עבור לתוכן

חיבור מודם/ראוטר DLINK 6740u להוטבוקס בתצורת מודם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחברתי להוט בתכנית 100 מגה. קיבלתי את ההוטבוקס שלהם שכרגע נמצא בתצורת מודם בלבד.

ברצוני לחבר את המודם/ראוטר DLINK 6740u שברשותי, ולחבר אליו את המחשבים בבית (אחד ישירות עם כבל ethernet ואחד דרך Wifi).

אני יודע שאני צריך לחבר את הDLINK לפורט 1 במודם הוטבוקס.

כשהמחשב שלי מחובר ישירות למודם, הוא מקבל את הכתובת הבאה:

14xij3d.jpg

איך אני מקנפג את הראוטר? אין לו יציאת WAN, כמו שאני רואה שיש להרבה ראוטרים אחרים.

תודה רבה מראש לכל המסייעים, אנחנו במצוקת אינטרנט :(

פורסם

לא ניתן להשתמש במודם-נתב של בזק בתור נתב רגיל מאחורי HOTBOX.

אתה יכול להפוך את ה HOTBOX לראוטר ואת ה DLINK להפוך ל AP בצורה קווית.

פורסם
  • מחבר

באסה רצינית...

אז בעצם האפשרויות שלי הן לקנות נתב המאפשר זאת או לשלם להוט 10 ש"ח בחודש (כך השמועה אומרת) כדי שיפתחו לי את ההוטבוקס לבצע את הפונקציות אליהן הוא נועד?

ניסיתי להוריד את האפשרות של Bridge בהוטבוקס, וכשהוא מרסט את עצמו באמת יש גישה לכל האפשרויות, אבל הוא מייד מבצע ריסוט נוסף וחוזר למצב bridge. אין אפשרות להפוך אותו לנתב מבלי לערב את הוט?

פורסם

אם הוטבוקס מבצע RESET באופן אוטומטי וחוזר למצב BRIDGE לאחר שאתה הופך אותו לנתב אין לך ברירה אלא ליצור קשר עם הוט. לחילופין, אתה יכול לרכוש נתב עצמאי ולחבר אותו להוטבוקס שמשמש כמודם.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אפשר לקבל המלצה לנתב שיעשה את העבודה עם ההוטבוקס?

פורסם

תקציב? מה מבנה הבית שלך? כמה מחשבים/טלפונים/טאבלטים אתה מתכוון לחבר? מרחקים בינם לבין הנתב? מכשולים בדרך בינם לבין הנתב?

פורסם
  • מחבר

מתכוון לחבר שני מחשבים, אחד עם כבל אתרנט. חוץ מזה ייתחבר גם פלייסטישן וויי, ושני טלפונים סלולרים באופן מזדמן.

קירות הבית מגבס והוא בן מפלס אחד. המחשב שמחובר אלחוטית יימצא עד מרחק של 8 מטר מהנתב, עם שניים וחצי קירות שמפרידים ביניהם (מרפסת חצי סגורה).

תקציב עד 300 ש"ח, אבל הכוונה היא להזמין אותו מאיביי כך שאני מניח שאפשר להשיג משהו שבארץ הוא היה עד תקציב של איזור ה-500 ש"ח...

תודה

פורסם

הזמנת נתב ב-ebay עלולה להתגלות כעיסקה גרועה. ברוב המקרים המכס עוצר את החבילה ועושה הרבה בעיות. אני מאוד ממליץ לרכוש בארץ במיוחד כשהדרישות שלך הן די צנועות. ה-941 של טפלינק יעשה עבודה טובה. אם יש לך יכולת להגדיל את התקציב, ה-1043 החדש של טפלינק בצבע כחול יתאים לך מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים