עבור לתוכן

איזה טסט עברתם?

Featured Replies

פורסם

אולי חלקכם כבר לא זוכרים, אבל אני בכל זאת רוצה לדעת:

איזה טסט עברתם?

ואם זכורה לכם חוויה מצחיקה/מקוממת/מגניבה מלימודי הנהיגה מוזמנים לשתף! ;)

• תגובות 55
  • צפיות 13.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עברתי הכל מכה ראשונה. תיאוריה, קטנוע, אופנוע כבד, מכונית וסירה מהירה.

פורסם

עברתי ראשון

הייתי בטוח שאני לא אעבור כי נסעתי קצת מהר, עצרתי מהר באיזה פעם אחת והטסטר העיר/אמר לי שאני עושה פנייה רחבה מדי

פורסם

כמובן שהולכים להגיב פה רק אלה שעברו בטסט ראשון, השאר מעדיפים לשתוק..

ובכל זאת: עברתי טסט שישי.

בראשון היה לי טסטר חמור שנתן ברקסים והזיז לי את ההגה כל הזמן בלי קשר. באיזשהו שלב הייתי צריך ממש לחטוף לו את ההגה מהידיים כדי שלא יגרום לי להיכנס בקיר.

בשאר הטסטים נכשלתי כל פעם על שטות קטנה אחרת.

פורסם

טסט ראשון.

תיאוריה ראשונה (אפס תעויוט).

פורסם
כמובן שהולכים להגיב פה רק אלה שעברו בטסט ראשון, השאר מעדיפים לשתוק..
רוב האנשים, גם אלה שנוהגים היטב, לא עוברים בטסט ראשון. לא משהו שיש סיבה להתבייש ממנו, כמו שגם אין שום סיבה להתגאות במיוחד בזה שעברת טסט ראשון (זה הרבה פעמים עניין של מזל).

עברתי טסט שני, כמו כמעט כל מי שאני מכיר מתקופת לימודי הנהיגה שלי (שהייתה לפני הרבה מאוד זמן, יחסית).

ובאופן מפתיע אני באמת חושב שהגיע לי להיכשל בטסט שנכשלתי בו והגיע לי לעבור בטסט שעברתי בו. :)

פורסם

טסט שני, וטסט ראשון אחרי השלילה.

נערך על-ידי 1immortal

פורסם

אופנוע, מכונית ומשאית עד 12 טון

טסט ראשון בהכל

גם תיאוריות אגב

פורסם

טסט ראשון נכשלתי על חרטא - לא נתתי זכות קדימה להולך רגל שאפילו עוד לא הגיע למדרכה (אי תנועה באמצע הכביש).

טסט שני עברתי אחרי שהטסטר אשכרה הכשיל בכוונה את זאת שנבחנה לפני. היא הייתה צריכה לחנות ברוורס, בעלייה חדה בכביש צר

מאוד עם מכוניות בשני הצדדים. הוא נתן לי לחנות ובפוקס חניתי טוב על הפעם הראשונה.

פורסם

שלישי.

ראשון על כלום (טסטרית קשוחה שפסלה אותי על 'אי תכנון נסיעה')

שני היתה לי פאדיחה חבל על הזמן (לא עמדתי בעצור על היציאה לטסט)

תאוריה כמובן שראשון. נו באמת.

פורסם

טרקטור ואופנוע טסט ראשון

רכב- טסט שלישי. ניגשתי לטסט הראשון אחרי 24 שיעורים, נכשלתי, עשיתי עוד 2 שיעורים ואז טסט שני, נכשלתי, ואז עוד שיעור 1 לפני הטסט השלישי שבו עברתי. סה"כ 27 שיעורים :cool2:.

פורסם

טסט 4 תיאוריה ראשונה.

הטסטר הראשון שלי היה ממש קשה (וזה משהו שגם המורה שלי אמר אחרי הטסט) בשני עשיתי טעות שאני כבר לא זוכר, בשלישי פגשתי את אותו הטסטר ונכשלתי שוב..

וברביעי ידעתי שאני עובר (ביצעתי חנייה במדרון ולמרות שהטסטר אמר לי שאני לא יחנה טוב הצלחתי לחנות בצורה טובה)

פורסם

טסט שני ותיאוריה ראשונה.

פורסם

בקטנוע טסט 5, כולם אותו טסטר, ירדני, למי שמכיר, טסט ראשון נכנסתי באין כניסה, וכל השאר הוא הכשיל על שטויות, העביר אותי רק אחרי שהתלוננתי עליו.

ברכב ובאופנוע טסט ראשון, בתיאוריה פעמיים (פעם לקטנוע ופעם לרכב ) עברתי בפעם השנייה, בשתיהן הראשונה הייתה עם 6 טעויות (5 זה עובר ) ו2 טעויות בשנייה.

פורסם

A1 - טסט ראשון.

A - טסט חמישי (3 נכשלים בפ"ת ונכשל אחד בהרצליה)

בתור חובב אופנועים בדמי ואחד שבקיע בתחום - טסט לא מעיד כמעט על כלום למעט שליטה בסיסית ביותר שגם היא בספק.

רוצים באמת לנהוג טוב?

לכו לקורס נהיגה מתקדמת... אומנם לא זול אך שווה את התמורה מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים