פורסם 2004 במרץ 321 שנים אני התחלתי להתעניין ככה במודינג והכל אבל לא הבנתי איפה קיבינימיני אני מחבר את המאוורים/לדים יעני למקור החשמל... האם זה אותו מקום? מישהו יכול לצרף תמונה?
פורסם 2004 במרץ 321 שנים כמו שאמרו זה נקרא חיבור מולקס שיש בו 4 חוטים - שחור שחור צהוב ואדום. לא זוכר מי 5V ומי 12V אבל השחורים זה אדמה.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים השחורים זה אדמה, הצהוב זה 12V והאדום זה 5V.אדום+שחור=5V.צהוב+שחור=12V.צהוב+אדום= 7V.
פורסם 2004 במרץ 321 שנים מחבר אוקיי... סליחה שאני משגע אותכם אבל נגיד ואני רוצה לחבר עוד שני מאווררים... יש לי את השקע הזה | צהוב | שחור | אדום | עוד איזה צבע |איך אני מחבר עוד שני מאווררים? איזה חוט לכל מקום ואיך אני מחבר את שניהם?
פורסם 2004 במרץ 321 שנים אוקיי... סליחה שאני משגע אותכם אבל נגיד ואני רוצה לחבר עוד שני מאווררים... יש לי את השקע הזה | צהוב | שחור | אדום | עוד איזה צבע |איך אני מחבר עוד שני מאווררים? איזה חוט לכל מקום ואיך אני מחבר את שניהם?אני לא יודע מה זה ה"שקע" הזה אבל אתה צריך לחבר ל|צהוב| שחור| שחור| אדום|
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אתה יכול להיפטר מהאדום ומהשחור שלידו.את כולם אתה צריך להלחים/לחבר לחוט הצהוב שהוא ה-12V .
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אתה יכול להיפטר מהאדום ומהשחור שלידו.את כולם אתה צריך להלחים/לחבר לחוט הצהוב שהוא ה-12V .האדום הוא ה 12V והצהוב הוא 5V....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.