנתב הקיים לבין המחשב החדש.

האפשרות המומלצת היא כמובן העברת כבל רשת בין המיקומים האלה

אפשרויות נוספות הן כבילה אלטרנטיבית כגון העברת הרשת על גבי חשמל (HomePlug) או על גבי טלפון/קואקס (HPNA/MOCA)

אתה יכול לנסות לדבר עם חברת הכבלים על מנת לרכוש שני מתאמי מוקה.

פורסם

ומה הבעיה בדיוק ב-WIFI ?

יש מתאמי USB וגם כרטיסי רשת פנימיים עם WIFI עד 100 ש"ח שנותנים פתרון מצויין לרשת בבית.

פורסם

לא יודע בכלל אם אפשר להפעיל מודם נוסף על אותו קו, יכול להיות שצריך עוד קו בשביל זה.

בכל מקרה - HOME PLUG זה אחלה פתרון (שני מכשירים שאתה תוקע בשני חדרים בבית והם מעבירים תקשורת בינהם, אחד תחבר לנתב הנוכחי שלך והשני למחשב....

פורסם
לא יודע בכלל אם אפשר להפעיל מודם נוסף על אותו קו, יכול להיות שצריך עוד קו בשביל זה.

ברשת הוט בהחלט אפשר. רק צריך לשכור תשתית שכוללת את המודם

פורסם

במידה והחשמל בבית תלת פאזי ואין אפשרות להעביר כבל רשת, ניתן להשתמש במתאמי HPNA העובדים על תשתית הטלפון.

מידע על פתרונות רשת ניתן למצוא בכתבה הבאה:

http://www.smartnetworks.co.il/#!wifi/cva3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים