פורסם 2014 במרץ 2611 שנים מחבר בכל מסך כחול יש מספר שגיאה שונה..אני סורק ב-MHDD.. צריך לחכות שזה יסתיים? כי בינתיים אין שגיאות וזה על 10 אחוז ככה..
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים SATA MODE אבל זה משתנה בכל ביוס, בפרט בישנים. תחפור בביוס מצב דיסק או בקר דיסק או מצב SATA.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים מחבר עוד בעיה ששמתי לב אליה - ה-BIOS לא שומר לי הגדרות שעשיתי, אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה מתאפס שוב.מה עושים? מלא בעיות במחשב הזה.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים מחבר לא נולדתי אתמול, עשיתי שמירה והמחשב זוכר את ההגדרות הללו עד שאני מכבה את המחשב.ה-MHDD מצא קצת בעיות בקשיח, להפסיק את הסריקה? יש במחשב עוד קשיח אבל הוא מנותק, אני צריך לחבר אותו ב-IDE.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים דבר ראשון תן לו לסיים, אח"כ יתכן שאפשר לתקן את התקלות באופן זמני כדי שתוכל לגבות. תן לו לסיים ותראה מה התקלות שהוא מצא.כשאתה מכבה את המחשב אתה מוציא אותו מהחשמל?
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים מחבר כן, לעיתים - על מנת שאוכל לנתק זכרונות ולבדוק את החומרה שלו.אני לא צריך לגבות כלום, כבר גיביתי את הדברים שאני צריך דרך SAFE MODE.
פורסם 2014 במרץ 2611 שנים מחבר מה כדאי לעשות? אם אוציא אותה ואחזיר, זה יעזור?האם יש טעם לנסות ולפרמט אותו? או שצריכים לקנות קשיח, לוח וסוללה חדשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.